Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
169
...
427
>
The_Doctor46
Цитиране
29 септември 2021
nightwarrior написа
Но дори да не е "контент за възрастни" не съм сигурен, че виждам проблем. Breath of the Wild също не бих я определил като игра с "контент за възрастни" и нямах никакъв проблем с нея, макар от отдавна(за жалост) да не съм дете.
Найт,Данделион троли в момента. Аз я изиграх и ти казвам,историята не е за деца. Ако не ми вярваш,прочети,което и да е ревю.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
29 септември 2021
Не казвам, че не ти вярвам. Мисълта ми беше, че дори да не е вярно това дето казваш, не го виждам като проблем. Особено, ако геймплея е фън(както ми се струва от описанието ти).

Като цяло планирам да я играя, просто още се чудя къде с лек превес към плейстейшъна и то донякъде заради стора на РС.

The_Doctor46
Цитиране
29 септември 2021
nightwarrior написа
Като цяло планирам да я играя, просто още се чудя къде с лек превес към плейстейшъна и то донякъде заради стора на РС.
Значи,имай предвид,че това е инди игра,правена от 15-ина човека,доколкото разбрах.Ако някой има очакване за отворен свят,тонове куестове,развито дърво с умения и тн. ще остане разочарован.Това си е инди екшън адвенчър,но адски компетентно направен.Копира механики от Zelda,Tomb Raider,че и Dark Souls.Смело мога да кажа,че е един от най-красивите "светове",които съм виждал в игра,а кът сцените са на топ ниво.Буквално ,все едно гледаш филмче на Пиксар.Озвучението е също на високо ниво.Има пъзели,има босове,работи за събиране.Като за инди студио и първа игра,е страхотна,но пак казвам,не е ААА заглавие.На мен лично доста ми допадна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 септември 2021
The_Doctor46
Цитиране
29 септември 2021
Не стaва въпрос само за история,а за посланието ,което носи,когато помагаш на духовете,но стига вече за това,дай нещо друго.
Rostik79
Цитиране
30 септември 2021
На мен Кена-та ми е твърдо в to-do-list.
Докторе - просто някои емоции "си играят" с някои струни у нас, но на други хора не им влияят. От това, което прочетох и видях за играта, съм сигурен, че на мен ще ми влезе много добре.
LethianDream
Цитиране
30 септември 2021
По-скоро съм склонен да подкрепя Данделион в случая- в началото преди да излезе Кена и аз бях мега-хайпнат, но нещо с всеки следващ трейлър ми спадна..желанието да я играя..Ще я пробвам на някоя разпродажба, като цената й рязко намалее..
Ако искам да гледам филм на Пиксар, ще си го пусна, няма да играя Кена-та
The_Doctor46
Цитиране
30 септември 2021
Аз се върнах на Deathloop и хем ми харесва ,играта е супер добра,хем арт стила, и света като цяло,не са ми точно по вкуса. Това малко разваля удоволствието,но не чак толкова,че да ми развали много оценката.
LethianDream
Цитиране
30 септември 2021
Док, Детлупа ми е точно като при теб, много е странно чувството. Хем ме дразни и се мъча докато го започна, хем като го почна и няма спирачка Затова няма да ми е на първо място тази година Отделно AI-то ме изнервя на макс, никога не е било толкова зле, пример: в Dishonored като метнеш бутилка в сграда или тротоар, всички стражи се мятат натам и ти се промъкваш, докато в Deathloop мятам бутилката и никаква реакция от NPC-то. Само казва нещо като "Whatever" и не мърда
The_Doctor46
Цитиране
30 септември 2021
Да,напълно съм съгласен. Много странна игра. Хем добра,хем трябва малко настройка,за да започнеш. Иначе и аз вчера хаквам някакво радио,пича седи и си мърмори нещо. Според мен нарочно са го направили така. Само се обръщат към източника на шум,а ти през това време да минеш зад гърба му,но когато са повече,винаги има един двама,които те забелязват. Аз за това вече карам наред с оръжието. Трябва да оправят малко стелта.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
30 септември 2021
Charcharo
Цитиране
01 октомври 2021
То това беше и в ревюто, което аз постнах. Просто... рита всичко на най-висока трудност.

Dark Messiah of Might and Magic 2.0 ама със по-статичен свят и по-лоша физика.

LethianDream
Цитиране
01 октомври 2021
Конами счупиха тъпомера, изиграх точно един мач на тая ч**ия и я изтрих на секундата, пълен цирк
https://www.gamespot.com/articles/konami-apologizes-for-efootball-2022s-many-issues-including-wonky-face-scans-and-ps1-era-npcs/1100-6496742/
HighFist
Цитиране
01 октомври 2021
The_Doctor46
Цитиране
01 октомври 2021
То PES умря, още с обявяването,че я правят free to play. Казвал съм го сто пъти и пак ще го кажа,подобни гадости трябва да се забранят със закон,но естествено това е утопия.
<
1
...
169
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.