Не е "правилния" начин за игра, щото на мен това би ми ограбило фъна, щото тогава става монотонно фармене преди всеки бос. Щото реално дори да не гледаш движения на носа, да спамиш безобразно атаки и да понасяш щети, в 99% от случаите ако си нагрухан от фарм, ще се справиш(изключени е Секиро).
Аз съм фармил примерно някое парче броня или оръжие с rng дроп заради souls fashion или ачийвмънт. И дори това ми идваше нанагорно.
Калистото е прилична игра, на мен ми хареса и си я изиграх с кеф. Не е перфектна, много е далеч, но въпрос на очаквания предполагам. Проблема на бойната система е, че не са в домислили като те налетят повече противници. Щото те локва към един, ти на него хубаво доджваш, ама този до него ти пляска мазен шамар. Врътката е да избягваш подобни ситуации. И че втората част разчита много на стелт, а аи-то на противниците поне на излизането беше скандално.
Приятна игра е, соло е ок, но е много по-фън с компания. Не съм я играл от много време, може да направя някой нов билд в подгрявка за новата. Взел съм я и на плейстейшъна, ама ще си се придържам към РС версията, че на шуутъри с джойстика съм "ръцете ми пречат".
Шегувам се, да не се обидиш, просто ми се откри