Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
191
...
427
>
Charcharo
Цитиране
26 декември 2021
Има само една игра с RTX и това е Wolfenstein: Youngblood. На PS5 нямаш RTX. Имаш или Vulkan-RT или нещо с друго име, но почти същото. То повечето "RTX" игри са също или с DXR или Vulkan-RT.

Nvidia Marketing be so powerful it overrules Microsoft and Kronos and Sony and Nintendo lol.

Web-Head
Цитиране
26 декември 2021
Да, вероятно е така, и все пак разликата с PS4 версията е осезаема.

nightwarrior
Цитиране
26 декември 2021
В тежък гейминг маратон съм. Мина Guardians of the Galaxy, сега цъкам Kena-та с племенницата, отделно The Ascent, Forza Horizon 5, Deathloop, Judgement и помежду другото тежки сесии Football Manager (трябва да го лекувам това пристрастяване). Обичам това време на годината, но топ 3 ми става все по-сложен.
Web-Head
Цитиране
26 декември 2021
Я кажи впечатления от Guardians of the Galaxy, че съм я поръчал и съм хайпнат, яка ли е?
nightwarrior
Цитиране
26 декември 2021
Ако Guardians филмите ти допадат, това няма да те разочарова. Геймплея е фън, особено комбинирането на уменията. Взаимоотношенията между героите, сторито - много ми допанаха. Има много препратки към Марвел вселената(не толкова MCU, a по-скоро комиксовата). Като възможен минус е че е доста линейна, за мен не е проблем и са го направили с интересни разклонения. На моменти малко прекаляват с повтарящи се фрази по време на битка, ама май имаше опция да се поспре. Мисля, че ще ми е в топ 3 играта и с кеф си я изиграх.
Mitko6000
Цитиране
26 декември 2021
И аз съм метнал око на Guardians of the Galaxy, но сигурно следващия месец ще си я взема на заплатено време. Miles Morales съм сигурен, че изглежда по-добре на PS5 с 60 fps, ray tracing и бързо зареждане, но PS4 версията е компетентна и изглежда супер. Понеже е тематична, коледна игра си я пуснах пак и още е яко фън. Очаквам Spider-Man 2 да избие рибата в технологично отношение.

Иначе, на черен петък си взех Shadow of The Colossus и The Last Guardian за PS4 и поразцъквам тях. SotC изглежда невероятно за PS4. Преди години бях цъкал PS3 версията, която реално беше порт от PS2 с по-добри кадри и не ме грабна. Тук, подобенията в контролите и истински красивата графика ми поддържат мерака към играта. The Last Guardian също е доста интересна. Който харесва по-абстрактни игри, които са повече като движещи картини, без много диалог и само пейзажа да разказва историята, това са две от най-добрите в това, според мен.

Web-Head
Цитиране
26 декември 2021
Много се радвам, че Guardians е линейна, изтощен съм от игри с отворен свят тип walking simulator-и. Всяка линейна игра ми е добре дошла. Забавен отворен свят ми е само този на Спайдърмен игрите, тъй-като предвижването с паяжините е най-якото нещо и никога не омръзва. Дори съвсем целенасочено си търся по-линейни игри напоследък, нямам време и нерви за отворени светове. Филмите много ми допадат и щом казваш, че феновете на филмите ще харесат и играта значи това ще е моето!

@Mitko The Last Guardian я имам в кутия и още не съм я отварял, все чакам да й дойде реда, но так и не й йдва. Скоро може да взема да я погледна.

PS: Аз ли нещо не разбирам, или безплатната "GodFall" за PS5 всъщност не е баш безплатна и само няколко режима на игра са свободни, за да разцъкаш цялото стори се иска да си я купиш. Всъщност ми допадна като игра, тъкмо ме зариби и накрая хоп - 50 левъл, някви глупости и ако искам да изиграя сторито - парички.
Тва си е чист scam, а до голяма степен ме мотивира да си платя PS+

nightwarrior
Цитиране
26 декември 2021
Правилно разбираш. Само ендгейм режимите ти дават(и то май без един) и почваш на макс левел и гиър - в игра дето основната и идея е да луутваш и да си подобряваш умения/гиър. Но ги разбирам, играта е зле и енгейма им беше леш откъм хора. Пуснаха го това, та тия дето вече са се преебали да я купят да има с кой да играят(тъй де, поне аз така го разтълкувах), друга логика не виждам. Сони не трябваше да го позволяват това, но явно им е все през оная работа. PS+-а е като без игра за PS5 този месец, още повече и Mortal Shell е PS4 версията и нямаш опция да и приложиш "безплатния" ъпгрейд за PS5, ако искаш PS5 версията трябва отделно да си я купиш в стора, а още по-голямата гавра е, че в PS+-а ми банера беше на "enhanced" едишъна. Сега имам PS5 ма играя на 30 фпс със съмнителна резолюция... вълшебна Коледа
The_Doctor46
Цитиране
26 декември 2021
Ехееее,Найт,ти по 30 мимути всяка ли цъкаш,че то десет игри. Аз играя само Final Fantasy 7 Remake и за сега съм доволен,а не е като да съм фен на поредицата.Forza Horizon 5 ми отне 41 часа на про трудност,Deathloop 23 ,а Kena гледам показва в Епик 15 часа.Другите не съм ги играл.Има да си поцъкаш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
26 декември 2021
Eм аз ги почнах от понеделник лека-полека, нали тва казвам отпуска съм, основно това правя между срещи със семейство/приятели Едва ли ще доиграя всичко таз година, ама...
The_Doctor46
Цитиране
26 декември 2021
И аз съм отпуска,но нямах време да разгледам офертите тези дни.От утре съм свободен и сигурно ще взема някоя игра.То доколкото разбрах FF7 е доста дълга,но и време бол сега
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
26 декември 2021
Мхм, то повечето(поне тези дето аз съм цъкал) FF игри са си бая дългички.
darkblue
Цитиране
27 декември 2021
FF7 само в епик ли го има пак ?

За играта трябва ли да съм играл други части ? филми изгледал ?

nightwarrior
Цитиране
27 декември 2021
Да, мисля е временен ексклузив пак.

Иначе не, не трябва да си гледал филми или игри. То FF са като паралелни светове един вид. Има връзка със филми понякога ама и те са си за вселената. Примерно Advent Children действието се развива във света на 7 две години след действията в играта.

Преди 15ката имаше 4(мисля че бяха 4) серии дето са предистория на играта(но и без тях се разбира сторито).

The_Doctor46
Цитиране
27 декември 2021
darkblue написа
За играта трябва ли да съм играл други части ? филми изгледал ?
Аз съм играл само две игри от вселената на FF и пак си разбирам историята горе долу. Не е нужно да гледаш/играеш. Може ако имаш желание да се поосведомиш от нета,но не е задължително. Геймплея е доста добре направен,графиката е прилична,само на кът сцените има фрейм дроп,но това май е някакъв нов тренд.Иначе да,от Епик е и е доста скъпа-140 кинта.Като за конзола,но аз имах купони и платих с 40 кинта по-малко.
<
1
...
191
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.