Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
200
...
427
>
LethianDream
Цитиране
14 март 2022
На Пънка вчера се смазах, хора, ебати великия страничен куест. Ще има малко спойлери, но няма как. Трябва да "помогнеш" на религиозен затворник за смъртта му, като буквално го заковеш на кръста. Всичко това се снима за Брейнденс, нещо като модерна комбинация между видео и виртуална реалност. Нещо като убийство на живо, тип снъф филм. След като го "заковах" и момчето умря, отивам при журналистката и й казвам "Това видео не трябва да бъде пускано" и тя ми вика: "Не си ти този, който ще реши това". Та много мисъл има вкарана в този куест - за Бог, за прошката, за способността на модерната журналистика да извращава всичко, до което се докосне с една-единствена цел- пари и печалби. А беше много прикрит тоя куест, аз при първото си изиграване грам не го видях и не му обърнах внимание...
Veluvian
Цитиране
14 март 2022
Ооо, това е един от най - интересните куестове наистина!
Rostik79
Цитиране
14 март 2022
Направих 4-5 часа на Guacamelee 2 и игрицата доста ме кефи. Даже по препоръка на Brian_85 си взех и Foregone, защото точно нещо такова ми се прицъка, макар този пиксел арт да ми е адски противен.

Малко са ми чужди тези жанрове. Играл съм Hollow Knight и тя ми се стори твърде изнервяща с тази досадна соулс механика да преиграваш всеки път половината ниво като умреш. Гуакамеле не е толкова наказваща - ако умреш се раждаш почти на същото място, а и самата игра е доста по-лесна. Чета, че към края ставала доста трудна все пак. Надявам се да не ме изнерви дотолкова, че да не я мина. Биткаджийският елемент ми допада повече, отколкото метроидванския платформинг, затова и Foregone взех.
Има също и яко чувство за хумор, на моменти ме разсмива, особени темата за The Chicken Illuminati

LethianDream
Цитиране
21 март 2022
Почнах Code Vein и съм много приятно изненадан като отявлен хейтър на Souls-like игри Много плавна игра, страхотно пипнати герои, стигнах първия бос и почти го утрепах от раз Помощникът ми идва идеално като Соулс-лайк новак, доколкото разбирам, нещо подобно е духчето в Елден Ринг, така че и нея може да я пробвам в даден момент по този начин.
vldir
Цитиране
21 март 2022
Приготви се за мъки. Има някои много гадни босове.
The_Doctor46
Цитиране
21 март 2022
Летиан,не е баш като в ER ако не се лъжа.Тука бота ходи с теб навсякъде(не съм го ползвал и не съм 100% сигурен),докато в ER може да ползваш на определени места само.За босовете и някои зони.Иначе Кода е доста добър аниме соулс клонинг,със собствени оригинални идеи.Аз поне го харесах,но изисква и доста грайнд,ако искаш да развиеш повечето умения,което беше голям минус за мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Art3mis
Цитиране
22 март 2022
Новата Syberia е с пъзели за предучилищна група
igra4
Цитиране
22 март 2022
Летиан трий я тая code vein, недей става и ти някво малоумно солско зомби😀
LethianDream
Цитиране
23 март 2022
Artemis, по-добре така, отколкото в един от старите Мистове, ако не се лъжа, имаше един пъзел с 40 ръчки. Спомням си, че в МИСТ с Роро един уикенд го решаваха без успех и се въртяха наоколо като пумпали
Art3mis
Цитиране
23 март 2022
Lethian, в старите нещата не бяха съвсем такива, тук вече заприлича на ходещ симулатор, както му казват..едиснственото препятствие е да е скрита част от онформацията по попределен начин, която се намира не чрез логика, а с изреждане на възможни варианти.
Иначе Myst си е пословично известна с трудните си пъзели, при които на моменти е по-трудно да разбереш условието, отколкото да намериш решението.
Veluvian
Цитиране
23 март 2022
Охо, не знаех, че има нова Syberia. Още не съм играл и третата, а чух, че имала технически проблеми. Но първите две игри са ми много любими.
Rostik79
Цитиране
23 март 2022
Даже не знаех, че четвърта Сиберия има.
LethianDream
Цитиране
23 март 2022
И аз от Артемис разбрах, прясна, топла е новата част, графично изглежда доста добре, на някое лятно или зимно стийм намаление ще си я взема Първите две са класика, тройката също не беше никак зле, въпреки че я оплюха.
RauCh3r
Цитиране
23 март 2022
Сайбърпънк-а,след последният ъпдейт пооравиха ли я ? С ПС4про съм,има ли смисъл да я взимам,или да поизчакам още някой и друг ъп. ?
Charcharo
Цитиране
23 март 2022
С PS4 Pro няма смисъл. Или PC или PS5 вземи. По-добре е но на PS4 няма как да е особено добре.
<
1
...
200
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.