Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
212
...
411
>
The_Doctor46
Цитиране
30 юни 2022
Аз си взех Фар Край 6 и съм доста приятно изненадан. Може би защото нямах никакви очаквания,даже напоротив,мислех,че ще ме разочарова,но се забавлявам стабилно.Има сума неща за правене(даже малко твърде много) ,света е красив,забавно е да трпеш наляво и надясно по всякакви възможни начини. Едва ли може да се очаква кой знае какво от историята,но пък не ми е тотално безинтересна. Това с модването на оръжията е добро,но пък няма никакво реално приложение. Хубаво са искали да вкарат тактически елемент,доста слабо релаизиран обаче. Сканираш гадове,гледаш към какво са слаби,уж планираш нещо,но и с най-обикновен патлак им трябват 2 изстрела в тиквата. Също твърде много системи са набутали. Ъпгрейдваш кампове и тн. пак без особен смисъл. Парите,които дадох си заслужават според мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
30 юни 2022
Това да имаш ниски очаквания и после играта да ги надмине е добра тактика. Но да, това ще им призная - много е дълга играта.
lyubohar
Цитиране
30 юни 2022
The_Doctor46 написа
Аз си взех Фар Край 6 и съм доста приятно изненадан. Може би защото нямах никакви очаквания,даже напоротив,мислех,че ще ме разочарова,но се забавлявам стабилно.Има сума неща за правене(даже малко твърде много) ,света е красив,забавно е да трпеш наляво и надясно по всякакви възможни начини. Едва ли може да се очаква кой знае какво от историята,но пък не ми е тотално безинтересна. Това с модването на оръжията е добро,но пък няма никакво реално приложение. Хубаво са искали да вкарат тактически елемент,доста слабо релаизиран обаче. Сканираш гадове,гледаш към какво са слаби,уж планираш нещо,но и с най-обикновен патлак им трябват 2 изстрела в тиквата. Също твърде много системи са набутали. Ъпгрейдваш кампове и тн. пак без особен смисъл. Парите,които дадох си заслужават според мен.

От цялото ти описание звучи като да не са си заслужавали
The_Doctor46
Цитиране
30 юни 2022
lyubohar написа
The_Doctor46 написа

От цялото ти описание звучи като да не са си заслужавали
Както казах,нямах очаквания,a геймплея ми е забавен за сега. Има интересни идеи,но можеше да е много по-добре. За 40 кинта,смятам,че не съм се прецакал.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
01 юли 2022
И аз съм навит да я играя, Доктора потвърждава и моите очаквания - забавна стрелялка, без особено да те ангажира. Като да гледаш някой екшън-филм на Майкъл Бей или Брукхаймер и да се кефиш на експлозии и преследвания с коли. Поне досега не са ме разочаровали ФарКрай игрите, дори и петицата ми беше интересна, макар да е най-слабото заглавие от серията.
nightwarrior
Цитиране
01 юли 2022
Да аз и като я изиграх го казах, стрелбата е фън, света е красив, сторито е meh, ма не пречи в тоз тип игра. Аз я минах с абонамент за месец за Ubisoft-ската услуга. Ми за 30-40 лева играта е повече от ок, сега някой ако е бухнал 60 евра да я играе, сигурно ще има лош вкус в устата.

Както каза Ростик, то си е като безмозъчен екшън с много експлозии. Вярно, не всеки се кефи на такива, ама мен много ме разпускаше след работа да скоча от самолет в някоя плантация за наркотици и да раздавам справедливост като Рамбо

LethianDream
Цитиране
04 юли 2022
Уикендът поиграх малко повече и идвам да ви споделя впечатления:

1/ Saints Row The Third Remastered - по-свежата версия на GTA- изкефих се на макс, само пуцане и безумия, направих си героинята няква секс свежарка ала Уондър Уоман и газя по улиците Култов асасинейшън беше да убиеш някъв скапан диджей, като си пускаш някво радио в колата тип Нова- рейв за "редене на кашони", за да го "извикаш" да излезе боклука С кеф ще си я играя, докато чакам новата част на Saints Row в края на август.
2/ Ghost of Thushima - почнах толкова хвалената игра. Тотален мех и разочарование дотук, нищо общо с Асасина, както опитахте да ги сравнявате по-горе. Дори историята в Асасина, която е най-слабото звено там е класи НАД Цушимата Ще видим, де, още съм в началото. Може да ме изненада приятно нататък, но надали. Визуално играта е чудесна (ако някой я играе на нещо различно от Куросава mode, това е престъпление срещу човечеството и трябва да бъде съден в Хага!), но геймплейно е "привзела" безскрупулно от Асасините, Dishonored и какви ли не игри.
Няма това чувство да играеш мисия след мисия и да не усещаш как минава времето, тук е мъка всяка мисия и постоянно се чудиш кога ще се случи нещо интересно. И какви са тези "Ветровееее, гонят ме през цушимските клади и монголци раздират без пощада душата ми млада".

The_Doctor46
Цитиране
04 юли 2022
LethianDream написа
но геймплейно е окрадена безскрупулно от Асасините, Dishonored и какви ли не игри.

Искаш да кажеш,че Цушимата е окрала безскрупулно Dishonored и асасините,защото така като си го написал,изилза,че другите игри са ограбили Цушимата,а не обратното.
LethianDream
Цитиране
04 юли 2022
Да, моя грешка в изказа Поправям си изречението.
igra4
Цитиране
04 юли 2022
Довечера си пускам божествения PS Premium, да видя Сони как громи клетото рептилче Бил Гейтс.
LethianDream
Цитиране
04 юли 2022
Е, ти много закъсня, аз вече една седмица съм с него и съм доволен
vanmx
Цитиране
04 юли 2022
божествена работа
igra4
Цитиране
04 юли 2022
Летиан, бях зает да правя пари, плажове ама сега ще гледам да намирам малко време и за PS-a, затова чак сега ☺️
Mitko6000
Цитиране
04 юли 2022
Да не продаваш царевица на плажа?
lyubohar
Цитиране
04 юли 2022
Не чак толкова пари
<
1
...
212
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.