Зависи до каква степен си фен и какви са очакванията ти. Историята е супер, геймплея е най-добрия от това което сме виждали от Спайдър-Мен игра и механиките са на ниво, но в основата си, не е нещо революционно. Взели са най-доброто от повечето игри на паяка с отворен свят. Но някои от страничните неща са взаимствани от други игри. Например активиране на кули за разкриване на картата от Асасините. Някои нещата за колекциониране допълват към вселената, други са безмислени. Има си и цели странични мисии които повечето аз намерих за интересни, но те са повече като one-shot истории, които започват с началото на мисията и свършват с края и тук таме има такива които са пълен въздух. А тези които имат някакъв мини arc измежду няколко, не са чак толкова интересни.
Ако си върл фен, струва си, макар и пълнежа на места. Особено след като ще имаш по-хубава графика и всичкото DLC което добавя едни 6-8 часа към играта поне. Аз си взех играта на пре-ордър за PS4 и платих допълнително за DLC-тата, защото съм фен и не съжалявам.
Но пък, бях хайпнат и ми беше на дневен ред. Ако си чакал дълго време с нетърпение и си голям фен, който е изпуснал PS4 или PS5 версиите давай.
Ако не, можеш да изчакаш да й падне цената. И без това, Miles Morales също ще излезе след месец, предполагам че в някакъв момент могат да пуснат бъндъл и от 2-те в Steam. Във всеки случай, играта си заслужава изиграването, защото е много много добра.
Пазителите верно са адски свежи. Трябва да се върна пак и към тях скоро.
@Mitko6000 - дааа ще кажа
В случая не е. Ппц Марвел имат един куп отделни вселени. Тук, играта си има собствена вселена, която няма връзка със събитията от филми и комикси. Тъй че ако си запознат с базовите неща на Спайдър-Мен от обща култура, няма да имаш проблем. Даже може да ти е още по-интересно, защото има някои обрати и загатвания в историята които се виждат ако си фен, макар и да ги извъртат по малко по-различен начин, заради отделната вселена.