Между другото и аз доскоро също цъках Rayman Legends, но предимно на Витата, докато вършех дела човешки в кенефа. За съжаление, лявата гъба получи Stick Drift, и ще трябва да се сменя, затова не съм я пипал скоро.
Въпреки че френският сетинг ми е интересен, нямаше как да купя AC заглавие на full price, още повече заради множеството бъгове за които всички говореха. Взех UNITY щот е на промоция и защото имам интереси към историята. Отделно че съм възпитаник на езикова гимназия с интезивно преподаване на френски език, освен езика съм учил доста неща за Париж и френската революция и като си пуснах тази игра, франкофонът в мен се обади
Смаян към колко детайлно и убедително изжглеждащ и жив е градът от преди 200+ години. Получих точно това на което се надявах - виртуално туристическа разходка два века назад във времето. Доста нови неща научих за парижката инфраструктура и история, а тази част от нея която знам се припокрива с това от играта. Една от малкото игри която ме кара да чета с интерес документите от инвентара. Ако даскалката ми по френски преди 15 години, която е хардкор франкофон и маниак на тема Франция и всичко френско (да и такива хора има ) може да види тая игра, ще бъде екзалтирана повече от мен даже.
Абе личи си от каква народност са главните хора на Ubi, нещата са правени с доста мерак. Това че франсетата са шовинисти ги кара понякога да правят хубави неща
Иначе като игра е точно като другите от поредицата - монотонно и еднообразно събиране на боклуци, еднообразни мисии и синематици, скучни битки, в най-добрия случай средняшка работа.
За няколко часа бъгове не видях с изключение на едно npc застанало в странно положение в една саксия. Става дума за PS4 версията на диск. Като вкарах диска в конзолата свали един ъпдейт който е "само" 6 гигабайта.
Сега си давам сметка че играта е на 8 години, ако беше излязла сега щеше да е актуална във всяко отношение. Играл съм малко скандинавското нещо и бая египетското, това в Париж на ниво графика и механики не отстъпва по нищо.
Някой пробва ли новия Knights of Honor? Другата седмица съм предколедна почивка и май ще се хвърля в нея.
@Rostik79 - дано да те хване witchera, добра игра.
Корабните битки си бяха изтощени в 4-ката и Rogue. Мисля, че е добре че ги нямаше в Unity. Другото което е, къде ще поместиш кораб в игра, която има Париж за сетинг? Единственият воден басейн там ти е река Сена, която си е тесничка за 1 кораб, камо ли за два и повече.
П.п В пустинята и на тропическите острови нямаше толкова катерене, защото няма толкова сгради
Между другото, кажете някви коледни игри? Сещам се само за Batman Origins и разбира се една от all time фаворитите ми - Miles Morales, която в момента играя, но някоя друга, нещо?