Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
181
...
427
>
vldir
Цитиране
02 ноември 2021
Почнах Deathloop-а.
LethianDream
Цитиране
02 ноември 2021
Поиграй я няколко дни и ела да споделиш мнение. Мен все още не ми се играе, но както казах и преди, с Дедлууп е малко странно положението- трудно се почва и после няма отлепяне
The_Doctor46
Цитиране
03 ноември 2021
Абе добра си е лупа. Не е за 10 -ки,но със сигурност е силна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
03 ноември 2021
Почнах Дарк Соулс 3. Засега бива. Поумирам си чат-пат, но не повече от "нормална" игра, пусната на висока трудност.
Трудността май повече идва от лабиринтните нива и неочаквани атаки, отколкото от реалните битки, които след като изиграх и Дарк Соулс 2, продължавам да твърдя, че сами по себе си са тромави и не чак толкова страшни (без босовете, може би). Веднъж като научиш нивото, не е толкова опасно. Придобиваш и механична памет за управлението и вече почваш да ги биеш на "автоматично".
Удивлява ме обаче колко скрити механики има и още повече ме удивлява как са ги открили при игра. Има разни дълги куестове с опционални персонажи, от които купуваш или продаваш определен предмет, пък после отиваш не знам къде си и правиш еди какво си и се получава там нещо
Още съм в началото, де. Малко ме е бъзе да напредвам и засега фармя да кача колкото мога точки и да ъпгрейдна героя.
lyubohar
Цитиране
03 ноември 2021
Открили са ги щото хиляди души са я играли по хиляди пъти Иначе няма шанс. Аз си ги играех с четене, за да не прецакам/пропусна някой куест.
The_Doctor46
Цитиране
03 ноември 2021
Ростик,ти от DS2 ли си почнал? Най-слабата в поредицата,а и най-лесната(като босове). Соулсите не са трудни като нива(с изключение на някои области в DS1),тук солта са шефовете. Ти си в началото,там трудни шефове няма. Имаш ли ДЛС-тата на тройката,ако не,взимай ги веднага. Наистина тегавите босове са там(и наистина тегавите мобове),а реално високата трудност започва от NG+5 ,но предполагам едва ли ще стигнеш до там. Хубавото,е че в соулс сериите,може да се нагрухаш като животно и грам да не те бива,може да пребиеш повечето шефчета(не всички обаче),а ако направиш пиромансър,труднистта рязко пада. Играй Секиро,там е баш скил,или те бива и биеш,или те мачкат като кайма. Ще те правим и теб соулс маниак.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
03 ноември 2021
Не знам, на длс-тата за Двойката, особено второто има нелепи откъм левел дизайн нива, които могат да се счетат за трудни.
The_Doctor46
Цитиране
03 ноември 2021
Зарежи я двойката,Найт,аз я изиграх веднъж и я забравих. Не ,че е лоша игра,съвсем прилична си е,но далеч от нивото на DS1 и 3,всички знаем защо.
Rostik79
Цитиране
03 ноември 2021
Играх версията на двойката с ДЛЦ-тата (Scholar of the First Sin), но честно казано не знам кое е било ДЛЦ. Интересен беше един бос в "ледения" свят, който се появяваше след като запечаташ едни огледала, от които се спаунваха неговите лейтенанти, а на твоя страна се биеха други пичове и ставаше голямо меле. После идваше и самия бос, който ме озори най-много в играта. Също и една невидима котка беше интересно.
Със сигурност пропуснах доста опционални босове.
The_Doctor46
Цитиране
03 ноември 2021
Burnt Ivory King се казва шефа и е един от малкото що годе трудни в DS2.Както казах,DS2 си беше слаба за стандартите на FROM,защото го нямаше Хидетака Миязаки. Левъл дизайн,атмосфера,босове,мобове,всичко беше по-зле направено.
nightwarrior
Цитиране
03 ноември 2021
Точно Заледеното кралство(само че без Елза) е едно от длс-тата и там има доволно булшит зона. Мисля че беше опшънъл бос, та нищо чудно някой да не го е играл - две котки като онази невидимата, ама за да стигнеш до тях минаваш по едно заснежено поле, из което има постоянна виелица, а на всичкото отгоре едни коне, невидими докато не те изджасат търчат към теб и те питат "ама кръвта къде ти е". Това и нивото със рециклирания Син Смелтър демон, са може би най-ужасните соулс нива Евър. И докато второто можеш да го "изчистиш", първото е пълен ташак. Но и двете са признак за това, че просто хората, на които е поверен DS2 в отсъствието на Миязаки, съвсем не са разбрали идеята. Те направиха играта да е трудна самоцел и такива неща като "честна трудност" просто ги нямаше.

Най-малко съм я играл по тези причини.

Иначе Ростик, то какво да ти кажа, разбрал си го. Тия дето обясняват колко са трудни соулс игрите и едва ли не се хвалят колко са умрели или боксували, те не го разбират. Трудността на соулс игрите не е нещо толкова особено. Стига да внимаваш и да си търпелив, всичко става по-лесно. И честно няма смисъл да фармиш освен ако не си близо до левел или целиш да вземеш някой специфичен дроп. Само хабиш време(и евентуално нерви), не се плаши, бутай напред и не се предавай

The_Doctor46
Цитиране
03 ноември 2021
Грайнда има смисъл само ако си някой хептен аутист,но честно казано,ако си толкова зле, нищо няма да ти помогне.Грайнди се само в JRPG
vldir
Цитиране
03 ноември 2021
Всеки път като почвам DS е все едно за първи път играя.Лекичко така. Всичко да се избие да крак и да се ошушка нивото.
lyubohar
Цитиране
04 ноември 2021
Последните дни пак мъчих Darkest Dungeon и ни моа просто. Хем в основата си е много мой тип игра. Яко Xcom в битките и подготовката.

Обаче мисълта, че едни 50-60 часа ще минавам едни и същи коридори и след всяка мисия едва ли не ще почвам отначало с нови герои и всичко (и дори да не мога да завърша една и съща мисия няколко пъти) - не го издържам.

Dice roll-ът също е БРУ-ТА-ЛЕН. Стреляш с area ефект оръжие и miss-ва всички 3-4 таргета? Втори опит след малко и пак? В следващата битка пак? Are you fucking kiddin' me?

LethianDream
Цитиране
04 ноември 2021
Уникална игра е DD, няма просто никакъв еквивалент, след нея има доста като нея, които съм играл, тотално копирани като стил.
Любо, това е тръпката, сигурно обаче си е за мазохисти играта Слагай му тринкети за критикал на паляка, който прави ареалните ефекти, вероятно това ти е Уич доктора
Има мис-ове, има доджвания на противника, но първата част си е направо приказка спрямо евангелионите в двойката - които си правят сами рипост и додж с heavenly магия, там е тегавина до откат.
И двете са велики за мен, като си гледам часовете, прекарани там, сигурно са общо над 300 часа и не съм стигал по-далеч от втората от финалните тъмници (те са май 4) в първата част. Тоест не съм виждал финалния бос, а не смятам, че съм тъпак или аутист Така че въоръжи се с търпение, преименувай си геройчетата (редовно така правя- примерно на банди или актриси, за да ги чувствам близки) и смело напред.
Ако толкова ги чувстваш близки героите, отиваш в graveyard-а и им отдаваш respects, после идват новите в stage couch-a и така Друга, ключова идея е като виждаш, че нещо куца (особено на битка с бос), не играеш до края, ами директно бягаш като насран от битката. Геройчетата ти откачат и после трябва да лекуваш стрес, но си ги запазваш. Запазваш и всички пари и придобивки. Няма никакъв смисъл да видиш, че някъв Сардукар те пребива като куче и да стоиш, докато всичко изгине, особено това важи за герои над 3 левъл.
<
1
...
181
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.