Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
192
...
427
>
darkblue
Цитиране
28 декември 2021
@nightwarrior
@The_Doctor46
Мерси за инфото
Rostik79
Цитиране
29 декември 2021
Приключих Dark Souls 3 и минавам на Darksiders 3. Не е толкова яка като предните два Дарксайдъра, но пак е забавна с добра бойна система с много комбота. Само дето ми е доста неудобно с контролера, схемата ми идва много куцо наредена.
The_Doctor46
Цитиране
29 декември 2021
Rostik79 написа
Приключих Dark Souls 3 и минавам на Darksiders 3. Не е толкова яка като предните два Дарксайдъра, но пак е забавна с добра бойна система с много комбота. Само дето ми е доста неудобно с контролера, схемата ми идва много куцо наредена.
Ростик,DLC-тата мина ли? Ако не,зарязвай Darksiders 3 и веднага ги взимай.Не си минал играта,ако не си пребил милосърдната сестрица и добрия дракон Иначе Darksiders 3 я направиха соулс-подобна малко.Аз я харесах,но някои фенове на поредицата недоволстваха.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
29 декември 2021
Нямам ДЛЦ-тата, но сякаш нямам желание да ги играя засега. Не успях да се зарибя чак толкова по соулса. Изкефи ме играта, но почва да става досадно по едно време. Замислих се дали да не я почна Journey 2 да видя как е, но се отказах. Впрочем понеже съм играл ДС2 и вече мога да сравня - тройката ми беше доста по-трудна. И обикновените мобки, и босовете бяха с по-голяма степен на трудност, но и по-интересни. Приключих на 90 и някое ниво и навъртях към 80 часа. Доволно време за мен. Знам, че спийдръна е примерно 40-50 минути, но при първа игра така.
Сега на дарксайдърса 3 ми е по-интересно - правиш някакви ъпгрейди по оръжия, брони, битките са бързи и интензивни и пак да кажа - има вариативност в комботата и движенията. Соулса буквално я приключих с щита, с който почнах, а бронята смених 1-2 пъти. Някак си ме дразни липсата на развитие. Знам, че може и по друг начин да се играе, де. Сейфът си стои - може някой ден да я почна пак. Освен това имам и Блъдборн в библиотеката, а от този жанр също си бях взел и THE SURGE.
The_Doctor46
Цитиране
29 декември 2021
Жалко,че нямаш желание.Най-тегавите(и забавни) босове са в DLC-тата, а и обикновените мобове. Там всичко е на стероиди. Колкото до часовете,ти ги остави спийдрънърите,всеки е играл поне едни 40-50 часа на първо изиграване. Да обиколиш всичко,да събереш и тн. Това е нормално играене. На мен първия рън ми отне 60. В соулс заглавията се дава предимство на уменията за сметка на екипировката,но това не значение,че няма значение. Има си и то може да направи разликата.Имаш и сума билдове. The Surge е доста компетентен соулс клонинг,но знай,че има само 5 боса. В двойката поправиха това и са повече.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
29 декември 2021
Аз вече не знам, поне едно десетина заглавия съм си заплюл по Коледа и още толкова имам на беклог Сигурно ще започна най-накрая Inscryption и The Ruined King
Web-Head
Цитиране
29 декември 2021
Guardians of the Galaxy.
Тази игра се оказа феноменална! "По-живи" герои в игра скоро не съм виждал, буквално имам чувството, че това са реални същества, диалозите и интеракцията им един с друг са изпипани до съвършенство. Не мога да повярвам, че тази игра и Avengers са от едно студио.
Саундтрака е върхът.
Единствено се дразня на това, че не мога да реша дали искам да я играя в 4K 30FPS или 1080p 60FPS. Kinda disappointing, че от сега на "next gen-a" трябва да правим такива избори. Все пак съм избрал 4K 30FPS с помощ от телевизора с опцията за motion smoothing-a. Играта изглежда много, много добре. Кефа е на макс и препоръчвам на всички!
nightwarrior
Цитиране
29 декември 2021
Aз при такъв избор - 60 фпс на каквато и да е резолюция винаги. Много по-плавно се усеща. Иначе някой ако е вярвал, че ще играе това поколение всичко 60 фпс на 4k (или както говреха онези изпющелите от Microsoft на 8k), няма такъв филм. Евентуално PS5 pro може и да го постигне или при стари портове.
Web-Head
Цитиране
29 декември 2021
Реално може, щом Miles Morales и THE LAST OF US 2 могат, би трябвало да е възможно за доста от игрите. Но... както ти каза, нали трябва след време да се продават slim, pro и не знам си какви още другите му версии там.
nightwarrior
Цитиране
30 декември 2021
И двете не са 4к, Miles e 1440p мисля и TLoU2 e толкова(ма там не съм 100% сигурен). Което реално пак е по-добре от 1080, но не е 4к. Аз въпреки това се радвам, че поне има опцията да избереш между перформънс и фиделити(или както там го кръщават в конкретната игра).

Просто това 60фпс/4к(и както казах онези лумпени от конкуренцията говореха за 8к) са си маркетинг трик. PS5 си е яка машинка, но има лимитации. Както казах 60/4к може би по-нататък или с ремастери(може би и с ъпдейт пачове за по-стари игри). Аз още се ядосвам, че има една камара игри дето нямат опция за 60фпс, макар че реално това не е вина на Сони, а на разработчиците на самите заглавия или може би по-правилнон- на разпространителите.

Rostik79
Цитиране
30 декември 2021
Те даже и за 120fps се пънаха, но е много далеч. Като гледам за ПС5 има едва 15-20 игри, които вървят на 120, но предполагам само на FHD.
nightwarrior
Цитиране
30 декември 2021
Не мога да кажа за всички, но тези дето ги проверих са наистина на fhd. Макар че за мен със сегашното тв 60fps е идеалната опция, жалко че не мога да я ползвам във всички игри. Особено ако съм играл нещо на 60 fps и пусна игра на 30, в първите десетина минути очите плачат. След това лека полека се привиква и преглъща.

Но пак казвам, това не е проблем на Сони (лъжите за 4к/60фпс са, но това е друга тема). Парадоксалното е че при някои игри не просто ги мързи да сложат fps пач, а допълнително го спират. Примерно AC Unity, ако ръннеш физическата версия и не позволиш ъпдейти, върви на 60 фпс, дигиталната и физическата с ъпдейт - 30.

Charcharo
Цитиране
30 декември 2021
Това е защото те са забелязали, че красотата продава и се използва в конзолните войни. Не толкова кадрите.

Маркетинга е решил (правилно от тяхната гледна точка) че 30 кадъра с по-добра графика продават по-добре от 60 или 120 с по-лоша.

vanmx
Цитиране
30 декември 2021
И аз така казвам - важното е какво решават от маркетинга. Безкрайно мощен компютър няма, няма и да има - винаги ще има разни числа които поставят граници А пък границите отдавна вече не се определят от количество байтове и херци и т.н, ами в заплати, бюджети и срокове

Дори и да не беше така,PS5 е много слаба машина спрямо предходния модел, че да се нарече next-gen - реално е само 2 пъти по-бърза от PS4 pro. Разликата между PS2 и първия xbox беше по-голяма, но двете машини се конкурираха почти достойно и се водеха от една и съща генерация. За да бъде next-gen една конзола аз съм възприел, че трябва да е поне 7-8 пъти по-мощна от предходната. Така разликата не е само по висока резолюция и фреймрейт, ами направо имаме възможността да играем игри които преди това не е било възможно. Примерно PS2 е грубо 10 пъти по-мошен от PS1 и на него играем GTA San Andreas, нещо което на PS1 няма как да има аналог, колкото да се орязва графиката и качеството на картината.

Иначе да напиша и нещо по темата - Пуснах си RDR2 и го поиграх няколко часа. Абе много бавнярско започва - ше има ли екшън или да я трия от сега ? . И предходната игра не ме накефи особено но поне я докарах почти до края.

lyubohar
Цитиране
30 декември 2021
vanmx написа
Иначе да напиша и нещо по темата - Пуснах си RDR2 и го поиграх няколко часа. Абе много бавнярско започва - ше има ли екшън или да я трия от сега ? . И предходната игра не ме накефи особено но поне я докарах почти до края.

Ще има, не я трий, играта е велика.
<
1
...
192
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.