Много бъгове във FC6 обаче. AI-ът пак е ... странен. И тази RPG система не ми харесва във FPS.
Та сравнително ниски оценки са очаквани, аз затова и с абонамента ще я играя, не знам днес ще смогна ли, но тия дни я почвам
Но ако искаш Easy трудност, почвай с Royalty и разчитай на магически оръжия. Само третия свят ще ти е малко по-тегав, че там имат magic resist.
Ся ако искаш да се тровиш почвай меле клас и сечи наред.
@Mitko6000 до "демото" ще има някакво време, че е с проклетото Денуво. Аз пак казвам, не очаквам велика игра, ама вероятно ще си я изиграя
Не знам за какъв капан говориш, ще издържа сигурно максимум 15 минути преди да метна джойстика и да изключа изнервен играта
Аз примерно Dark souls 2 я усещам по трудна от 1 и 3, Bloodborne донякъде също ми е по-труден. Но пак казвам, има много по-трудни.
Иначе безименния е як бос, ама ако 6 часа се бъхтиш на него, нещо не е наред
П.С. Неймлес кинг е един от най-готините босове,които съм срещал в игра.Като дизайн и арена.Много е готино,когато започва втора фаза,как слиза от дракона, като някакъв истински badass,за да те пребие.
Мидир е елементарен, но Сестрицата и Гейл са ми другите, които ми останаха да мина. Гейл е страхотен, там е "Секиро" отвсякъде - всичко зависи изцяло от теб и реакциите ти.
Иначе не съм съгласен, че 1 е по-трудна от 3 - там съм изчистил всичко, включително DLC, без някакви особени затруднения, а не съм някакъв особен талант. Там действително има повишена трудност на определени места/нива, както и по-редки огньове, но самите босове са по-лесни за мен.