Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
201
...
427
>
Charcharo
Цитиране
23 март 2022
С PS4 Pro няма смисъл. Или PC или PS5 вземи. По-добре е но на PS4 няма как да е особено добре.
RauCh3r
Цитиране
23 март 2022
Мерси. Ще си изчакам тогава ПС5,лека по-лека бъндълите там почнаха да стават "по-смислени" за покупка
LethianDream
Цитиране
23 март 2022
Трагична е Пънка графично и на PS5, бая часове навъртях на нея, редовно минават през мен хора, като ги трепеш летят и стърчат през стените и т.н. Поне оправиха като седиш до Панам да си я гледаш нея (модела й), а не квадрати и правоъгълници (както беше преди ъпдейта). Иначе играта е чук като геймплей и куестове
Charcharo
Цитиране
23 март 2022
LethianDream написа
Трагична е Пънка графично и на PS5, бая часове навъртях на нея, редовно минават през мен хора, като ги трепеш летят и стърчат през стените и т.н.

Това не са графични проблеми и проблеми с collision detection или физиката на играта (или на определеният ragdoll).

Mitko6000
Цитиране
23 март 2022
В случая на Кибера, мисля че най-изгодно идва на PC. За между 6 и 10 евро си бях взел ключ за GOG. На базов PS4 е трагично зле от това което съм виждал, на PS4 Pro е една идея малко по-добре, но пак не е препоръчително да се играе. За PS5 не мога да коментирам, но не мисля, че си стурва покупка на цяла конзола само за тази игра. Ако RauCh3r, си набелязал други игри за 5-цата, си струва сигурно, но само за тази не мисля. Още повече, че идва по-скъпа, а има още какво да се оправя по нея.
Rostik79
Цитиране
23 март 2022
Е, едва ли Раухер ще си вземе ПС5, ще изиграе Цайбъра и после вече никога няма да играе. Покупката няма да е само за тази игра, а за всяка от каталога на ПС4/ПС5.
Аз за ПС може и да е изгодно, ... ако имаш читаво ПЦ.
LethianDream
Цитиране
29 март 2022
Въртя си пак Wolf Among Us и нямам търпение за двойката (която се очаква да излезе през 2023 година). За разлика от Лудничар, точно историята обичам най-много във видеоигрите, особено когато е разказана готино и имаш различни варианти за избор. Като я приключа, ще се мятам на The Life and Suffering of Sir Brante
Rostik79
Цитиране
01 април 2022
Окачвам лъка и копието на стената и казвам "Довиждане" на Забранения Запад.
Вместо това си правя татуировки и пиърсинг, вземам пищак и пушка, слагам си някой друг имплант и почвам приключения в затъналия в поквара, престъпност и корупция Найт сити.

Поцъках вече малко и макар да срещнах вече от пословичните гличове, имам усещането, че ще се изкефя на тази игра.

LethianDream
Цитиране
01 април 2022
Направи си голям чеп да ти се израдва Панам
Да те спойлна малко, ама гледай го тоя какъв е тъпак, тръгва ми странично да й говори, то се crouch-вa, гледа се задника на Панам-чето и чак после се говори с нея
igra4
Цитиране
02 април 2022
Rostik79 написа
Поцъках вече малко и макар да срещнах вече от пословичните гличове, имам усещането, че ще се изкефя на тази игра.

Хоризона е по яка.

Brian_85
Цитиране
03 април 2022
Започнах Bloodborne. Вече смело мога да кажа, че разбирам напълно хората, които не я харесват и хората, които я обожават. Преди години я пробвах и ми беше досадно трудна. Наскоро пак и дадох шанс, но пак ми се стори трудна и малко загуба на време. След целият този хайп покрай Elder ring, реших че е време да започна отново Bloodborne. Ако успея да превъртя играта и ме "захапе", значи ще дам шанс и на Dark Souls 3, Demon's Souls, Elder ring - игри, които като арт и идея са ми харесвали много, но заради нивото на трудност не съм пробвал. Прегледах няколко насочващи видеа в тубата за Bloodborne и я почнах. За около 15-20 часа игра, мога да кажа, че това е една от най-добрите игри, който съм играл някога. Всичко в нея е WOW. Надявам се да я довърша и да не се откажа някъде към края. Засега съм минал пет основни боса.
Mitko6000
Цитиране
19 април 2022
Наскоро отново ми се доигра игра с коли и улични състезания. Need For Speed беше велика поредица навремето, но след 2012, тотално я съсипаха и я зарязах. Hot Pursuit от 2010 беше добра, но следващите 2 игри, изглеждаха като жалък опит да доят Hot Pursuit стила, само че в отворен свят. Минах на Midnight Club: LA, но за съжаление тя остана на PS3 и 360, и нямаме нито продължение, нито ремастър. Затова реших да дам шанс на една от по-новите части на NFS, тъй като търся специфично тези нощни улични състезания и тунинг, в стил първия Fast and Furious и Tokyo Drift. Видях Heat на 80 процента намаление в PSN, изгледах няколко клипа и видях, че реално това е единствената игра от по-новите части, която осигурява това. Да, тази от 2015 също, но дори като излезе видях, че трябва да си винаги онлайн, което ме спря да я играя. Payback с микротранзакциите още повече ме отблъсна. Затова и пропуснах Heat като излезе, мислейки, че ще е същия шит на EA. Та взех си я сега, и вече имам около 20-на часа на нея.

Много приятно изненадан съм от тази игра. Мисля, че за момента, най-много се доближава до този така търсен вайб от Underground 2 и Most Wanted. Не прави всичко на 100 процента, но е близо. Градът е достатъчно голям, като основно вдъхновение е Маями. Има състезания през деня, както и през нощта, като първите са официални за печелене на пари, а вторите са нелегални за репутация и там се включват така знаменитите полицейски гонки. Управлението си е добро и не съм имал момент в който да се чувствам сякаш загубата на контрол над колата е по вина на играта. Споменах ли че няма микротранзакции? Играта може да се играе и соло, изцяло офлайн и в същото време всички части за тунинг се отключват като играеш, и не се иска грайнд, даже мисля, че е прекалено щедро, и доста от нещата могат да се отключат прекалено бързо. Самото AI забелязвам, че е доста добро, няма rubberbanding откъм конкурентните състезатели, а само при куките което мисля, че е логично, за да има тръпка. Цялата risk-reward система ми допада. Колкото повече се състезаваш вечер, толкова по-често почва да те гони полиция, и за да задържиш спечеленото, трябва да им избягаш и да се прибереш в гаража без да те видят. А с нарастването на Heat нивото, куките хвърлят все повече неща по пътя ти да те спрат. На моменти почва да ти къса нервите, но е поносимо. Графиката е доста добра, моделите на колите изглеждат супер, както и меторологичните ефекти.

Основните минуси на играта са по отношение на историята. За такива игри е нормално да не очакваме някакво невероятно ниво, но това което е тук, не е на нивото дори на Most Wanted. Колкото и да харесвам историите в игри, тук просто нямах интерес. Мудна, клиширана със стереотипни персонажи, които дори не са забавни за гледане или слушане. Другото ми разочарование е че няма Drift състезания. Има drift евенти където целта е да финишираш с определна сума точки която се прави от Drift. По-добре от нищо, но ми се искаше да има и състезания където целта е пак да прекосиш финала, а не просто да трупаш точки. Впрочем, бях останал със спомени че Underground 2 имаше такива състезания, но след малко търсене онлайн, разбрах че там дрифт евентите са били както в тази игра, само за точки, като целта е да натрупаш най-много за да спечелиш. Не знам дали, детското ми съзнание си е създало грешен спомен или наистина в някоя от игрите имаше подобни стандартни дрифт състезания, не че дрифтът тук е лош. Даже е забавен с правилната кола и части. Друго което не ми хареса е саундтрака, което си е заради вкуса ми. Повечето песни са някакъв микс от модерен хип-хоп с безмислен текст и трап, което на мен хич не ми допада. Повечето време като играя, паралелно с играта ми върви и Spotify, просто защото този тип музика хич не ме кефи. Играта също ми ставаше еднообразна ако играя повече от 2-3 часа, но това мога да го отнеса към всяка игра от жанра. Както beat-em-up, hack and slash и fighting игрите. Отново, повече проблем с мен, отколкото със самата игра.
EDIT: Забравих да спомена нитрото. За разлика от другите части в аркаден стил, тук когато натиснеш бутона, използва една цяла 1 бутилка както в Pro Street, например. Свикнах с това, но винаги предпочитам другият начин, при който нитрото върви докато се задържа бутона само. За сметка на това пък, могат да се слагат повече от една бутилка. Видях че има и ъпгрейди, които още не съм отключил, затова не знам дали това може да се промени към старият стил.

Като цяло, играта е за супер солиден 8-8.5/10. Има много хляб да изядат още докато стигнат нивото на старите игри, дори и на някои конкуренти. За съжаление, Ghost Games, бяха абсорбирани от EA. Бяха на прав път. Дано Criterion, които отново имат отговорността за поредицата продължат в тази посока. Не съм някакъв хардкор разбирач, що се отнася до коли. Чист casual съм в този жанр, затова ще ме прощават ентусиастите. За модерен аркаден рейсър, от които не съм играл много през последните 10 години, този ми хареса много.

Ludnichar
Цитиране
19 април 2022
От известно време си мисля, как ми се играе нещо тип старите НФС-та. Та след това подробно описание нищо чудно като се понаситя на Елдъна, да пробвам.
Souls Games Maniac
Mitko6000
Цитиране
19 април 2022
Ludnichar написа
От известно време си мисля, как ми се играе нещо тип старите НФС-та. Та след това подробно описание нищо чудно като се понаситя на Елдъна, да пробвам.

Играта има част от вайба на старите откъм нощните състезания. Дневните са повече като нещо тип Pro Street или първия GRID.

Не се доближава напълно, но определно го прави най-добре от всички модерни части от поредицата за последните 10-12 години.

Ако я намериш на намаление или решиш да пробваш Замунда Едишън, препоръчвам. Мисълта ми е да не очакваш нещо на 100% като старите, защото не е.

Ludnichar
Цитиране
19 април 2022
Аз не съм се и засилил. Със сигурност ще пробвам първо замунда Едишън и вече ако ми хареса, ще си я взема за плейстейшъна.
Souls Games Maniac
<
1
...
201
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.