Иначе започнах и Ghostwire Tokyo - направих 3-4 часа. Геймката има донякъде оригинални и някак си странни геймплей механики. Засега обаче не ме зарибява стабилно. Управлението с контролера малко ме тормози.
Иначе да, там темпото спада. Разбирам що са го сложили това, ама. Иначе да, каста там мине леко подозрителен ![]()
Малко извън GoW, утре ще пробвам raytracing ъпдейта на Cyberpunk-a, да видя колко много ще ми клекне машината
.
Като цяло,повечето неща добавени са, за да може прехода от 1 към 2 част да е по-плавен и да има постоянство, другите са просто quality of life подобрения. При всички положения, оставам с мнението, че това е малко по-полиран ремастър, но римейк в никакъв случай.
На мен дори от компресираните клипове на тубата или туич ми изглежда играта доста красива чисто графично. Дори по-добре изглежда от TLOU2, които трябва иначе уж да са на едно ниво графично, но май за римейка на първата са се постарали повече, поне за компютър версията.
За мен и 2-те сякаш ми изглеждат почти на едно ниво. Може би римейка изглежда маалко по-добре, само защото 2-ката е на PS4? Говоря изцяло за PS5 версията. Нямам идея как е на компютър. ![]()
Иначе за порта, четох че Iron Galaxy стоят зад него. За тези които не се сещат кои са, върнете се към 2015 година и PC порта на Batman: Arkham Knight. Да, това са същите хора.
Защо не се обърнаха към Nixxes, които имат няколко добри порта на Сони ексклузиви, и дори бяха купени от тях, идея си нямам
Изненадващото тук обаче, е че дори и те са правили доста портове. Даже наскоро беше излязла Uncharted 4 с Lost Legacy за PC, и уж вървеше добре. Не знам защо понякога ги допускат тия огромни изгъзици, като Батман и TLOU.