Иначе започнах и Ghostwire Tokyo - направих 3-4 часа. Геймката има донякъде оригинални и някак си странни геймплей механики. Засега обаче не ме зарибява стабилно. Управлението с контролера малко ме тормози.
Иначе да, там темпото спада. Разбирам що са го сложили това, ама. Иначе да, каста там мине леко подозрителен
Малко извън GoW, утре ще пробвам raytracing ъпдейта на Cyberpunk-a, да видя колко много ще ми клекне машината .
Като цяло,повечето неща добавени са, за да може прехода от 1 към 2 част да е по-плавен и да има постоянство, другите са просто quality of life подобрения. При всички положения, оставам с мнението, че това е малко по-полиран ремастър, но римейк в никакъв случай.
На мен дори от компресираните клипове на тубата или туич ми изглежда играта доста красива чисто графично. Дори по-добре изглежда от TLOU2, които трябва иначе уж да са на едно ниво графично, но май за римейка на първата са се постарали повече, поне за компютър версията.
За мен и 2-те сякаш ми изглеждат почти на едно ниво. Може би римейка изглежда маалко по-добре, само защото 2-ката е на PS4? Говоря изцяло за PS5 версията. Нямам идея как е на компютър.
Иначе за порта, четох че Iron Galaxy стоят зад него. За тези които не се сещат кои са, върнете се към 2015 година и PC порта на Batman: Arkham Knight. Да, това са същите хора. Защо не се обърнаха към Nixxes, които имат няколко добри порта на Сони ексклузиви, и дори бяха купени от тях, идея си нямам
Изненадващото тук обаче, е че дори и те са правили доста портове. Даже наскоро беше излязла Uncharted 4 с Lost Legacy за PC, и уж вървеше добре. Не знам защо понякога ги допускат тия огромни изгъзици, като Батман и TLOU.