Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
228
...
364
>
The_Doctor46
Цитиране
11 януари 2023
Разбирам,но ти примерно не харесваш RPG-та,затормозява те,а аз и предполагам други колеги тук,обичат.Тоест,за мен и тях не е усилие,а удоволствие.Ти изразяваш недоумение,че това се харесва,но вкус брат няма.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
12 януари 2023
Charcharo
Цитиране
14 януари 2023
"Иначе игрите като всяко изкуство, не са длъжни на никого да са забавни, това е консуматорското мислене и ако всеки мислеше така игри като Pathologic или филми тип Satantango нямаше да съществуват, камо ли да се считат за класики."

100% съгласен. Тук е и важно, че забавно е доста странно и субективно понятие. Няма точно определение. Но да, игрите не трябва да са забавни.

Rostik79
Цитиране
16 януари 2023
По-точно казано - игрите не е задължително да се създават с цел да бъдат забавни, което не пречи пак да се забавляваш, докато цъкаш такава игра - дори и Pathologic или даже и ФИФА
Т.е. аз не мога да си представя да играя някоя игра, без да се забавлявам по един или друг начин - тук приемаме забавлението в широк смисъл.
Rostik79
Цитиране
19 януари 2023
Инсталирах си аз пак Death Stranding Director's Cut да си припомня този свят, пък и да я видя на ПС5 как върви подобрената версия (беше малко приключение с прехвърлянето на записа, защото очевидно тази игра не качва в облака, а трябва ръчно. За щастие си пазя един USB-backup със сейфове).

И отново се кефя на странните и бих казал уникални механики в тази игра. Вече съм я изиграл и съм в нещо като free-roam режим и смятам да достроя всички магистрали (следвайки заветите на Баце ), да събера memory-картите (това без упътване няма как да стане, че иначе трябва да преровя буквално почти всеки квадратен сантиметър от света), а също и да си вдигна на макс рейтинга към всички пунктове със задачки.

Много ми е интересно продължението какво ще представлява.

lyubohar
Цитиране
21 януари 2023
Качих си Deus Ex: Mankind Divided и съм много впечатлен как изглежда игра от 2016г. Предната изглеждаше очаквано зле като за игра от 2011, но не мога да повярвам, че разликата между двете е само 5г. Тази изглежда като игра от миналото поколение, спокойно може да мине за игра от 2020-2021г. За съжаление портът е ужасен и има огромни проблеми с МАА, интернет е ореван от хора с 3080, които я играят с 20 кадъра (с включен MAA). Някъде четох, че е най-зле оптимизираната игра в историята
The_Doctor46
Цитиране
21 януари 2023
lyubohar написа
Качих си Deus Ex: Mankind Divided и съм много впечатлен как изглежда игра от 2016г. Предната изглеждаше очаквано зле като за игра от 2011, но не мога да повярвам, че разликата между двете е само 5г. Тази изглежда като игра от миналото поколение, спокойно може да мине за игра от 2020-2021г. За съжаление портът е ужасен и има огромни проблеми с МАА, интернет е ореван от хора с 3080, които я играят с 20 кадъра (с включен MAA). Някъде четох, че е най-зле оптимизираната игра в историята
Спомням си,че навремето я играх съвсем прилично на GTX 1080,но с MAA,беше слайдшоу.Сега ми стана интересно след твоя пост и я инсталирах да пробвам как ще е 3 поколения по-късно.Все така ташак Не върви с 20,но с всичко на макс,включително MMA x8 държи между 70 и 90.Вярно,картата ми е доста по-добра от 3080,но все пак. За сравнение Вещера mext-gen нейтив с ray tracing на макс е 50-60,но това е оупън уърлд игра,доста по-изискваща.Няма да се учудя ако е най-зле оптимизираната игра в историята.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
22 януари 2023
70-90 фрейма е доста впечалтляващо всъщност, 4090 едва ли е 4 пъти по-бърза от 3080, но ето че има голяма разлика.
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2023
За 4090 това си е нищо за толкова стара игра,имайки предвид,че над 90% от новите игри вървят с над 100 кадъра на 4К.Всъщност само Cyberpunk е под 100 без RT доколкото си спомням.Супертежката иначе Control е средно 120 без RT.Дори с ray tracing едно 70- 80% от игрите вървят над 100 на 4К. А тук имаме игра на 6-7 години,която наистина изглежда добре,но не толкова колкото днешните заглавия.
lyubohar
Цитиране
22 януари 2023
Не става дума за това, по-скоро разликата между 3080 и 4090 ме учудва. За 3080 това също е архивна игра. Където четох в редит онзи ден сигурно е ставало дума за 20 кадъра на 3080, но на 4К.
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2023
RTX 4090 в момента си е в своя собствена лига. На повечето места е смехотворна разлика даже срещу 7900 xtx и RTX 4080.И да ,най-вероятно става въпрос за 4К.Иначе не виждам как само 20 кадъра ще вади с МАА.Поне така си мисля.Нямам някоя 3080 да тествам.
Charcharo
Цитиране
22 януари 2023
Тази безплатната игра в GOG, Haven park ми хареса. Препоръчвам.

https://www.gog.com/en/game/haven_park

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 януари 2023
lyubohar
Цитиране
22 януари 2023
Прав си, "оптимизация" просто стана нарицателно за лош код, а реално може да е всичко То даже не е и лош код, по-скоро тъпо решение.
Charcharo
Цитиране
22 януари 2023
Не е тъпо да имаш MSAA. Просто е декадентно в deferred rendering игри. И то трябва да е A-Tested MSAA а не нормален (Не знам как е в играта, малко игри имат AMSAA) за да е добро.
<
1
...
228
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.