Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
239
...
365
>
BloodDagger
Цитиране
16 май 2023
Rostik79 написа
Че на мен 20 лева ми беше ъпгрейда, какви са тия 60 лева?

От стандартната за PS4 до Director's Cut на PS5 e 30$. Може да си хванал някакво намаление, не знам.

LethianDream
Цитиране
16 май 2023
Да, имам чувството, че FC6 е някакъв бест-оф на всички игри от серията до момента. Махнали са шибаните псевдо-скилове, играта е много повече екшън, на моменти даже с тези експлозии ми напомня на Just Cause, в завладени от теб места/постове постоянно стават сблъсъци и мелета с лошите, чувства се точно като в гражданска война. А и има обичайните тънки гаври с други игри- видях ебавката с Mortal Kombat, като се биеш с петли Испанският език си дава специфичната нотка, островът напомня на Far Cry 3, доволен съм много. Сега се набих в някаква мисия, вдъхновена от Stranger Things, където трябва да помогнеш на русначе на име Shest
lyubohar
Цитиране
16 май 2023
Почнах "демото" на Resident Evil 4 Remake и на стандартна трудност е бру.тал.но. Направо ми спукват шортите още в първите локации, а и движението на героя е едно такова флегматично...Не ми се мисли какво е на последната трудност
The_Doctor46
Цитиране
16 май 2023
lyubohar написа
Почнах "демото" на Resident Evil 4 Remake и на стандартна трудност е бру.тал.но. Направо ми спукват шортите още в първите локации, а и движението на героя е едно такова флегматично...Не ми се мисли какво е на последната трудност
На Professional разликата е,че гадовете бият по-бързо,но не са на повече кръв или не много повече.Няма чекпойнти и ако умреш,продължаваш от мястото на ,което си запазил за последно. Аз я мъчих и за ранг S+ на Professional,демек за под 5 часа и 30 минути, и максимум 15 сейва.Имайки предвид,че има 16 чаптъра,трябва да прескочиш някой сейв.Сега ,за разлика от другите римейци,не може да направиш S+ започвайки с вече отключените оръжия.Трябва нова игра.Играта е чук иначе.Направих сигурно 5-6 ръна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
16 май 2023
Хаха, не ме разбра, обмислям да сляза на първата трудност, а не да ходя нагоре
The_Doctor46
Цитиране
16 май 2023
Разбрах те добре.Просто се чудеше как ли е на последна трудност,а аз обясних Пропуснах само да спомена,че и някои неща са по-скъпи при търговеца.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
16 май 2023
Последните трудности в игрите като цяло са предназначени за хора без работа или хора с изключително здрава нервна система, които са неженени или нямат сериозна приятелка, която да им пили нервите
Изключение прави Лудничаря, който играе на мега последни трудности в соулс игрите, ама това защото жена му е смирена и го разбира, не всички сме благословени с такива жени
Първата трудност пък е за нуубс и отрепки, които не знаят къде се намират.
Играйте си на стандартна трудност и си свиркайте.
Rostik79
Цитиране
16 май 2023
За повечето игри напоследък избирам предпоследната трудност. Зависи си от играта, де, но особено тези с отворени светове на нормална трудност по някое време става все едно си пуснал god mode.
LethianDream
Цитиране
16 май 2023
God mode никак не е лошо, особено след дълъг и тежък ден на работа
nightwarrior
Цитиране
16 май 2023
Проблемът (поне при мен) като газя всичко с лекота е, че почва да ми доскучава и иначе приятна игра ми става безинтересна. Готино е да се усещаш силен, но е хубаво от време на време някоя зона или бос да ти напомни, че все пак си смъртен.
The_Doctor46
Цитиране
16 май 2023
Аз винаги играя на последна трудност.В много редки изключения пускам на предпоследна или нормална.Хем обичам предизвикателство,хем в повечето игри някои механики си остават неизползвани на ниските трудности.На висока трудност,почти винаги се възползваш от всички налични механики.
LethianDream
Цитиране
16 май 2023
The_Doctor46 написа
Аз винаги играя на последна трудност.В много редки изключения пускам на предпоследна или нормална.Хем обичам предизвикателство,хем в повечето игри някои механики си остават неизползвани на ниските трудности.На висока трудност,почти винаги се възползваш от всички налични механики.

Е, ти нямаш жена или си с добро момиче, което те търпи

The_Doctor46
Цитиране
16 май 2023
LethianDream написа
Е, ти нямаш жена или си с добро момиче, което те търпи
Абсолютно сингъл съм,но и в периодите,в които не съм бил,пак си цъках на максимална.
lyubohar
Цитиране
16 май 2023
Жена = normal
Жена + дете = easy
Начи правилно съм се ориентирал
Шегата на страна, easy на RE4 ми е осезаемо по-трудно от коя да е souls игра (без босовете).
LethianDream
Цитиране
16 май 2023
Не е шега, истина е, виж как Доктора ми потвърди тезата
Той цял живот е бил със смирени момичета явно, за да пуца само на хард/ултимейт
Трудността откъде идва в RE4, Любо? Нечестна ли е или просто кофти контроли?
<
1
...
239
...
365
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.