Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
188
...
427
>
nightwarrior
Цитиране
02 декември 2021
Има си го за ps4. Той даже май Mitko е с него. То беше 40 лева за експанжъна и още 20 за ps5 ъпгрейда, та затова на него му е дошъл на 40, на мен ще ми е 60 лева.
Mitko6000
Цитиране
02 декември 2021
Мдам, който има базовата версия, може да доплати за ъпгрейд към Director's Cut на PS4. Аз го направих, защото обложката на кутията на базовата игра ми харесва повече. Малко наподобява водна картина. Физическото копие на Director's cut с черно, бяло и жълто не ме кефи.
Друг е въпроса, че такова е 140 лева на PS4, а в OLX за по-малко от 120 не съм виждал. А базовото копие, което аз имам, го спазарих от OLX за 65 преди месеци. С 40 кинта отгоре пак излиза по-евтино.
LethianDream
Цитиране
03 декември 2021
Аз си взех Цушимата преди една година, излезе ми безплатна с едни ваучери от емаг, но само си седи на рафта. Не мога да стигна до нея Сега ме карате да й хвърля едно око през празниците
vldir
Цитиране
05 декември 2021
Почнах Code Vein. Nioh 2 нещо не ми хареса.
Panthers
Цитиране
05 декември 2021
Аз пък приключих с F.E.A.R. поредицата и сега започнах Prey от 2017. Помня, че е бях купувал, когато излезе на ПС4. Направих около 2 часа и е спрях без причина. Много ми хареса, но е оставих. Сега е свалих от gamepass и реших да е пробвам пак. Този път ще я докарам до край мисля. Пак съм в началните зони. Трябва да пусна един асансьор в главното лоби. Но е играя с доста повече желание. Даже не знам дали ще я оставя, като излезе Halo в сряда. Единствено не знам още, къде е хубаво да инвестирам точките за ъпгрейд. За момента съм доста пръснат. Имам по една в 5 категории. Но така не мисля, че ще стане. Мисля да инвестирам в сила първоначално, за да запазвам патрони, като хвърлям тежки предмети по враговете и също мисля, че ще си отворя доста пътища, които са блокирани от различни неща. Като цяло е доста интересно. Не е просто да стреляш и да вървиш към следващото ниво. Има доста неща за откриване из нивата. Ако някой все още има спомени от играта да дава съвети, как е най-добре да се подходи първоначално и на какво се набляга. Иначе играя на hard.
vldir
Цитиране
05 декември 2021
Code Vein и той замина в коша.
LethianDream
Цитиране
06 декември 2021
Не знам, аз такива игри като Prey, Doom и прочие- не ме кефи да ги играя. Дарк соулсове-те и те. Почваш с някъв анонимник и млатиш наред, без цел и посока. Не е моето просто. И соулсърите седят и четат гайдове и книжки като разпрани- "малее, колко много история има, а ти не я разбираш". Говорихме точно за кохезията на света- в тези игри е точно както Ростик го каза - някакъв тип сървайвъл без цел и посока. Малко ми напомня на оная мобилна класика, която пак й забравих името - "Братле, стоиш като пазител на съкровище. Нямам нищо против теб, но ще трябва да те убия" "Приготви се да умреш"" Готов съм, давай". Това ако е история, аз съм трамвай. Почнах уикенда Блъдборн и стигнах с много зор една идея по-далеч отколкото бях стигал - не умрях в Пролога, а малко след него. Същия хуй. И губиш всички блъд токени като умреш- нито може да си купиш нормална екипировка, нито дори консумативи като молотов коктейли и кръв. Просто такива игри са направени за някви ненормални мазохисти като наш Лудничар Интересното е, че една Returnal пак е на такъв принцип, но е мега яка, с класи над Борн-а като история и героиня в случая и там всеки рън ти носи огромен кеф и различно усещане. Но там играта си ти дропва предмети, оръжия, само чудовищата и залите на рандъм ти се връткат. Тук (Борн-а) мощно те ограничават като предмети (поне в началото) и трябва да зубриш кой къде е, в коя зала и т.н. Баси шита.
По темата, продължавам си рейдовете на Outriders, вече съм 9ти тиер И все повече се кефя сам да си въртя куестовете. Вчера обаче стана идеален дует с един пич- той ми замразяваше, а аз като пиро ги газех с огнени кълба. Огън и лед
Charcharo
Цитиране
06 декември 2021
Именно ограниченията правят една игра добра. Не може всичко... или може но само в Minecraft или Garrys Mod.

Отсега ти казвам Lethian, но поръчвай STALKER 2. Ако е правен за феновете няма да ти хареса. Просто харесваш явно по-различни игри от това.

Rostik79
Цитиране
06 декември 2021
Специално Prey е с много стабилна историяи геймплей, Lethian.
Някои хора ми казаха, че ми завиждат задето ми престои да играя Dishonered игрите, аз пък завиждам на Panthers, че ще цъка тепърва Prey - много добър сай-фай, дълга игра с много неща за правене, сравнително трудна, разнообразни механики, оригинални хрумвания, прилична графика...

Иначе соулсовете - да, както съм казвал, не ме кефи и мен да обикаляш света и да колиш наред заради самото колене, но пренастроих малко възприятита си и нагласата и бих казал, че ми харесва, но едва ли ще стана соулс фен в крайна сметка. Изиграх DS2 преди 2 години, сега и тази ще изиграя и продължавам с други не-соулс заглавия: Dishonored, The Last Guardian, Shadow of War, Assassin's Creed Valhalla ...

LethianDream
Цитиране
06 декември 2021
Да, Чар, явно моите игри са по-комерсиалните - приятна история, някакъв крафтинг момент, приятни, по-скоро лесни пъзели (Tomb Raider, Uncharted, Horizon: Zero Dawn) От друга страна си ме изкушават лутър шутъри като Destiny, Borderlands, Outriders Там може историята да не е топ, но това постоянно бърникане из инвентара и търсене на яки пушкала и екипировка ме държи с дни и седмици пред телевизора. Ще видим, изкушават ме в някаква степен соулс игрите (играя адски много рог-лайт игри като Darkest Dungeon, Gritlands и т.н.), но просто трябва прекалено много упоритост там. Сигурно като стана деменциално старче, само това ще играя
Panthers
Цитиране
06 декември 2021
Предполагам, че много зависи как е поднесена една история. Определено в Souls игрите има, но е представена по различен начин. Предполагам, че точно това не ти харесва. Това, което си написал, че харесваш в една игра важи с пълна сила за Prey. Добра история, лек крафтинг елемент и пъзели. Иначе аз продължавам с играта. Определено много ми хареса. Когато спра да играя си мисля, как ще стигна до зони, които в момента не успявам, какво да е следващото умение, което да отключа. Играя е на series X понеже е от gamepass и е 60 кадъра благодарение на backward compatibility на Microsoft. Имам е за PS5, но там не съм проверявал дали са вдигнати кадрите.
nightwarrior
Цитиране
06 декември 2021
По принцип няма лошо в това дадена игра да не е за всеки. Ако соулс игрите не са за теб, няма нищо лошо. Не го казвам като елитар или нещо подобно. Има една камара игри дето не са за мен.

Играл съм и Bloodborne и Returnal и според мен не си прав. Минусите, които даваш за Bloodborne (както и плюсовете за Returnal) важат и за другата игра. В ретърнал също ти се дава историята на парче. Двете са с доста психо история и при двете има нужда от тълкуване. Даже ако изключим чисто механичната част, понеже на един стрелбата с джойстик ще му е по-зор(на мен примерно) на друг размахването на оръжие може би, то Bloodborne-a е по-лесната или дори по-прощаващата.

В Ретърнал умреш ли, губиш всичко, без Етер-а, в Блъдборн губиш кръвните екота, но можеш да си ги върнеш ако отидеш, където си умрял и си ги вземеш(от земята или като убиеш врага дето те е убил).

В Ретърнал всеки път е различно, в Блъдборн нивото е същото. Няма нужда да наизустяваш каквото и да е. След един два ръна почваш не само да помниш а и да очакваш откъде идват противниците.

В Ретърнал левелъпваш само за ръчна, в Блъдборна левелъпа ти е перманентен.

За айтеми донякъде си прав, но то е заради типа игра. В Ретърнал ако няма често дропене на по-мощно оръжие, нещата стават досадно трудни. В Блъдборна оръжията се ъпгрейдват и демиджа ти е вързан за левела. Можеш да изкараш цялата игра с едно оръжие(стига да искаш) и то да си е напълно адекватно. Нормално е да не можеш в началото да купуваш много айтеми((примера ти с молотовите). И в Ретърнал не винаги имаш ресурса да използваш генераторите на айтеми, нали?

Не се опитвам да ти кажа "Харесай Блъдборн!!!", казвам че не мисля че е коректно да кажеш, че Ретърнал класи над Блъдборна. Щото първо опитват да постигнат различни неща, а във сходните елементи си приличат доста. Ако Ретърнала ти харесва повече, супер. Единственото, в което обективно е класи над Блъдборна според мен е графиката, защото изглежда страхотно.

Rostik79
Цитиране
06 декември 2021
Не знам по каква причина BloodBorne наистина има такава смотана графика и върви на 30 кадъра, че и на моменти надолу дропва. Имам я и нея и поиграх малко. Сигурен съм, че ПС4 Pro може да изкара много по-добри кадри на тази игра, но по някаква причина от ФРОМ са зарязали поддръжката. Имаше и пач неофициален даже, който я вдига до 60 кадъра, но от ФРОМ нищо не правят. Даже май и за ПС5 порта си остава заключена на 30 кадъра.
Гледам, че последния пач към ББ е от 2015-та, няколко месеца след премиерата на играта и дотам. Може би не им достига персонал? Или просто политиката им е такава?
The_Doctor46
Цитиране
06 декември 2021
BB може би ще има PC порт.Това разбира се е само слух,но е от човек,който е доказал,че каквото каже,се случва на 90%,а в случая е още по-категоричен.Каза,че порта е вече завършен.Ако е истина,сто процента ще има поне 60 FPS .Иначе не знам защо е тоя хайп около соулс игрите напоследък.Модерно ли е всеки да играе,що ли?Няма лошо на някой да не му допада определен жанр.Аз ги играя,защото ми е супер фън,има разнообразие на билдове,може да ги изиграеш по сто различни начини и разбира се някои супер здрави босове,като Манус,Орнщайн/Смоуг,Сетрицата,Мидир,Гейл,Неймлеса и тн.Аз примерно никога не съм харесвал turn-based игри и хич,и не се пробвам да ги мъча.Знам,че не е моето нещо и колкото,и да опитвам,все тая.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 декември 2021
Докторе, напусни! Как няма да харесваш turn-based игри? Ще кажеш сигурно, че не си играл XCOM? Слаб 2, седни си на чина
<
1
...
188
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.