Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
168
...
427
>
LethianDream
Цитиране
27 септември 2021
Позапалих се и по настолни игри тази година и гледам има доста "визуални" версии в Стийм - Gloomhaven, Scythe, Wingspan и други. Сигурно и там е интересна материя за четене и игра
The_Doctor46
Цитиране
27 септември 2021
Аз това не го разбирам,как така една игра ти харесва,пък си взимаш "почивка"?Ако някоя игра ми допада,не спирам докато не видя финалните надписи. Единственото изключение е,когато има 2 ,3 добри игри,които са излезли,горе долу по едно и също време(както в момента),тогава може да оставя за малко едната, в полза на другата,но е само,защото ми е допаднала малко повече. После се връщам. Никога не съм зарязвал нещо,което ми харесва.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
28 септември 2021
The_Doctor46 написа
Аз това не го разбирам,как така една игра ти харесва,пък си взимаш "почивка"?Ако някоя игра ми допада,не спирам докато не видя финалните надписи. Единственото изключение е,когато има 2 ,3 добри игри,които са излезли,горе долу по едно и също време(както в момента),тогава може да оставя за малко едната, в полза на другата,но е само,защото ми е допаднала малко повече. После се връщам. Никога не съм зарязвал нещо,което ми харесва.

При мен това се случва, когато ми мине настроението за нещо. За да извлека максимално удоволствие от него, трябва да съм правилен state-of-mind. Например, Jedi fallen order. Играта действително ми харесва, и не съм я довършил от месеци, но просто не ми е до Star Wars в момента, а не защото не ме кефи. Някой ден, ще се върна и ще си я доиграя, но в момента съм на съвсем друга вълна. За всеки е различно, предполагам.

lyubohar
Цитиране
28 септември 2021
Докторе, освен когато има и друга добра игра за играене на хоризонта, може да има и други причини. Знаеш, има игри от по 80-100 часа. Ако си "completionist" типаж, в един момент се пренасищаш и имаш нужда от почивка. Така например съм с много РПГ-та - Planescape ми е на втора почивка вече.

Със soulslike игрите също си почивам. Обикновено на някой прекалено тегав бос, на който след примерно 20-тия опит усещам, че вече ме фрустрира повече, отколкото ме забавлява.

Също така нали се сещаш за онези игри, които ти се джуркат някъде между 6/10 и 7/10 и си на границата да я зарежеш, но има нещо, тънко като косъм, което те задържа да играеш. Тези ме дразнят най-много, защото дори не мога да я зарежа с чиста съвест. Тези също влизат в режим на почивка доста често.

Rostik79
Цитиране
28 септември 2021
Аз от носталгия към старите куестове си взех една Subject 13 - имаше някакво уикенд намаление в ПС Стора и струваше скромните 1,30 лева. Като я стартирах видях даже, че е на Microids. И за пореден път се убеждавам, че не ме бива в тези игри - постоянно зацепвам на някой пъзел, най-вече защото не съм видял, че на някой пиксел по екрана трябвало да цъкна да се отвори някое скришно място или камък.
darkblue
Цитиране
28 септември 2021
бааааа, то Kena bridge of spirits била само за ЕS.... голяма тъпня. Сигурно след една година ще я пуснат в стийм.
The_Doctor46
Цитиране
28 септември 2021
lyubohar написа
Също така нали се сещаш за онези игри, които ти се джуркат някъде между 6/10 и 7/10 и си на границата да я зарежеш, но има нещо, тънко като косъм, което те задържа да играеш. Тези ме дразнят най-много, защото дори не мога да я зарежа с чиста съвест. Тези също влизат в режим на почивка доста често.
Любо,за игрите 6-7 е ясно,аз говорех по-скоро,за тези,които са те впечатлили наистина(8-10).Аз си признавам,никога не съм оставял игра,която харесвам,било заради дължина,или друга причина,имайки предвид,че съм точно completionist.Даже Fallout 3(някъде 70 часа ми отне)навремето и Вещера 3,където чукнах 110 часа на първо изиграване.Може би се дължи,че въпреки дължината,не съм скучал и за секунда.Просто ми беше приятно.Колкото до соулсите,когато ме мачка някой шеф,го зарязвам,но само до следващия ден. При тях положението е даже по-зле. Правя първи рън,после веднага почвам пак,с друг билд,т.е. едно и също до откат,но както вече споменах,само ако ми харесва.Явно си е до човека.
darkblue написа
бааааа, то Kena bridge of spirits била само за ЕS.... голяма тъпня. Сигурно след една година ще я пуснат в стийм.
Аз също не съм привърженик на Epic,но цената беше доста добра. 70 кинта някъде дадох. Това си е повече от скромно,имайки предвид цените на игрите в момента. Не виждам причина да не я пробваш,ако разбира се, наистина искаш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
28 септември 2021
The_Doctor46 написа
Явно си е до човека.

Точно
darkblue
Цитиране
28 септември 2021
Просто не ми се занимава да слагам сега епика заради една игра (и то защото нямам избор), не е до парите. Като цяло нещо не ме кефи ES.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
28 септември 2021
The_Doctor46
Цитиране
28 септември 2021
Dandelion написа
Kena замунда едишън: презентация и сюжет - детска радост куклен театър/ трудност Dark Souls стил, демек ни за деца нито за възрастни Не я изтърпях, uninstall и сега си продължавам смело с Pathfinder Wrath of the Righteous
Глухарче,нищо не си разбрал,но хайде. Само арт стила е "детска радост",сюжета си е баш за възрастни. Бойната система е супер ,а някои босове са си труднички,поне на най-висока трудност,но чак пък соулс,не са.
Цитиране
29 септември 2021
The_Doctor46
Цитиране
29 септември 2021
Dandelion написа
За 4 часа повече от Принцеса Мононоке, но версия като за 7 годишни не видях Няма лошо човек да харесва де, аз се кефя на някои приказки стил братя Грим и сега
Човек,сериозно ти казвам,не си разбрал за какво иде реч или по-скоро не си се замислил.Пък и за 4 часа,не си видял много. Историята в играта е с послание и никое дете не би разбрало за какво става въпрос. Трябва да е доста зряло. Това,че героите са като от филм на Пиксар,нищо не значи.Сега,за другите компоненти няма да те убеждавам,всеки си има вкус ,харесва различни неща,но специално историята хич не е за деца.
Цитиране
29 септември 2021
nightwarrior
Цитиране
29 септември 2021
Не знам кой е прав, не съм пипал играта, а не съм и гледал много.

Но дори да не е "контент за възрастни" не съм сигурен, че виждам проблем. Breath of the Wild също не бих я определил като игра с "контент за възрастни" и нямах никакъв проблем с нея, макар от отдавна(за жалост) да не съм дете.

<
1
...
168
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.