Аз свърших днес Спиндермана и играта ми хареса супер много.И това от човек,който през живота си е гледал точно два супер-геройски филма. Един Батман и един за Спайдърмен.Няма нищо оригинално,но всичко е направено добре.Супер кеф е да фучиш между сградите на Ню Йорк.Не ми омръзна за секунда. Мисля,че ползвах фаст травела не повече от 10 пъти за 49 часа игра.Бойната система е като от Батман,но според мен е доста подобрена,а някои от специалните умения са супер забавни.Малко досадни ми станаха към края крими сцените. Много повтаряеми.Последния шеф в ДЛС-то беше доста добър бой,но всички шефчета умират бързо,а аз играх на последната възможна трудност.Трябвало е малко по тегаво да ги направят.Графиката е супер,а лицевите анимации са едни от най-добрите.Историята биваше също така.Може би можеха да се справят по-добре със страничните мисии.Лично ми хареса доста повече от Батман сериите и ако има друга игра,и излезе за ПС,с удоволствие бих я играл.Ся чакам Моралес ,ноември-декември,но тя май си е късичка.Не е баш пълна игра. Иначе,Ростик,има и други забавни мисии във Валхалата.Тази с Продиджи препратката беше яко фън,да. Мисля ,че покрай някакви руини ти я даваше.Имаше с един,който не се е къпал и вонеше,а ти трябваше да го излъжеш някак си да се изкъпе и тям подобни.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way