Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
171
...
427
>
The_Doctor46
Цитиране
05 октомври 2021
Най-после "счупих" луупа и съм доста впечатлен.За мен това(до сега) е най-добрата игра за тази година.Дали бих я препоръчал обаче?Със сигурност,но на някой ,който няма проблем да започва отново и отново,и да посещава едни и същи места.Това е най-големия проблем,4 карти,които обикаляш до откат.Има си и други трески за дялане,но като цяло е доста добро заглавие.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 октомври 2021
Тройката ми за Игра на годината започна да се намества - вероятно само първото място ще ми се промени като излезе Darkest Dungeon II Втори ми е твърдо Луупа, трето място за Returnal Не съм изиграл още някои игри като LiS: True Colors, но едва ли ще окажат влияние
lyubohar
Цитиране
06 октомври 2021
Кат ти гледам тройката, определено си най-големият permadeath фен наоколо
nightwarrior
Цитиране
06 октомври 2021
На мен този топ 3 ще ми е много сложен. Не че нямаше добри игри, ама ми липсват тези дето наистина се отличават(с уговорката, че примерно Deadloop и Kena още не съм ги играл). Повечето ми фаворити ги отложиха.

Като гледам какво ще излиза докрая на годината имам някакви бегли надежди за Guardians of the Galaxy, не вярвам Far Cry 6 да изскочи напред в личната ми класация. Изглежда че ще ми е забавна, но си е просто Ubi формула. Оттам нататък всичко ми е тотал щета до 21ви Януари (ако не я отложат).

Без да съм играл тези четирите (което вероятно ще се промени до края на годината), таз година ми дойде малко постна. Пак казвам, имаше прилични игри, но някак си май не усетих "УАУ" ефекта. Може пък в мен да е проблемът.

LethianDream
Цитиране
06 октомври 2021
Найт, ще излезе втория Darkest Dungeon в края на октомври и ще промени пейзажа, поне за мен. Вчера влязох за един дънджън рън само на старата и се помлях от кеф на драмата като ми стана грейв робърката Selfish И сдухва другите герои с разни забележки, че са малоумници и за нищо не стават по време на битка.. Който не е играл Darkest Dungeon, да я взима и да се размазва Колко години минаха и не е загубила грам от очарованието си. Има и PvP режим
@Любо, да, явно съм от феновете на пермадет игрите
nightwarrior
Цитиране
06 октомври 2021
То аз съм я взел отдавна, даже бях много нахъсан да я почна и я свалих, ама така си остана(затова и не се хайпвам за двойката - не съм изиграл единицата). Ама като гледам по-сушавите (за мен, щото за феновете на CoD или BF e другояче примерно) идни 2-3 месеца, сигурно ще взема да и отделя време.
The_Doctor46
Цитиране
06 октомври 2021
Ще взема да пробвам Darkest Dungeon и аз. Не е точно в "мой стил" игра,но изглежда забавно на клипчета. Ако ми хареса,се мятам и на двойката. Колкото до топ 3,мога да го дам веднага.Предполагам всички ние,които сме соулсхолици в сайта,очакваме 21 януари. На мен,лично ми е най-очакваната игра за 2022.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
06 октомври 2021
Много скоро бре. Аз я чаках малко по-натам....Още Demon's souls не съм минал даже
nightwarrior
Цитиране
06 октомври 2021
Как не те беше грях да кажеш, че е скоро
lyubohar
Цитиране
06 октомври 2021
Ами не мога да им смогна, едвам стигнах до Секирото тая година. То само те да бяха да пускат яки игри...
The_Doctor46
Цитиране
06 октомври 2021
Любо,играл ли си оригиналния Демон?Ако да,римейка е същто с по-хубава графика Прескачай го мощно и се мятай на Elden Ring. Майтапа настрана,аз съм цъкал оригиналния в един приятел навремето и така се запалих по този тип игри.
Charcharo
Цитиране
06 октомври 2021
Тия танкове във Far Cry 6 реално правят играта прекалено лесна.

Засега става обаче. Като нещо лесно и приятно за губене на време ме радва. Трябва да пробвам Co-Opa...
Тук има ли FC6 играчи?

lyubohar
Цитиране
07 октомври 2021
The_Doctor46 написа
Любо,играл ли си оригиналния Демон?Ако да,римейка е същто с по-хубава графика Прескачай го мощно и се мятай на Elden Ring. Майтапа настрана,аз съм цъкал оригиналния в един приятел навремето и така се запалих по този тип игри.

Не съм, ще си го изиграя и него

Иначе ревютата за FC6 май не са топ...

Charcharo
Цитиране
07 октомври 2021
lyubohar написа
Иначе ревютата за FC6 май не са топ...

Е сигурно но ревютата на другите не са от значение те и за Deathloop викат, че е 10/10 а играта едва върви и има свят статичен като музей.

Но за Far Cry 6 са прави. Мех е. Не е лоша но не е нещо реално добро.

lyubohar
Цитиране
07 октомври 2021
Напротив, има доста ясен патърн - ако за Deathloop са 9/10, а тя е 7/10, значи щом за FC6 са 8/10, играта вероятно е някъде около 6 Тоест не са прави, но са грешни с еднаква делта, което вече ги прави сравнително полезни
<
1
...
171
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.