Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
174
...
427
>
The_Doctor46
Цитиране
08 октомври 2021
lyubohar написа
Тия въобще не са хора, аз говоря луд спрямо нормалното ниво на такива като нас Гледах го тоя с юмруците, това не е реално наистина, за мен са за психиатър тия, сериозно Имаше един, който играеше с пръстите на краката. Всякакви извратеняци.
Абсолютно съгласен. Въпросния тип,този с краката е Lil Agi или нещо от сорта. Държи(или държеше) рекорда на Секиро.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
08 октомври 2021
TBH аз съм добър в шутъри и DOOM Eternal ... умирах повече на нея отколкото на DS3 (след като и свикнах).

@Lethian
Не разбирам как някои хора се нервят на игри толкова. Брат ми е също така... не знам защо трябва да се удрят нещата или да се вика.
Поне на мен изобщо не ми идва. Най-много временна да спра да я играя.

lyubohar
Цитиране
08 октомври 2021
Ти играеш Doom на най-високата трудност, което е все едно да играеш DS в SL1 или нещо подобно Все пак играта е с един режим на трудност, с който се предполага, че би трябвало да може да се справи всеки. Така че не върви да се сравнява така. Сравнявай с normal на DE.

Иначе и аз така реагирам - почивам си малко да ми мине и после пак. Никога не съм хвърлял и удрял нещо. Но са ми и скъпи джаджите и не бих си и помислил

Charcharo
Цитиране
08 октомври 2021
lyubohar написа
Ти играеш Doom на най-високата трудност, което е все едно да играеш DS в SL1 или нещо подобно Все пак играта е с един режим на трудност, с който се предполага, че би трябвало да може да се справи всеки. Така че не върви да се сравнява така. Сравнявай с normal на D:E.

Не всички игри са балансирани около Normal. Примерно реалният default режим на STALKER е бил нещо средно между Veteran и Master, не Normal (stalker). При Doom Eternal, Nightmare e реално играта the way it was designed to be played.
Разбира се има и игри при които Normal е истината (както е мислено да се играе), ето примерно Half Life 2.
Не че има лошо ако някой ги играе на по-ниско. Затова са тези трудности, за да се радват хората.

igra4
Цитиране
08 октомври 2021
Far cry 6, мн добра, детлупеца не съм я пускал от първото ми пускане, май беше грешка че я взех.
Доста е голям мапа на FC 6.
Charcharo
Цитиране
08 октомври 2021
Още поиграх от FC6.
Абе не знам. Испанският е добър, добро озвучение и превод. Най-сетне да си го пробвам като хората в игра но самата игра става прекалено сложна с всичките стотици видове неща за колекциониране и правене...

Това нещо да разбереш менюто и куестовете и механиките на тази игра е по-трудно от 90% от стратегиите егати. Прекалено е. Поне половината неща могат да се симплифицират БЕЗ да афектират самата игра.

Rostik79
Цитиране
09 октомври 2021
Още по-извратен неща има. Един минаваше ДС3 с волан и изобщо има една група, дето ги минават игрите с всякаква изчанчена периферия. Как става - не знам.
The_Doctor46
Цитиране
09 октомври 2021
Ростик,с волан въобще не е толкова трудно или с друга периферия.Няма просто как да се сравни с крака. Аз съм играл third person shooter с волан. Няма по извратено от 1 левъл герой,само с юмруци,срещу най-трудните босове.Е има,с крака,но едва ли е възможно,дори тези изроди не могат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
09 октомври 2021
Аз също се кандардисах и си взех FC6. Иии... ами харесва ми. Може би, защото пропуснах FC5 и New Dawn, обаче доста добре ми влиза. Още мисля, че харесвам 3 за някои елементи като крафтинга и лова, но пък 6-цата е доста приятна. Личи си, че са се опитали да го направят повече като филм кътсцените и това Ubisoft Original. Геймплея е разчупен, държат на стелта наравно с безмозъчното пуцане и има свобода на избор между двете. Може да ми омръзне в някакъв момент, но засега е добре. Самата история и части от геймплея много ми удрят на Just Cause 3 и 4, което не е непременно лошо, стига да не се приема насериозно. Оптимизацията, доколкото чета не е добре за PC, но на моята стара щайга върви с около 40-50 кадъра с i5-4460, който си е в минималните изисквания упоменат, с всичко на ултра, но с изключне АА, Vsync, Adaptive resolution на макс и разбира се, без HD текстури, защото съм с GTX 1060. Това което прави впечатление обаче е, че играта иска процесор за плавни кадри. от 6гб видео само 4 са използват с тези настройки. Като цяло, за момента не съжалявам, че си я взех, но дали дефинитивно ми харесва повече от 3-ката, не мога да кажа.
nightwarrior
Цитиране
09 октомври 2021
На мен ми върви подозрително добрe, а съм с няква бюджетна карта. Повечето неща са ми на високи, само сенките ги пуснах на средни(както обикновено правя при новите) и си стои над 60 кадъра. Ама аз съм с amd карта, а на тях май върви по-добре.

И на мен ми харесва. Има много неща за събиране, ама са го направили малко по-естествено дори самото разкриване на картата. Шуутинга ми е забавен. Сторито и как е поднесено ми харесва. Не се вземат на сериозно, което за мен е плюс и допринася за лудницата. Това ми беше проблем донякъде във FC5, историята се вземаше по-насериозно и малко контрастираше на геймплея, докато тук не пречи на пълната лудница. Да вилнея аз с огнехвъргачката и една специална помпа дето намерих със запалителни патрони, Guapo(best companion ever) да ръфа някакъв произволен и в ушите ми да бумти Bella Ciao докато цистерни с отровата гърмят - ето това исках от FC6.

Да играта не е безпроблемна. Не съм сигурен, че ми харесва пърковете да са вързани за облеклото. AI-то на противниците на моменти е скандално(както впрочем и това на приятелските npc-та). Тук там някой глич(качвам се на кон, някак подскача 2-3 метра във въздуха докато се качвам, пада, получава щети и ме хвърля от коня - разсмя ме това снощи).

Иначе като видях "Ubisoft Original", доста се хилих.

Mitko6000
Цитиране
09 октомври 2021
nightwarrior написа
Да вилнея аз с огнехвъргачката и една специална помпа дето намерих със запалителни патрони, Guapo(best companion ever) да ръфа някакъв произволен и в ушите ми да бумти Bella Ciao докато цистерни с отровата гърмят - ето това исках от FC6.

Точно тази мисия цъках снощи последно и умрях да се смея. Особено, като отвреме-навреме героя повтаряше с испански акцент: "I need to destroy more shit."

Гличове засега почти не съм имал, с изключение на една кътсцена където баш към края гласовете изчезнаха и после в геймплея си се върнаха. Иначе, като цяло е ок в тази категория.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
09 октомври 2021
nightwarrior
Цитиране
09 октомври 2021
Да, там някъде ще е и моята оценка. Не е нищо велико, но ми харесва като цяло. Според очакванията ми е.
Mitko6000
Цитиране
09 октомври 2021
Аз ще бъда по-щедър и ще й дам някъде към 7-7,5/10. Сякаш ми се иска да е 8, но засега нищо кой знае какво впечатляващо не видях. Но във всеки случай играта си е солидна и е фън и 7 поне стига, в моите очи.
vldir
Цитиране
10 октомври 2021
FC6 видях много зор като почват да те преследват и ти си в каросерията на един камион. Ужасно много си ядосах. Така като вземат за ги правят си мислят, че е много забавно. Смъкнах трудността и май така ще си остана.
<
1
...
174
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.