Nvidia Marketing be so powerful it overrules Microsoft and Kronos and Sony and Nintendo lol.
Иначе, на черен петък си взех Shadow of The Colossus и The Last Guardian за PS4 и поразцъквам тях. SotC изглежда невероятно за PS4. Преди години бях цъкал PS3 версията, която реално беше порт от PS2 с по-добри кадри и не ме грабна. Тук, подобенията в контролите и истински красивата графика ми поддържат мерака към играта. The Last Guardian също е доста интересна. Който харесва по-абстрактни игри, които са повече като движещи картини, без много диалог и само пейзажа да разказва историята, това са две от най-добрите в това, според мен.
@Mitko The Last Guardian я имам в кутия и още не съм я отварял, все чакам да й дойде реда, но так и не й йдва. Скоро може да взема да я погледна.
PS: Аз ли нещо не разбирам, или безплатната "GodFall" за PS5 всъщност не е баш безплатна и само няколко режима на игра са свободни, за да разцъкаш цялото стори се иска да си я купиш. Всъщност ми допадна като игра, тъкмо ме зариби и накрая хоп - 50 левъл, някви глупости и ако искам да изиграя сторито - парички.
Тва си е чист scam, а до голяма степен ме мотивира да си платя PS+
За играта трябва ли да съм играл други части ? филми изгледал ?
Иначе не, не трябва да си гледал филми или игри. То FF са като паралелни светове един вид. Има връзка със филми понякога ама и те са си за вселената. Примерно Advent Children действието се развива във света на 7 две години след действията в играта.
Преди 15ката имаше 4(мисля че бяха 4) серии дето са предистория на играта(но и без тях се разбира сторито).