Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
195
...
427
>
lyubohar
Цитиране
12 януари 2022
Да, и двете съм ги играл; аз също се кефя на такъв тип игри, особено предвид колко са кратки и стегнати.
Mitko6000
Цитиране
12 януари 2022
Така. Навлязох в Guardians последните дни и яко ме грабна. Не съжалявам за покупката си. Много смях, изненадващо ангажиращ геймплей с малко мислене, а не безмозъчно трепане като при Отмъстителите. Специално ме изкефи механиката как целия отбор получава damage boost ако избереш правилната реч да им проповядаш да ги нахъсаш. Историята е изненадващо забавана, но и увличаща, пълна с доста развлекателен диалог, особено между героите. Не знам колко се доближава до материала в комиксите понеже не съм най-големият фен на тези герои, но поне си личи вдъхновението от филмите от километри. Мисля си, като приключа, да изгледам първия филм отново и най-сетне да видя, и втория. За фен на Марвел като мен, това е една от най-добрите игри носеща логото през последните години. Това което Отмъстителите трябваше да са. И най-якото, няма DLC и микротранзакции. Цялото бонус съдържание го има в играта за отключване, както трябва да е. Много приятно ме изненада тази игра.

P.S. Сега свалих новия ъпдейт за Отмъстителите. Ебах ги тез, тая игра става все по-голяма като размер. Трябва на отделен хард да я качвам.

Panthers
Цитиране
12 януари 2022
Firewatch е наистина много добра игра. С кеф е изиграх. Наскоро е добавиха в gamepass и реших да е пробвам. Бях чул добри неща за нея. И наистина много ми хареса.
vldir
Цитиране
17 януари 2022
Мислех че никога отново няма да играя God of war но съм грешал. Този път на pc и много ми харесва. Помня на конзолата имаше едни честове ми бяха леко трудни с контролера, но сега с мишка е много по добре.
LethianDream
Цитиране
17 януари 2022
Играх и аз Guardians of The Galaxy уикенда и съм яко със смесени чувства. Някои готини сценарни идеи, нелоша бойна система и с положителното съм дотам. Бъкано е с адски много QTA и то некадърно направени, не като плавността в, да кажем, The Dark Pictures Anthology, скъсаха ми нервите в някои моменти. Като цяло след няколко часа игра по-скоро съм разочарован, отколкото въодушевен. Предполагам и Avengers е подобна, щом е правена от Eidos Montreal..А какви игри правеха преди- двата Deus Ex-a и трите Тумб Рейдър-а, които са страхотни, съотнесени с тези лайна на Марвел Ще си пусна тези дни истинските Guardians of the Galaxy на Телтейл, там поне всичко беше супер
darkblue
Цитиране
17 януари 2022
Събота и неделя и аз се размазах на God of War-a мнооого яка играта.
igra4
Цитиране
17 януари 2022
Излезе ли вече Рагнарока, че играх стария год ъф уар но не помня кога май преди 4-5 години 😀
Rostik79
Цитиране
17 януари 2022
Рагнарока е в края на тази година, ... евентуално. Няма дата обявена.
The_Doctor46
Цитиране
17 януари 2022
Ростик,к'во му отговаряш на играчкин?Целия му пост е тролене.Видиш ли играл GoW преди години.Аз винаги съм го питал ,какво като е играл някоя игра преди други,но отговор(разумен такъв) никога не съм получавал.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
17 януари 2022
Играч що си такъв комплексар ? Да се излагаш само, то другите поумняват още на 20 годишна възраст, ама на виж сe ти седиш си още на 10 годишен акъл
Rostik79
Цитиране
17 януари 2022
Мда, трябваше да се досетя, че тролва, но реших, че даже за него би било тъпо и помислих, че наистина пита.
The_Doctor46
Цитиране
17 януари 2022
За него никога не е достатъчно тъпо.Винаги може повече
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
17 януари 2022
В случая е прав, новия Хорайзън най-рано след 4-5 години за компютър Рагнарок излиза ей сега, на 10 март, експанжъна за AC Валхала
Докторе, както го обясних и преди, то си е до човек. Има хора, които играят игри 20 години след премиерата (Чарчаро) или правят ревю на игра 2 години след премиерата (пак него). Има и хора, като мен и Играча, които искат да играят добрите игри на ден първи, а не да чакат версия за PC след 2-3 години. Сега и пари да ми дават, не бих играл God of War на PC (аз и на конзола не го превъртях, някъде до средата стигнах и не ми допадна, въпреки хайпа, който бе създаден (пак по-добре от RDR, който го изтрих след точно 10 минути игра )
Charcharo
Цитиране
17 януари 2022
Е Lethian примерно за филмите и книгите гледаш ли им премиерата или ги четеш / гледаш когато си искаш ?

Аз и да искам няма как да чеа Престъпление и Наказание на първият и ден

LethianDream
Цитиране
17 януари 2022
Е, там е друго Достоевски е писал книгите си в края на 19 век, нормално е съвременен човек да не е имал възможността да ги чете на първия ден, да не говорим, че изкуството винаги става "модерно" известно време след "манифестирането" си. Ван Гог е продал само една картина, а сега картините му струват милиони. Но тук говориш за литература, което е различно от съвременните масови видеоигри, нека да правим разлика. Самият ти си казвал многократно, че знак за равенство няма как да има между литература и видеоигри.
Тук говорим за друго- излиза дадена игра и някои хора сме мега нетърпеливи да я изиграем, или ако не да я изиграем, поне да я видим и да оценим дали ни харесва или не. Излязъл вариант на PC след 2-3-4 години, нека го играе, който я е изпуснал.
<
1
...
195
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.