Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
193
...
427
>
logout
Цитиране
30 декември 2021
Web написа
Guardians of the Galaxy.
Тази игра се оказа феноменална! "По-живи" герои в игра скоро не съм виждал, буквално имам чувството, че това са реални същества, диалозите и интеракцията им един с друг са изпипани до съвършенство. Не мога да повярвам, че тази игра и Avengers са от едно студио.
Саундтрака е върхът.
Единствено се дразня на това, че не мога да реша дали искам да я играя в 4K 30FPS или 1080p 60FPS. Kinda disappointing, че от сега на "next gen-a" трябва да правим такива избори. Все пак съм избрал 4K 30FPS с помощ от телевизора с опцията за motion smoothing-a. Играта изглежда много, много добре. Кефа е на макс и препоръчвам на всички!

Уникално са направили и разговорите между персонажите в кораба - подвикват си, бъзикат се един с друг, коментират мисии, почти се усеща като реална атмосфера

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
logout
Цитиране
30 декември 2021
Приятно съм изненадан от Ghost of Tsushima, атмосферата е уникална. Само AI-то на противниците при стелт подхода може малко да пипнат, че е по-зле и от АС игра.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Web-Head
Цитиране
02 януари 2022
Ghost of Tsushima на мен не ми допадна и я продадох много бързо, а имах големи очаквания за нея заради добрите ревюта и фенски отзиви. Продадох я и взех Guardians of The Galaxy, която ми се превръща в една от най-любимите игри евър. Не съм достатъчно "зрял" или умен, за да оценя "стойностното", може би? Започвам да се замислям.

Иначе след Guardians смятам да започна или с Days Gonе или с Ratchet and Clank: Rift Apart. Някакви впечатления? Препоръки, някой?

nightwarrior
Цитиране
02 януари 2022
Забрави такива филми като зрял/незрял. Цъкай каквото те кефи, Цушимата може да не ти е допаднала заради сетинг, геймплей, да не си бил в настроение... живи и здрави. Цъкай каквото ти е на сърце.

Иначе от двете за мен Rift Apart е по-забавната(може би и по-добрата игра). Days Gone не е слаба, просто ми е някаква средна. Има интересни моменти, но за стори дривън игра, сторито мен ме разочарова. Геймплея ми допадна.

Peshp
Цитиране
03 януари 2022
Days Gone на мен ми беше повече към разочарование. Сторито имаше 1-2 готини момента, но като цяло е мех. Геймплеят след половината на играта ми писна, вече и исках просто да минава по-набързо. А пък до края имах някакви fps дропове.
The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2022
Аз харесах Days Gone,въпреки средняшката история.Имаше нещо ,което ме караше да я играя с удоволствие.Света е много добре създаден,макар и малък.Ордите бяха също доволно предизвикателни.Да,Дийкън е някакъв с раздвоение на личността,но като цяло според мен е малко над средното ниво игра и особено ако е на намаление си заслужава.На PC порта е супер направен,за конзолите не знам как върви.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
03 януари 2022
Поръчах Guardians of the Galaxy за PS4 и утре би трябвало да дойде. Да, нямам PS5 и компютъра ми е малко слабичък вече да я подкара на макс, а и трябва да завърша колекцията от Марвел игри на PS4. Гледах няколко клипа в тубата и ми се вижда доста забавна и PS4 версията още ми изглежда красива. Ще я видим утре като пристигне.
Rostik79
Цитиране
03 януари 2022
Ами само хубави неща чувам за Пазителите май и вдигам това заглавие по-нагоре в списъка. Още повече, че и аз съм Марвел-фенче, хаха!
Впрочем сега дето играя Дарксайдърс 3 - играта приятно ме изненадва. Очаквах някак си по-средняшко представяне, но с напредване на играта, геймплеят става все по-интересен като се отключват нови умения и оръжия. Само баш главната героиня ми е малко cringe с разни тежкарски лафове. Върнали са се малко към първото заглавие - с доста по-консервативен подход към екипировка и статистики. Нямаш безбройни брони и оръжия като в двойката, а само ограничен набор.
Brian_85
Цитиране
03 януари 2022
@Rostik79 , и мен доста приятно ме изненада Dakrsiders 3. С кеф я изиграх и дори след това врътнах и Dakrsiders 2

@Mitko6000 , да кажеш ти се струва Guardians of the Galaxy , но със сигурност това ще е една от игрите, които мисля да изиграя тази година ( заедно с Resident evil village).

Иначе в момента играя Ghost of Tsushima director's cut и не съм впечатлен. Специално си взех ps5 версията, но графически май няма много подобрения от ps4 версията ( освен 60 fps на 4к), което малко ме разочарова. Очаквах малко повече подобрения по текстурите, но не е болка за умиране. Визуално играта пак е много красива, а fast travel-а се слува на момента, което е голям плюс. Малко ми е скучна обаче... още след десетина часа започна да ми става малко еднообразна и не толкова интересна. Може и причината да е, че играя за 100% и гледам да минавам всичко? Нямам идея, но очаквах малко повече.

Mitko6000
Цитиране
03 януари 2022
Според мен, играй Ghost of Tsushima, първо за историята и да се потопиш в света. Да се вживееш в ролята на самурай, с други думи. Ако цялата идея е да минаваш всичко само за да го минеш, играта става като чек лист и не е забавно. Това е с всяко заглавие от жанра. Не си слагай 100% на дневен ред, и играй за кефа и може и да ти хареса повече. Като свършиш с историята, тогава ако искаш минавай всичко останало на 100%. Ако не ти харесва играта и след това, няма лошо, но като си пуска човек покрай ушите, това което му предлагат, може да изпусне някои неща.

За Пазителите съм положително настроен, имайки предвид, че са от героите които най-малко следя в Марвел вселената. През 2014 бях гледал първия филм на кино и толкоз. Втория съм си го изтеглил отдавна ама все не се стига до него. Дано и играта ми създаде настроение да го гледам и него.

darkblue
Цитиране
03 януари 2022
За FINAL FANTASY 7 REMAKE добре че не я взех. Голяма схема там, като се превърти тази, за да ти е ясно всичко (то е ясно че ако не си фен и играл от както са почнали игрите, трябва да гледаш в тубата) трябва да си играл старата, да си играл Crisis Core: Final Fantasy VII, също така и да сте гледали анимацията Final Fantasy VII: Advent Children. Доста гледах от геймплея, не е лоша. Има дразнещи неща като картата и менюто, но не е болка за умиране.
Web-Head
Цитиране
03 януари 2022
Mitko6000 написа
За Пазителите съм положително настроен, имайки предвид, че са от героите които най-малко следя в Марвел вселената. През 2014 бях гледал първия филм на кино и толкоз. Втория съм си го изтеглил отдавна ама все не се стига до него. Дано и играта ми създаде настроение да го гледам и него.

Втория филм е задължителен ако си MARVEL фен, аз сега заради играта изгледах и двата, въпреки че съм ги гледал преди. Много ме кефи как дори самата игра има препратки към MCU вселената, например (СПОЙЛЕР): При пътуване с кораба минаваш през нещо като портали за алтернативни светове и от един от порталите чуваш Капитан Америка точно в момента със знаменитото "Avengers... ASSEMBLE" в Endgame, после минаваш през друг портал и чуваш най-обикновен човек как се кефи, че в момента пред него се намира Спайдърмен. Много малки детайли, които те карат да вярваш, че тези герои наистина са част от тази мултивселена.

Mitko6000
Цитиране
03 януари 2022
Web написа
Втория филм е задължителен ако си MARVEL фен, аз сега заради играта изгледах и двата, въпреки че съм ги гледал преди. Много ме кефи как дори самата игра има препратки към MCU вселената, например (СПОЙЛЕР): При пътуване с кораба минаваш през нещо като портали за алтернативни светове и от един от порталите чуваш Капитан Америка точно в момента със знаменитото "Avengers... ASSEMBLE" в Endgame, после минаваш през друг портал и чуваш най-обикновен човек как се кефи, че в момента пред него се намира Спайдърмен. Много малки детайли, които те карат да вярваш, че тези герои наистина са част от тази мултивселена.

Това е яко. Ако в бъдещите MCU филми споменават игрите като отделни вселени, би било доста интересно. В No Way Home има някои препратки към Marvel's Spider-Man на Insomniac, но те са повече Easter Eggs отколкото нещо друго. Въвеждането на мултивселената във филмите отваря доста възможности. Иска ми се обаче всички нови Марвел игри да са в една гейминг вселена (Спайдърмен и Майлс, Пазителите, Отмъстителите, макар че за PS4 и 5 има друг Спайдърмен там, Върколака, който май ще е част от Earth 1048, която е вселената на Insomniac). До някаква степен дори, се преструвам че са, защото ми е някак по-готино. Определно, колкото повече геймплей и ревюта гледам за Guardians, все повече ми допада, а и колекционирам физически копия за PS4 на Марвел игрите, затова ще я добавя. Най-вероятно ще е последната Марвел игра за старото поколение.

nathandfan
Цитиране
04 януари 2022
То като се замислиш Спайдърмен от края на "No way home" буквално е PS4 Спайдърмен-а от играта на Insomniac. Нищо чудно да го извъртят така, в крайна сметка той си е от MCU вселената, иначе защо ще има Avengers tower в картата?
Mitko6000
Цитиране
04 януари 2022
nathandfan написа
То като се замислиш Спайдърмен от края на "No way home" буквално е PS4 Спайдърмен-а от играта на Insomniac. Нищо чудно да го извъртят така, в крайна сметка той си е от MCU вселената, иначе защо ще има Avengers tower в картата?

Нямам това предвид. Това че кулата на Отмъстителите присъства, не значи че е от MCU, и не трябва да бъде. Значи, че Отмъстителите присъстват в тази вселена, и имайки предвид как започва историята на Avengers играта, нищо не им пречеше да са същите, поне в началото, но естествено нещата малко не пасват след пролога, а и преди месец добавиха техен вариант на паяка. Спайдърмен на Insomniac e на 23, завършил колеж и има 8-годишен опит като герой. MCU Спайдърмен тепърва ще почва колеж. Още повече, още преди Spider-Man PS4 да излезе, Insomniac си казаха точно, че е отделна вселена, класифицирана като Earth-1048. MCU е Earth-199999.

Исках да кажа, че както MCU филмите са събрани в обща вселена, така щеше да е добре и най-новите Марвел игри, започнали със Спайдърмен да се съберат в 1048. Вместо това, всяка е в отделна вселена като изключим Miles Morales, което е продължение и съответно Spider-Man 2 и евентуално Wolverine, които също са на Insomniac.
Спор няма, че за MCU Spider-Man са взели някои елементи от играта, както и от Miles Morales още от комиксите, но далеч не са същия човек.

<
1
...
193
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.