И това е вариант, но Gollum излиза чак на 1.09 (и осъзнавам че верно 1 месец има. Времето лети дееба. ), доколкото гледах последния трейлър. А и от геймплея, някак съм със смесени чувства. Прилича ми на малко по-полирана версия на Styx. Ще се вземе в някакъв момент, но не мисля да е на пълна цена в никакъв случай. Мен много не ми пречи че са Батман клонинги, макар че ако си ги играл наведнъж с Батманите разбирам, защо може да омръзнат.
Що се отнася до Avengers, като Marvel фен, откакто излезе постоянно си променям мнението за нея. Бетата не ме впечатли, изиграх цялата след време, и... става. Тропах я, хвалих я, и това е. Историята е клиширана, но има чар. Геймплея ако се правят сесии за не повече от 1-2 часа бива, но дотам. Мулти не играя ппц, не знам дали става за нещо или не. Guardians обаче си беше изненадата на миналата година за мен. Мнг повече бях увлечен по нея, не само геймплейно, но и откъм история. Според мен обаче, Square Enix затъват, и live service е далеч от това което повечето фенове искахме от подобна игра.
Както и да е. След Биомутантчето се колебая между Асасин Валхала или да си пусна един ЕКСТРА абонамент към Сони и да видя Stray, която май е доста кратка. В екстра-планът искам да видя също и Returnal, Guardians of the Galaxy, Shadow of the Colossus и още 4-5 други. Че ноември месец ей сега ще дойде и трябва да се играе божествения God of War .