Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
217
...
364
>
LethianDream
Цитиране
07 септември 2022
Къде ме върна ти
Игрите преди 2000 година са ми пълна дупка, тогава нямах грам кинти, нито конзоли/ компютър
Даже продължавам да се чудя как се казваше едно фентъзи от това време, което изглеждаше мега яко тогава (сега сигурно ще са квадрати). Май и преди съм питал тук, но така и не се сещам.. Не беше от известните игри, спомням си, че само на 2 или 3 компа я имаше в компютърното клубче..
nightwarrior
Цитиране
07 септември 2022
И аз имам една такава. Пак преди 2000та, имаше я буквално на 1pc в клубчето(където имаше 10тина компа. Най-новия, в дъното на клубчето, но там вреждането беше почти невъзможно покрай батковци и приятели на собственика

Към ден днешен съм забравил почти всичко от нея, освен една сцена в която един от батковците се изкачва в една кула и с лък напада противника. Не помня нито име, нито нищо повече. Помня само, че много исках да в цъкам, а все нямаше как

Charcharo
Цитиране
07 септември 2022
Дайте колкото се може повече информация може и да ги намеря кой знае
nightwarrior
Цитиране
07 септември 2022
Това е буквално всичко което имам аз, все пак почти четвърт век мина от тогава. На Lethian случая може и да е спасяем, ама моя... Никакъв шанс
vanmx
Цитиране
07 септември 2022
Първата Legacy of Kain игра я бях пробвал наскоро, за да тествам PS1-ката ми как се разбира с един кинескопен Sony Trinitron който купих наскоро специално за ретро игри. Май вече не са мен тия игри, където все не знаеш накъде да ходиш и какво да правиш. Soul Reaver 1 ми е любимата, не само от поредицата ами и от целия този жанр (след Shadow Man разбира се) Blood Omen 2 бе по-скоро средняшка работа. а пък Defiance я преоткрих пак бая късно, и сега като си я пусна ми изглежда доста впечатляваща и си има същата специфична яка готик фентъзи атмосфера, ама все я почвам и все не напредвам особено с нея и аз не знам защо. Някои хора казват че геймингът е за мързеливите, мен открай време ме мързи и да играя даже
Veluvian
Цитиране
08 септември 2022
Soul Reaver 1 е и за много хора така - най - любимата. Мога само да кажа - старт менюто на SR1 е най - готиното във видеоигра, все още ме оставя без дъх да гледам помръдващите се лица на застиналите зловещи фигури. Аз обичам SR2 най - много заради най - високото ниво на диалози, макар, че се водила някаква компромисна версия в ограничен бюджет, за разлика от първоначалните намерения на разработчиците, т.е. това, което е трябвало да видим като геймплей, най накрая го виждаме чак в Defiance.
Rostik79
Цитиране
09 септември 2022
След леко колебливото начало на Валхалата (първите 30тина часа ), играта почна да ми харесва сякаш повече. Приключенията в самата Англия са все така скучни, но посетих Асгард, където имаше интересна арка, която продължава после в Йотенхайм, но засега се събудих и без да знам какво ме очаква, отидох в друг свят - Нифелхайм, където нов скандинавкси мит се разглежда. Тук е съвсем различен режим на игра - прогресираш в нивото, започвайки с калпав инвентар като отключваш постепенно нови умения и екипировка (които се падат random) и докъдето успееш да стигнеш. Нещо като рънове в Returnal. Ако умреш, губиш всичко и започваш отначало.
LethianDream
Цитиране
09 септември 2022
Рос, аз някъде след 50тия час я отебах преди известно време, но скоро се върнах и буквално нямам търпение да играя още и още. Сега Рагнарока е на промоция и ще си я купя, трябва да се подкрепят нашите момчета от Уби София Форготън сагата (Ритърнал-а, който спомена) също е много интересна за игра. Най-много сякаш не ми допадат точно Асгард и шибаните обсади на градове. Като цяло играта е класи над една Ghost of Thushima, която изтрих още след първия час
nightwarrior
Цитиране
09 септември 2022
Тази вечер почвам Steelrising, изглежда Spiders още малко са надградили, всяка следваща стъпка им е позитивна, макар че ще мога да дам оценка след като я изиграя, сега съм на база впечатления от youtuber-и на които имам вяра. Тук и жанра е идеален за мен, макар че като цяло гледах, че са я направили доста по-достъпна, можеш да си туийкваш трудността(щетите, като умреш да не губиш xp), което би трябвало да отвори жанра към повече хора. Ще видим. Но плана за уикенда е да размахвам ветрила
The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2022
Аз я започнах вчера,но играх само 45 минути. Сетинга е страхотен,геймплея ми е забавен,естествено не е ФРОМ,но е достатъчно компетентен.Има малко класове,което е минус. Ще видим натам,но изглежда доста обещаващо.Оценките на големите сайтове са главно защото не била на нивото на ФРОМ-ските заглавия.Повечето ,които четох това пишат.Добра игра,но не можела да се сравнява с японците.Ама сериозно ли са очаквали да е на това ниво.И въобще,сравненията на всяка игра от жанра с ФРОМ ми се струва безсмислени.Все пак те създадоха този жанр или под жанр,имат сума опит и нелош бюджет. Знаят какво работи като механика и какво не. Не знам как се очаква от пъти по-малки студиа,с малък бюджет да направят едва ли не нещо по-добро. Та ако някой очаква ниво Елдън ринг ,дарк соулс и тн. да прескача ,но ако търсите забавен соулс клонинг,може да пробвате,макар че и аз не съм навлязъл много.Първо да си завърша спайдъра,което сигурно няма да е много скоро.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2022
Поиграх още малко днес. Минах 4 боса и това е голямото разочарование. Супер ,мега,гига,ултра,хипер елементарни. Всеки един от първи опит. Мувсета им е елементарен. Удрят здраво,но не може да те ударят . Като цяло,който е свикнал с ФРОМ,ще му е като разходка в парка. За сега се чувствам супер назобан. Надявам се натам шефчетата,а и играта като цяло да стане по-тегава. Една Thymesia се справя супер по-добре в това отношение.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
14 септември 2022
Хех, разсмяха ме хората от ЮБИ. Може да са всякакви, но в игрите им често има свежарски хумор и бъзици с поп-културата.
Вчера с моя викинг във Валхалата се натъкнах на една групичка от музиканти. Водачът им беше с прическа като на Keith Flint от Prodigy и самият той се казваше Keith. Говореше, че групата им е musical prodigy, правят музика за this Jilted Generation и още няколко препратки. После цъфна един епископ и почна да ги заклеймява, че музиката им не е богоугодна и да им се кара, заради което се наложи да го ступам. След като избяга, музикантите от групата почнаха да пеят "Smash my Bishop, Smash my Bishop..."
Това за много хора ще остане неразбрано, но аз супер се изкефих на този епизод.
The_Doctor46
Цитиране
14 септември 2022
Аз свърших днес Спиндермана и играта ми хареса супер много.И това от човек,който през живота си е гледал точно два супер-геройски филма. Един Батман и един за Спайдърмен.Няма нищо оригинално,но всичко е направено добре.Супер кеф е да фучиш между сградите на Ню Йорк.Не ми омръзна за секунда. Мисля,че ползвах фаст травела не повече от 10 пъти за 49 часа игра.Бойната система е като от Батман,но според мен е доста подобрена,а някои от специалните умения са супер забавни.Малко досадни ми станаха към края крими сцените. Много повтаряеми.Последния шеф в ДЛС-то беше доста добър бой,но всички шефчета умират бързо,а аз играх на последната възможна трудност.Трябвало е малко по тегаво да ги направят.Графиката е супер,а лицевите анимации са едни от най-добрите.Историята биваше също така.Може би можеха да се справят по-добре със страничните мисии.Лично ми хареса доста повече от Батман сериите и ако има друга игра,и излезе за ПС,с удоволствие бих я играл.Ся чакам Моралес ,ноември-декември,но тя май си е късичка.Не е баш пълна игра. Иначе,Ростик,има и други забавни мисии във Валхалата.Тази с Продиджи препратката беше яко фън,да. Мисля ,че покрай някакви руини ти я даваше.Имаше с един,който не се е къпал и вонеше,а ти трябваше да го излъжеш някак си да се изкъпе и тям подобни.
Veluvian
Цитиране
15 септември 2022
Да, и аз съм донякъде стигнал на Спайдермена и мога да кажа, че фаст травела много рядко се ползва, то самото придвижване е винаги забавно.
Оказва се, че съм играл една от най първите 3D Spiderman игри от 2000та, беше толкова стара, че сега трябваше да чекна коя от всички излезли игри беше и си беше уникално за времето си.
nightwarrior
Цитиране
15 септември 2022
Честно казано fast travel, мисля че ползвах, колкото да си взема ачийвмънта 5, 10 ли пъти искаше... Не помня.
<
1
...
217
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.