Сигурно това е причината това да са игрите които съм играл най-много Unity като игра не става, но като съдържание, атмосфера и визуална презентация кърти.
@Vanmx нямаше много катеренe, защото това вече са само Асасин игри по име
Аз лично нямам проблем с паркура в Unity. Да, на места героят е доста безтегловен, особено в дългите скокове където усещаш как играта изкуствено те бута до другия покрив. Но доста ме кефят анимациите, както идеята за controlled descent, като натискаш R2+X да се катериш нагоре, и R2+О, да слизаш надолу. Ако наистина върнат тази система в AC: Mirage, или нещо близко до нея, няма да съм против.
Също се кефя и на бойната система, и идеята й. Вместо да си супергерой и да убиеш тълпа от 12 човека, все едно минаваш през масло (това също е яко, най вече в AC3), ако имаш 2-ма-3ма човека става по-трудно. Не става с помпане на бутони и трява да се доджва и парира. И ако не внимаваш, както си на пълен живот те намушкват през гърдите и веднага умираш.
Много ме радват и Assassin мисиите, където малко част от града се отцепва и имаш различни възможности как да подходиш, както при Hitman. Това е също нещо, което го искам в Mirage.
Също се кефя и на co-op. Защо не са го върнали в следващите части, нямам идея. Предпочитам го пред другото мулти от Brotherhood до Black Flag включително.
Като цяло, харесвам доста Unity, макар и бъгове, макар и другите проблеми (леко скучновата история, с герой който е copy-paste на Eцио до голяма степен). Графиката и нещата, които ги смятам за добри, за мен, комепнсират. Даже още си я цъкам до днес, понякога.
Освен тези които изброи, се сещам за Dead Rising 4. Ама тя май беше, някъде след Коледа. Не знам дали се вписва.
GTA 5 мултито е доста живо и успешно като продукт и може да се каже че е изключение от правилото (тя тази игра е изключение във всяко отношение ). Пуснах го преди 5-6 месеца и направо паднах като видях какви яки неща са вкарали там. Жалко че не са го вкарали в сингъла, защото това е истинската игра и щеше да бъде още по-яко, а пък онова нещо е просто някакво mmo за фармене на пари и левъли и утре като решат да спрат сървърите, всичко това изчезва безвъзвратно. Затова не съм много развалнуван от GTA 6, щото съм сигурен че ще вкарат 90% от ресурса в мултито... отплеснах се малко.
Реално ако не те кефи играта здраве да е, просто не мисля че е толкова тегаво колкото си го правиш, щото си решил да я отсвириш по дефолт.
Няма лошо да не ти харесва, някой нагоре се беше оплакал от темпо и го разбирам, мен това ми е проблема с RDR2. Имаш пълното право да не харесваш играта, дали заради сетинг, диалози, темпо, геймплей и т.н. Но ти и слагаш изсмукани от пръстите минуси. Нито ти трябват 3 часа четене, нито каквито и да е тънкости на нормална трудност. Дори на Death march, ако си ок с доджавания и търпелив, пак не ти трябва четене.