Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
229
...
364
>
lyubohar
Цитиране
23 януари 2023
Е ясно е, че под "тъпо" решение имам предвид, че се използва неподходящ antialiasing, а не по принцип
Charcharo
Цитиране
23 януари 2023
Е да. то проблемът, е че добър TAA е рядкост и TAA дори и добър е малко кофти при ниски резолюции.
Web-Head
Цитиране
17 февруари 2023
Кой играе Hogwarts Legacy?

28 часа игра имам и в мейн сторито не съм прогресирал въобще. Обикалям, explore-вам, залавям фантастични животни и изпълнявам странични куестове, препоръчвам тези, които са в замъка най-вече. Водят до много тайни лабиринти и скрити помещения из замъка, които не можеш да ги видиш ако не си в дадения куест.
Играта е феноменална, едвам се отлепям от плейстейшъна.

Mitko6000
Цитиране
18 февруари 2023
Аз. Играх до момента в който ме разпределиха в къща (Шапката ме прати в Грифиндор и за да е по-естествено, не си избрах друго ). И сума ти време просто обикалях замъка. Играта супер много ме радва засега и хич не съжалявам, че дадох толкова пари. Заслужава си ги до стотинка. Мисля обаче, да си завърша Days Gone, щото и там съм доста навътре, и тогава да премина изцяло към Hogwarts.
vldir
Цитиране
18 февруари 2023
Hogwarts детинска ли е?
Mitko6000
Цитиране
18 февруари 2023
Според мен, тона е на едно ниво с Хари Потър филмите. Ако си гледал тях, може да добиеш представа. Ако те са ти детински, и тази може да е. За мен "детинско" значи друго.
nightwarrior
Цитиране
18 февруари 2023
Ми то и това с филмите е малко... Щото първите са си по приказни такива, последните са по-мрачни.

Има един магичен тон, все едно си в приказка. Ама хора си умират, има битки, злодеи. Не ми стои детинска, ама и тона не е супер сериозен. Приказна е. На мен ми допадна, ама ако искаш загледай нещо по нета, той тона си се сивжда и от видеата.

vldir
Цитиране
18 февруари 2023
Сигурно и аз ще се метна на нея.
lyubohar
Цитиране
19 февруари 2023
Не знам, тия огромни игри с отворен свят вече ми стават прекалено ангажиращи. Elden Ring го играх близо година, имам над 200 часа, това сигурно ще е поне толкова. Докато стигнеш до основните мисии светът ти омръзва, поне аз съм така. Доскоро играх Deus Ex: Mankind Divided, а в момента съм на The Outer Worlds - и двете имат адски много за разучаване и explore-ване, и въпреки това са игри по 20-30-40 часа, които не ти отнемат живота.
The_Doctor46
Цитиране
19 февруари 2023
Това е субективно.На мен,когато игра ми харесва,никога не ми омръзва.Ей го,на всеки един соулс(който ми е харесал) имам поне по 500 часа.Мас Ефект,Вещера,Киберпънк и тн.Минавам и ако има някакъв burnout,спирам ,и след време пак се връщам,но никога не ми е омръзвало още на първо изиграване.Всеки човек си е различен.Да цитирам класика-"Човек само,когато знае к'во му е,само аз си знам к'во ми е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
19 февруари 2023
Естествено, че е субективно, но мисълта ми е друга. Аз също си почивам ако бърнаутна и продължавам по-късно. Затова дадох пример с Elden Ring за 9 месеца - от тях поне половината съм почивал.

Обаче накрая като теглиш чертата - играта пак ти е отнела същото количество време, независимо дали е накъсано или не. Време, което бих могъл да съм прекарал играйки друга, не по-лоша игра, но не съм. С други думи - предпочитам 5 яки игри по 30 часа, отколкото една яка за 150 часа.

Ще кажете: "ми ти си решаваш", но не винаги е точно така. Като излезе игра от любима поредица/издател или по някаква друга причина ме привлича силно, няма как да я пропусна и на практика ме принуждават да се лиша от други добри игри (а има доста), защото нямам време за всичко.

И това е заради мрънкалата, които нямат живот и по цял ден играят и навсякъде плачат колко много пари били дали, а пък играта е "само" 30 часа (примерно). Едно време много от игрите бяха до десетина часа и повечето от тях са ненадминати и до днес.

The_Doctor46
Цитиране
19 февруари 2023
Любо,това,че нямаш време за игра,не значи,че трябва да ги правят къси Това е живота.Приоритети.На мен ми се иска среща с Иса Бушеми примерно,но няма. .Като неангажиран(в лично отношение) съм като безживотниците,които визираш,нямам проблем.Ако искам играя с часове, стига да не съм на работа,да нямам работа в нас, или среща с аверите. Дължината по никакъв начин не влияе на качеството така или иначе де,но пък и 10 часова игра примерно е несериозно.Ако има смисъл от преиграване, като Resident Evil сериите,или други подобни,тогава да.Сред любимите ми игри има като 6 часови,така и над 100 часови.Аз лично се радвам на игри като Elden Ring,но това съм си аз.В смисъл,нямам проблем да играя дълга игра,която ми харесва и да изпусна друга добра,която е излязла по същото време.Преценявям коя от двете ми допада малко повече и играя нея.BTW,какви са тези 150 часа на първо изиграване? Аз ,когато ударих 130-140 ,вече имах ,три изигравания.Първото ми отне около 80,като съм обикалял доволно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Web-Head
Цитиране
20 февруари 2023
Мнението ми се припокрива с това на @lybohar на 100%. Не харесвам прекалено дълги игри за това искам main-story-то да е 20-30 часа пък който иска да си изпълнява странични мисии и да гони разни неща из картата после.

Hogwarts Legacy е изключение обаче. Толкова ми харесва и така съм я чакал тая игра, че вече съм на 30+ часа, а съм тооолкова назад с главните куестове. Обикалям, ловя фантастични животни, разчиствам територии с бракониери, изследвам пещери и други локации. Толкова connected се чувствам с всичко в играта, че не го чувствам като "задължение" както в други игри, а ми доставя истинско удоволствие и не бързам за абсолютно никъде. Даже не ми се иска да започвам main story куестовете по-стабилно, за да не идва края.
Иначе със сигурност за който бърза и не му е толкова интересно може да претупа игрицата, доколкото разбрах главното стори е около 25 часа, така че съвсем нормално за съвременна игра.

Само да кажа, че в началото се бях оплакал, че ми е труден боя, обаче сега толкова свикнах, че я направих на максимална трудност и съм станал мастър магьосник. Поех по тъмния път , не можах да се въздържа, има опция да не се занимаваш с черна магия, но ще бъдем добри в живота. В игрите мазало!
Тъмен, тъмен колко да е тъмен. След битка отивам да си нахраня и да среша фантастичните си животни, така че...

lyubohar
Цитиране
20 февруари 2023
The_Doctor46 написа
Първото ми отне около 80,като съм обикалял доволно.

Ами нищо не си обикалял според мен Steam ми показва 215 часа, като реално сигурно са по-малко, но поне 170-180 със сигурност. А не бих казал, че съм обходил всеки сантиметър. Мой приятел също има около 200 часа със сериозно обхождане.

И ме изкефи всяка минута от тия часове. Но дали в края щях да се чувствам незадоволен ако не бяха 200, а 50-60 часа? Не мисля Щях да я мина наведнъж вместо на 4-5 пъти, щях да съм също толкова доволен + щях да съм минал поне още 3 яки игри, които сега може никога да не мина.

nightwarrior
Цитиране
20 февруари 2023
А имаше ли повтаряния? Примерно да забоксуваш на някой dungeon, бос? Щото аз на плейстейшъна с първия герой имам към 140 часа, доколкото видях картата след като приключих съм намерил всичко. Като в тези 140 часа са ми преиграванията та да направя ачийвмънтите за ендингите(но то там си беше ръш вече). Просто ми е любопитно разликата откъде е.
<
1
...
229
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.