Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
183
...
427
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
08 ноември 2021
The_Doctor46
Цитиране
10 ноември 2021
Тъй като до Elden Ring няма нещо,което да ми привлича вниманието и в пристъп на лудост дадох 120 кинта за Forza Horizon 5.Нямах някакви очаквания,но вече втори ден си цикля с удоволствие.Някакво такова разпускащо,особено след работа,а и отдавна ми се играеше някакъв аркаден рейсър.Последно съм играл Forza 4.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
10 ноември 2021
Аз си купих The Surge 2 за 6 кинта. Не я бях играл от бая време. Малкия Джони ме утрепа сигурна 20-30 пъти и заради тъпото локване към определени части. Готина соулс игричка.
Dark Elder Souls Ring 4 ще се играе задължително.
lyubohar
Цитиране
10 ноември 2021
The_Doctor46 написа
Тъй като до Elden Ring няма нещо,което да ми привлича вниманието и в пристъп на лудост дадох 120 кинта за Forza Horizon 5.Нямах някакви очаквания,но вече втори ден си цикля с удоволствие.Някакво такова разпускащо,особено след работа,а и отдавна ми се играеше някакъв аркаден рейсър.Последно съм играл Forza 4.

Е защо тей направи? В Gamepass може да се играе 2 месеца за 2 паунда Иначе е супер, да.
The_Doctor46
Цитиране
10 ноември 2021
lyubohar написа
The_Doctor46 написа

Е защо тей направи? В Gamepass може да се играе 2 месеца за 2 паунда Иначе е супер, да.
То е на региони.Пробвах с пасс,но в България услугата не е налична, или има някаква врътка,която аз не знам?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
10 ноември 2021
Трябва ти VPN за няколко минути, не е кой знае колко сложно. Заслужава си дори и само за (почти) безплатните първи месеци.
The_Doctor46
Цитиране
10 ноември 2021
Определено си заслужава.Нищо де,все ще се появи някоя друга игрица натам.За нея ще пробвам през VPN.Благодаря за информацията.
lyubohar
Цитиране
10 ноември 2021
Няма грижи, свирни като решиш и ще ти кажа всички стъпки, че тъкмо го разказвах на един познат и ми е прясно
The_Doctor46
Цитиране
10 ноември 2021
lyubohar написа
Няма грижи, свирни като решиш и ще ти кажа всички стъпки, че тъкмо го разказвах на един познат и ми е прясно
100% ще се възползвам от консултантската услуга,стига да не е много скъпа
lyubohar
Цитиране
11 ноември 2021
Начи като с мафията ще е - няма да ми плащаш нищо сега, но цял живот ще ми дължиш услуга и някой ден ще си я поискам
The_Doctor46
Цитиране
11 ноември 2021
Ок,имаме сделка,стига да не ми отправиш оферта,която не мога да откажа.
Rostik79
Цитиране
11 ноември 2021
Рейсърите са един от няколкото жанра игри, които така и не обикнах. Навремето само цъках Колин Макрий, Порше 2000 и някоя от старите НФС, но то тогава цъкахме каквото можем да докопаме.
А, да - за ПС1 играхме DRIVER - тя беше интересна, но и не беше типичния рейсър.Наскоро в брат ми играхме на сплит екран (75 инча) една Gran Turismo и беше яко, но само за компания.
Друг жанр, от който съм аут са спортните - там даже изобщо нито ФИФИ, нито баскетбол, кеч, UFC и минутка не съм играл и грам не ме привличат.
lyubohar
Цитиране
11 ноември 2021
И аз съм така, Ростик, но Форцата я играя заради колите (по принцип се интересувам) и яката графика и атмосфера. Иначе самите съзстезания са ми скучни Иначе никакви спортни и аз не играя, дори не гледам футбол или какъвто и да е спорт. Само Ф1 от време на време.
The_Doctor46
Цитиране
11 ноември 2021
Аз рейсъри играя чат пат,но спортните ги зарязах,въпреки,че съм луд фен на спорта като цяло.Разбира се най-много на футбола. Не изпусках да играя ФИФА,но откакто взеха да пускат една и съща игра всяка година,ги зарязах.Иначе съм отраснал с NFS-тата. Играл съм даже първата,а поршето колко съм го циклил,не е истина. И до ден днешен ми е любимия рейсър.
nightwarrior
Цитиране
11 ноември 2021
ФИФА почнах да играя пак покрай плейстейшъна, иначе не я бях пипал от години. Ма с шеърплея играя с приятели, иначе не мисля че бих я цъкал. Спортна игра, по която съм наистина сериозно запален е Football Manager, ето и сега взех 22 и снощи разцъках малко(поне това беше идеята, легнах си в два). При това на не сериозен сейв, почнах го колкото да видя какво ново и да изпробвам някои неща. Има някаква магия за мен в тази игра, макар че може би не я категоризирам правилно, като я наричам спортна. Да, вързана е за футбола, ама отдолу си е своеобразна стратегия.

Иначе с рейсърите съм в специални отношения. Играя ги рядко, но от време на време ми се доиграва нещо сериозно, което пък е плюс, щото обикновено ги играя години след релийз и цените им са паднали

<
1
...
183
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.