Навъртях прилични часовен а
Dying light 2 и играта ме кефи доста, но с времето се натрупват някои негативни впечатления. Като че ли някои елементи в играта са останали недовършени или пренебрегнати. Много от зоните са копи пейст една на друга, което не е необичайно в игрите, но ми направи впечатление, че и някои бъгове също са пренесени. В метро-станциите като трябва да активираш генераторите, например, лейаутът винаги е 1:1 с останалите, включително и един сандък който виси във въздуха и е във всяка станция
В някои от зоните с инхибитори като ги вземеш и на картата ти пише Activity completed. Обаче на други места не ти излиза този надпис и понякога ходя по няколко пъти да търся инхибитор от място, където вече съм го взел.
Когато някоя мисия има подзадачи, не ти изписва на екран, че си ги изпълнил и трябва постоянно да влизам в менюто да гледам докъде съм с прогреса (примерно "намери 5 книги в района").
Отвреме навреме някои зомбита се изпаряват във въздуха; веднъж попаднах в невидима сграда.
Когато правя критични удари и подпалвам или електрифицирам врага, кадрите дропват много яко за около секунда. И това не се влияе от графичния режим (performance/quality) или FOV-a.
Абе има доста бъгове и гличове, но иначе нищо, което генерално да чупи играта.
Историята и персонажите са meh, диалогът съква също прилично
На нормална трудност, очаквано играта става доста лесна и даже не се налага да използвам някои механики като портативните UV-лампи или усливатели за сила/живот/стамина...
Въпреки това геймката ме кефи и си редувам основни мисии и странични.
След тази съм планирал Ghostwire Tokyo и Immortals Fenyx Rising.