Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
243
...
366
>
LethianDream
Цитиране
22 май 2023
Рос, да, под "външен" имам предвид с "пишка", която ти дават от оператора, ръгаш я в лаптопа и имаш мобилен нет
Луд, хората затова сме различни, Тимезия-та доста повече ми харесва, да не кажа в пъти спрямо помията Блъдборн (нищо, че е копирана от нея) Да си започна с най-важното нещо, което няма Блъдборн, а именно три помийки за пиене, които ти вдигат кръвта, да не говорим за чудесната динамика на героя, нещо спрямо което героя ти в Блъдборн изглежда като дървен самурай и като муувсет, и като движения.
Секирото също грам не ми хареса..
Али Експреса ми харесва повече от Amazon, нещо такова се получи, сигурно защото не съм дал пари да се прецакам
Изобщо от инди соулс-лайковете тая най ми допада, нито Стийл Райзинг, нито Nioh-та ме грабнаха за повече от 20 минути.
The_Doctor46
Цитиране
22 май 2023
NIOH инди?Летиан,pls.То хубаво сме различни,но има някои обективни неща. Да харесаш тимезията повече от Sekiro и Bloodborne е меко казано непонятно.Все едно да ти хареса да пиеш патока пред отлежала ракия/уиски.Даже по-зле.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
22 май 2023
Ми ето, факт е ) Явно домашна ракия е моето, да ми отлепи ретината
nightwarrior
Цитиране
22 май 2023
@Rostik79 не знам на кой оператор си, навремето като бачках във Виваком (тъмно време на края на студентските ми години), е случай че трайно не могат да ти доставят интернет по кабел(било заради авария или каквото и да е друго), в клона на оператора предоставяхме флашки с нет. Съответно като компенсация докато върви аварията. Тъй де, ако нета ти е от някой от тези оператори, иначе не знам.

Аз имам доста интернет на телефона с мобилния план, заради пътуване и понеже се случва да има някоя авария за по ден-два докато работя от къщи, та си пускам хотспот и на 5G почти не усещам разлика спрямо кабелния(говоря за ежедневно ползване - брауз, нетфликс, Ютюб, работа). При сваляне има разлики, но това нормално.

LethianDream
Цитиране
22 май 2023
Мале, вече съм тотално промит мозък, ей сега гледам една стълба на отсрещната сграда и едва се сдържам да не тръгна по нея из покривите ала Фар Край Сигурно като видя нива с бели цветенца в полето до някоя индустриална сграда, ще клекна в засада
lyubohar
Цитиране
22 май 2023
Това ми се случва постоянно Контейнери за боклук, стълби, комини...какво ли не ми е привличало вниманието докато играя някоя игра и аха да тръгна натам
BloodDagger
Цитиране
23 май 2023
Явно не съм едиствен . Помня в далечната 2016 като цъках DS3 в родния си град и излизам привечер до магазина. Бях нащрек за всяко едно улично куче, което минаваше покрай мен. Помиярите в DS3/Bloodborne са ебахти досадата. Иначе заради прекомерното цъкане на Assassin's Creed навремето все още като погледна някоя сграда, мозъкът ми почва да си изготвя план за нейното изкачване
lyubohar
Цитиране
23 май 2023
В тая връзка:
https://pbs.twimg.com/media/E4e6UxvX0AUkeQg.jpg
Rostik79
Цитиране
23 май 2023
Аз веднъж даже направо заснех една стена, защото инстинктът ми се задейства като видях това:

https://photos.app.goo.gl/tdogAKJa4kpWdhax8

Charcharo
Цитиране
24 май 2023
https://twitter.com/RedGamingTech/status/1661320443469393920

Доста пари изкарват Sony от PCто

Rostik79
Цитиране
26 май 2023
Взех си The Callisto Protocol (PS5), да я видим, че пак се пренаситих с open-world игри и ми се иска малко повече тръпка и адреналин. Надявам се да е вече добре пачната.
LethianDream
Цитиране
26 май 2023
Приятна игра, Рос
Аз продължавам да се мъча (особено с летенето на самолет) в Far Cry 6, уикендът вероятно ще взема и Миазмата да я мъча и нея
The_Doctor46
Цитиране
26 май 2023
Rostik79 написа
Взех си The Callisto Protocol (PS5), да я видим, че пак се пренаситих с open-world игри и ми се иска малко повече тръпка и адреналин. Надявам се да е вече добре пачната.
Трябваше Dead Space римейка да вземеш. По-добра е във всичко с около 100 пъти. Не ме разбирай погрешно,аз харесах калистото,но ако са на еднакви цени,винаги мъртвия космос
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
26 май 2023
Dead Space също ми е твърдо за игра, но все още е по 120 лева. Калистото се появи на 60 лева (което за такова заглавие няма и 6 месеца след премиерата си е супер).
LethianDream
Цитиране
29 май 2023
Този уикенд почнах Remnant, адски много ми хареса. За разлика от Секиро и Блъдборн, в които съм приключвал още на минионите (разбирай първите десет-петнадесет минути), сега стигнах чак до първия бос и умрях няколко пъти
Принципно ужасно много мразя фармене, а този тип игри са конструирани и базирани на това, за да вдигаш статове и ъпгрейд на екипировка, но в Remnant даже си ме кефи да се връщам в стари зони.
Чудесна игра, чакам с нетърпение втората част през септември.
<
1
...
243
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.