Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
172
...
427
>
Charcharo
Цитиране
07 октомври 2021
Абе не винаги е така. Виж Pathologic 2 как я подредиха идиотите. И BTW, тя също е зле като технология, че да не казвате, че само добре направени игри харесвам

Много бъгове във FC6 обаче. AI-ът пак е ... странен. И тази RPG система не ми харесва във FPS.

nightwarrior
Цитиране
07 октомври 2021
E то и без бъгове FC си се очакваше средно ниво игра. За мен с АС игрите са ми на едно ниво. Никога не очаквам нещо велико като игра, няма как да ми станат дори лична игра на годината(обикновено са ми извън топ 3), въпреки това са ми забавни и си ги играя. Малко като guilty pleasure. Като филм дето знам, че е обективно зле, ма си го гледам с кеф.

Та сравнително ниски оценки са очаквани, аз затова и с абонамента ще я играя, не знам днес ще смогна ли, но тия дни я почвам

LethianDream
Цитиране
07 октомври 2021
Ще пасувам новия FC, въпреки че съм играл всички от тройката нататък. Сигурно около Коледа ще се изкуша, като я намалят
darkblue
Цитиране
07 октомври 2021
последните 3 FC съм им дал тотален скип. Тая новата много ме разочарова че за пет не мога да имам бълха.....
The_Doctor46
Цитиране
07 октомври 2021
FC я зарязах след четворката и едва ли някога ще се върна пак. Е,освен ако не направят нещо добро,но това е Ubi все пак,така че шансовете не са големи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
07 октомври 2021
Петия FC има свежарски идеи, ебаваш им майката на реднеците, не е толкова зле, колкото я изкараха. Виж, оная цветната шитня след нея, вече е тотална излагация.
Като говорите за Demon's Souls, вчера пуснах пак PS3-ката, сигурно от две години не я бях включвал и първата ми работа беше да си дръпна Demon's Souls. Не че ще го изиграя, ама поне да не хвърля 139 лв за римейка, да ме убият няколко пъти и да се свършва После ще си врътна някоя класика като The Cave, Catherine или Enslaved с огромен кеф, за да изтрия горчилката от Демонските души
The_Doctor46
Цитиране
07 октомври 2021
LethianDream написа
Петия FC има свежарски идеи, ебаваш им майката на реднеците, не е толкова зле, колкото я изкараха. Виж, оная цветната шитня след нея, вече е тотална излагация.
Като говорите за Demon's Souls, вчера пуснах пак PS3-ката, сигурно от две години не я бях включвал и първата ми работа беше да си дръпна Demon's Souls. Не че ще го изиграя, ама поне да не хвърля 139 лв за римейка, да ме убият няколко пъти и да се свършва После ще си врътна някоя класика като The Cave, Catherine или Enslaved с огромен кеф, за да изтрия горчилката от Демонските души
Така,така,още един падна в капана
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
07 октомври 2021
Последния FC който харесах беше Primal, след като прескочих 4-ката, понеже беше як копи-пейст на 3, само че в Хималаите. Оттам нататък мощен скип. Но пък 6-цата ми хвана интереса, може да пробвам "демото", както Найт казва, и да преценя дали си струва.
nightwarrior
Цитиране
07 октомври 2021
Не знам, аз се изкефих на римейка. А и има малко подобрения, примерно един пръстен дето прави отровното блато ако не приятно, поне поносимо.

Но ако искаш Easy трудност, почвай с Royalty и разчитай на магически оръжия. Само третия свят ще ти е малко по-тегав, че там имат magic resist.

Ся ако искаш да се тровиш почвай меле клас и сечи наред.

@Mitko6000 до "демото" ще има някакво време, че е с проклетото Денуво. Аз пак казвам, не очаквам велика игра, ама вероятно ще си я изиграя

LethianDream
Цитиране
07 октомври 2021
Така,така,още един падна в капана [/quote]

Не знам за какъв капан говориш, ще издържа сигурно максимум 15 минути преди да метна джойстика и да изключа изнервен играта

Rostik79
Цитиране
07 октомври 2021
Аз наскоро си взех Dark Souls 3.Не съм фен на жанра, но искам да я видя толкова ли е тегава чак,че всички се жалват колко трудна им е била. Даже е нещо като хвалене колко трудно им е било на играчите: "Аз на Nameless King 6 часа се бих и умирах 37 пъти".
"Слаба работа си. Аз 9 часа го бих и умирах 56 пъти".
nightwarrior
Цитиране
07 октомври 2021
Тва са някакви извратени типове. То вярно опита с тея игри вече ми е доста и ще прозвучи много елитарско може би, ама наистина не са чак толкова трудни. Въпрос на търпение и тайминг е, има къде къде по-трудни игри.

Аз примерно Dark souls 2 я усещам по трудна от 1 и 3, Bloodborne донякъде също ми е по-труден. Но пак казвам, има много по-трудни.

Иначе безименния е як бос, ама ако 6 часа се бъхтиш на него, нещо не е наред

lyubohar
Цитиране
07 октомври 2021
Абе безименния и аз го отсвирих след 10-на опита.
@Rostik79, да беше пробвал със Секирото, DS3 ми се вижда песен вече. С изключение на ДЛЦ-тата, те са маса тегави.
The_Doctor46
Цитиране
07 октомври 2021
Ростик,безимения е труден,да,но 9 часа и 56 опита?Тези да не са някакви аутисти? Има много по-тегави от него.Един Синдър сигурно е по-труден,да не говорим за баш трудните,в ДЛС-тата.Сестрицата,Гейл,Мидир. С него не съм имал ядове никога,с изключение на соулс левъл 1 рън-а.Други ме ритаха здраво.Всичко в този тип игри опра до гит гуд.Найт е прав-ДС 1 е по-труден от 3,но пък 3 е по-динамична игра.Първите рънове винаги са трудни,но сега и с вързана ръка мога да ги пребия повечето

П.С. Неймлес кинг е един от най-готините босове,които съм срещал в игра.Като дизайн и арена.Много е готино,когато започва втора фаза,как слиза от дракона, като някакъв истински badass,за да те пребие.

lyubohar
Цитиране
07 октомври 2021
The_Doctor46 написа
като някакъв истински badass,за да те пребие.

Както и става

Мидир е елементарен, но Сестрицата и Гейл са ми другите, които ми останаха да мина. Гейл е страхотен, там е "Секиро" отвсякъде - всичко зависи изцяло от теб и реакциите ти.

Иначе не съм съгласен, че 1 е по-трудна от 3 - там съм изчистил всичко, включително DLC, без някакви особени затруднения, а не съм някакъв особен талант. Там действително има повишена трудност на определени места/нива, както и по-редки огньове, но самите босове са по-лесни за мен.

<
1
...
172
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.