Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
170
...
427
>
nightwarrior
Цитиране
02 октомври 2021
Ще има подобрение, защото това е един вид демо и имаше плейтестъри(ютюбъри) които бяха поканени на някъде ивент и играха по-нов билд(неясно защо тия лешници пуснаха стария). Но дори с подобренията, пак ще си е f2p ташак.

Жалко, ФИФА остава без конкуренция. Те и сега cа безочливи(пример фифа 2022 на PC) , но очаквам да станат съвсем безобразни.

nightwarrior
Цитиране
04 октомври 2021
Напредвам си по Days Gone. Искам да я превъртя, бях стигнал донякъде, но реших наново на петицата. Играта е красива и върви много гладко. Странното е че още срещам бъгове. Почти нищо голямо, но ги има. Единия път буквално зареди хорда върху мен докато си луутвах около един Неро чекпойнт. Сейва беше близо, та не е болка за умиране

Returnal е намалена и вчера взех, че я взех. Геймплея е фън(щеше да ми е по-фън с мишка, но и така не пречи да се забавлявам). Атмосферата е брутална, особено първия biom както му викат. Не че нататък не изглеждат интересно, ама на първия буквално се усетих все едно съм в Prometheus. Имам притеснения, че историята ще е нещо от сорта на "всичко е било сън", но се надявам да греша.

Иначе основната ми критика е към сейв системата. Не казвам, че и трябват чекпойнти или стандартен сейв дето да си лоудваш когато искаш, но можеше да направят да сейва играта ти, когато искаш да излезеш и когато влезеш да го трие, вместо да ме кара да си слагам ps5 в Rest Mode. Един вид, трябваше да има сейв система, дето да сейва все едно е в рест. Сега както е, освен ако не си ок да я зарежеш в Rest Mode, а аз не съм, ставаш заложник на хубав рън. Снощи имах такъв - готин паразит, готино оръжие, нелоши айтеми... Откарах до 2, щото няма как да сейвна. Това наистина не ми харесва и ми отнема от кефа, но може пък в мен да е проблемът.

The_Doctor46
Цитиране
04 октомври 2021
Найт,ти нямаше ли да я почваш на ПС-то,Days Gone,това? Аз останах с отлични впечатления от порта. Почти без бъгове и всякакви други технически проблеми.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
HighFist
Цитиране
04 октомври 2021
Супер е Days Gone. Персонажите ме грабнаха и историята бе на високо ниво, дори на доста високо.

За платинения ми дойде в повече, защото трябваше да избия всички орди и да изчистя всички области, но бях решен да го направя.

Също така, малко стават досадни някои механики и решения, като тубите с бензин, които винаги се срещат близо до героя, но трябва често да се отбиваш от пътя си. Но приемаме, че са вкарани като сървайвъл елемент.

Като цяло, солидно заглавие.

nightwarrior
Цитиране
04 октомври 2021
The_Doctor46 написа
Найт,ти нямаше ли да я почваш на ПС-то,Days Gone,това?

Ми аз така и така я бях взел на конзола(когато още не се знаеше, че ще я има на РС).

На РС само пробвах "демото" от любопитство именно за порта, но реших да не я взимам и на РС, ще си я доиграя на конзолата. Стрелбата пак си ми е тегава, ама на Third Person ми е някак си по-поносимо, аз затова се и престраших за Returnal.

Иначе то някакви тежки бъгове няма. Ся че едно от зомбитата някак си хвъкна на дърво като го застрелях или че буквално като карам с мотора виждам как ми махна едно от зомбитата(живите) като приближих - нищо фатално, само се усмихнах. Виж като ми изтресе хордата буквално около мен както я нямаше - това ми свали усмивката но се преглъща.

Не мисля, че е въпрос до порт, просто някои неща са останали неошлайфани. В никакъв случай не мисля да гоня платина но вечер с биричка си бръмча с мотора и ми е някакво релаксиращо. Последно така ми действаше като разнасях пратките в Дед Стрндинг. Даже не съм ползвал фаст травела, макар че ме кефи как е замислен.

Mitko6000
Цитиране
04 октомври 2021
То точно това е чара на играта според мен. Да си джиткаш с мотора вечер, докато вали дъжд и има опасност нещо да ти скочи. Историята си е напълно грамотна за това което са опитали да направят. Със сигурност пак ще си я пусна щом ремонта вкъщи приключи и си взема 4k телевизор най-сетне, че да се възползвам от опциите на Прото.
Rostik79
Цитиране
04 октомври 2021
Тя платината на Дните е сравнително лесна - става от самосебе си почти. Малко неща има, които трябва умишлено да направиш и не са трудни. Няма 100 000 колектибъли, скрити в задника на някое зомби или да трябва да я преиграеш 18 пъти.

И на мен това заглавие много добре ми влезе впрочем. Няма аспект, в който да блести кой знае колко над други игри в жанра, но някак си общото усещане наистина е за солидно заглавие, добре барнато в почти всеки аспект - история, музика, диалози, геймплей,графика ... Ордите бяха свеж елемент и ме изкефиха. Особено при първите орди щях инфаркт да получа, хах!

Абе някой, който е играл Metal Gear Solid 5 и си спомня, как мога да си изпращам хора да правят разни мисии отделно за ресурси (Combat Deployment)? Отключих съответната платформа, даже я ъпгрейднах веднъж. Дава ми, че имам 50-тина човека в този отдел, но като отида в менюто за мисии и да си избирам хора, ми дава избор от само двама човека , а мисиите изискват най-малко 4 да пратя.

lyubohar
Цитиране
04 октомври 2021
Вероятно си на онлайн combat deployment. Виж съседния таб
nightwarrior
Цитиране
04 октомври 2021
Rostik79 написа
Тя платината на Дните е сравнително лесна - става от самосебе си почти. Малко неща има, които трябва умишлено да направиш и не са трудни.

Аз на изуст го казах, не съм гледал какво трябва, но съм минал може би повече от половината, пък ми стоят на 21 процента ачийвмънтите, та затова споменах, че не мисля да ги гоня, каквото стане. Аз по принцип рядко се напъвам за ачийвмънти - трябва или играта много да ми харесва или да няма нещо нетипично за начина ми на игра.

HighFist
Цитиране
04 октомври 2021
Mitko6000
Цитиране
04 октомври 2021
HighFist написа
На PS поне платината се печели само след базовата игра, защото в Стийм ачийвмънтите са динамични и трябва да минеш всичко за 100%, вкл. DLC и ново съдържание.

Да, но някои игри за които излиза допълнително съдържание добавят още трофеи и платини за тях. В тези случаии пак има какво да се гони.

The_Doctor46
Цитиране
04 октомври 2021
Аз на доста игри съм правил платина,но последната игра на, която направих е Resident Evil 3 remake. Просто трябва да ми хареса много,иначе не се занимавам. Колкото до Days Gone,там я цъках на висока трудност и ордите бяха доста тегави. С бомби ,гранати,бензинови резервоари,ъпгрейдвания Молотов и пак си беше трудно. Играта е супер направена. Не е важно да има различни механики,а как са вкарани вече познатите. История,персонажи,свят,геймплей,всичко беше на ниво. Жалко,че няма да има двойка.

П.С. Ся се сетих,че правих платина на Life is Strange:True Colors,преди две седмици Трябва да си пия гинко билобата

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
05 октомври 2021
Абе аз съм си на нормална трудност, на максималната щеше да хвърчи контролера сигурно. Някой по-свикнал може и да се справя добре, ама на нормал ордите са ми предизвикателство. Малко по-лесно е като отключиш proximity бомбите, ама преди това си беше много тегаво за мен.
LethianDream
Цитиране
05 октомври 2021
Да, мен точно ордите ме отказаха, хем няколко пъти я почвам на нормална трудност и историйката ме радва
Mitko6000
Цитиране
05 октомври 2021
Вярно, ордите са трудни, обаче ми вдигат ареналина и именно затова ме радват лично. Една от малкото механики, които карат играта да се отличава от другите в жанра, според мен.
<
1
...
170
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.