Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
224
...
364
>
lyubohar
Цитиране
28 ноември 2022
Да не забравяме, че Беър Макриъри е автор на музиката на най-любимия ми сериал - Battlestar Galactica - която е меко казано страхотна.
The_Doctor46
Цитиране
28 ноември 2022
lyubohar написа
Сега доигравам Elden Ring (да, все още не съм завършил първото изиграване ).
То вече ER2 ще излезе
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
29 ноември 2022
Наслаждавам ѝ се бавно Плюс тва се отегчавам на моменти и спирам за по месец-два, затова най-вече е толкова бавно. Иначе имам 180 часа дотук, от няма и едно изиграване.
Rostik79
Цитиране
05 декември 2022
В неделята с дъщерята решихме да поцъкаме Until Dawn и заминаха 3-4 часа. От този жанр тип "книга-игра" май само игрите на Quantic Dream съм играл, както и една, която е заснета реално като филм и само избираш решения (Night Shift май се казваше). Та беше приятно преживяване. С учудване разбрах, че играта била от 2015-та. Мислех, че е по-скорошна. Безумно глупави моменти, достойни за всеки тийн-слашър, но като цяло те увлича. Разбрах, че има начин чрез решенията всички да оцелеят, но нямам представа как може да стане. Аз докъдето стигнах почти всички ги изклаха
Мисля като я изиграя да видя и Man of Medan, която има и някаква форма на онлайн режим и ми е чудно за такава игра как е реализирано. Не че ще го пробвам, де.
LethianDream
Цитиране
05 декември 2022
Като огромен почитател на всички игри тип "книга-игра" препоръчвам направо да скипнеш Медана. Както съм казвал неведнъж, най-силните игри от 4-те излезли в хорър антологията са Little Hope и House of Ashes. Игрите не са свързани като история, така че могат да се играят поотделно. Онлайн частта е да играете заедно онлайн с приятел. Готино също е така наречения "movie night", където всеки локално играе с един персонаж от играта. Има и така наречения "Curator's cut", който е историята през очите на герои, с които не играеш при първо изиграване и стават яки consequences.
Иначе Until Dawn си е модерна класика вече.
igra4
Цитиране
07 декември 2022
Най-топа в тоя жанр са Heavy rain, Beyound two souls.
bojosan
Цитиране
07 декември 2022
Beyound two souls е играта от всички на които съм играл през живота си и ми потекоха сълзи накрая. Единствената !Никоя друга не ме е просълзявала.
bojosan
Цитиране
07 декември 2022
delete
LethianDream
Цитиране
07 декември 2022
Beyond-а e адска сила, страхотна на идейно ниво, имаше там едни брутални сцени като героинята се събира с бездомни отрепки..Малко към финала почна да ме губи с тея уестърн лайна и индианци (ако добре си спомням), ама какво да се прави
От този тип игри само The Quarry-то още не съм я играл, но на Коледа ще я изпукам със сигурност.
TrainPain
Цитиране
08 декември 2022
Играя The Callisto Protocol - смятам да я мъча за платина, но съм в началото на втория чаптър все още. Впечатленията ми са не от графиката, а от кътсцените (синематиците). Изглеждат като реални хора, примерно като му гледам зъбите и озвучението е доста добро. Почти бие на филм.
Mitko6000
Цитиране
08 декември 2022
LethianDream написа
Beyond-а e адска сила, страхотна на идейно ниво, имаше там едни брутални сцени като героинята се събира с бездомни отрепки..Малко към финала почна да ме губи с тея уестърн лайна и индианци (ако добре си спомням), ама какво да се прави
От този тип игри само The Quarry-то още не съм я играл, но на Коледа ще я изпукам със сигурност.

Ако харесваш Until Dawn, в комбинация с 80-тарски Slasher тип Friday the 13-th, мисля че The Quarry доста ще ти допадне. Аз покрай черния петък я взех, и не съжалявам, защото съм фен на такъв тип традиционни ужаси.

Beyond-a още навремето, като излезе за PS3 я играх, доста силна игра. Heavy Rain е ок, но малко по-криндж. Beyond е много по-естествена, макар и да става въпрос за свръхестествени явления.

TrainPain
Цитиране
08 декември 2022
Абе цъкам си и Рейман Леджендс Аз - на чаленджите разцъквам, златни купи, туй онуй...
Rostik79
Цитиране
08 декември 2022
Тези дни след ГОД-еца, разцъквам ФАР КРАЙ 6. Ами класическа Юби-игра, което ще рече, че ми харесва
Лесничка, разпускаща, занимателна, красиви пейзажи, с богато съдържание, някоя друга поп-култ референция към други игри или филми и бъзици с тях (примерно скинове на Рамбо, Дани Трейо като НПЦ и подобни - в смисъл, че Дани Трейо играе като себе си, а не е дал модела си да направят пероснаж, много яко) ...
Не знам към момента на премиерата в какво състояние е била, но технически ми изглежда тип-топ. За 10тина часа гейм не видях нито един бъг или глич (платформата е ПС5).
Има ДЛЦ-та, в които играеш със злодеите от предните игри, а също и някакъв крос-оувър със Stranger Things, който не знам какво точно представлява, но мисля е в основната игра като безплатно допълнително съдържание.
Тези дни и още някако по-голямо ДЛЦ излезе даже.
Абе до Нова година ще има доволно безметежно пуцане по фашистките копои на местния диктатор
Mitko6000
Цитиране
08 декември 2022
Rostik79 написа
Тези дни след ГОД-еца, разцъквам ФАР КРАЙ 6. Ами класическа Юби-игра, което ще рече, че ми харесва
Лесничка, разпускаща, занимателна, красиви пейзажи, с богато съдържание, някоя друга поп-култ референция към други игри или филми и бъзици с тях (примерно скинове на Рамбо, Дани Трейо като НПЦ и подобни - в смисъл, че Дани Трейо играе като себе си, а не е дал модела си да направят пероснаж, много яко) ...
Не знам към момента на премиерата в какво състояние е била, но технически ми изглежда тип-топ. За 10тина часа гейм не видях нито един бъг или глич (платформата е ПС5).
Има ДЛЦ-та, в които играеш със злодеите от предните игри, а също и някакъв крос-оувър със Stranger Things, който не знам какво точно представлява, но мисля е в основната игра като безплатно допълнително съдържание.
Тези дни и още някако по-голямо ДЛЦ излезе даже.
Абе до Нова година ще има доволно безметежно пуцане по фашистките копои на местния диктатор

Аз точно по премиерата я взех за PC, и вървеше изненадващо доста добре, на високи настройки, на кошницата ми. Естествено без HD текстури. PC порт на Ubisoft, да е оптимизиран е нечувано.

Иначе, самата игра е ок. По-добре от 5 или New Dawn, но горе-долу още от същото с някои подобрения. Не е лоша, но ми омръзна някъде посредата, защото пък с един авер цъкахме мисиите заедно.

nightwarrior
Цитиране
08 декември 2022
Аз я взех на премиерата и не помня да е имало някакви технически проблеми. Ако е имало, не съм се сблъсквал с тях. Вървеше си леко и спокойно.

Играта ми беше фън, но да, класическа Юби-игра, като по шаблон. Не е нещо невероятно, но си разпусках и се забавлявах из острова.

<
1
...
224
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.