Както каза Ростик, то си е като безмозъчен екшън с много експлозии. Вярно, не всеки се кефи на такива, ама мен много ме разпускаше след работа да скоча от самолет в някоя плантация за наркотици и да раздавам справедливост като Рамбо
1/ Saints Row The Third Remastered - по-свежата версия на GTA- изкефих се на макс, само пуцане и безумия, направих си героинята няква секс свежарка ала Уондър Уоман и газя по улиците Култов асасинейшън беше да убиеш някъв скапан диджей, като си пускаш някво радио в колата тип Нова- рейв за "редене на кашони", за да го "извикаш" да излезе боклука
С кеф ще си я играя, докато чакам новата част на Saints Row в края на август.
2/ Ghost of Thushima - почнах толкова хвалената игра. Тотален мех и разочарование дотук, нищо общо с Асасина, както опитахте да ги сравнявате по-горе. Дори историята в Асасина, която е най-слабото звено там е класи НАД Цушимата Ще видим, де, още съм в началото. Може да ме изненада приятно нататък, но надали. Визуално играта е чудесна (ако някой я играе на нещо различно от Куросава mode, това е престъпление срещу човечеството и трябва да бъде съден в Хага!), но геймплейно е "привзела" безскрупулно от Асасините, Dishonored и какви ли не игри.
Няма това чувство да играеш мисия след мисия и да не усещаш как минава времето, тук е мъка всяка мисия и постоянно се чудиш кога ще се случи нещо интересно. И какви са тези "Ветровееее, гонят ме през цушимските клади и монголци раздират без пощада душата ми млада".