Няма за какво да се обиждам, явно ти си бил от големите тогава, които са ни тормозили
Мен от малък не ме слуша главата и съм се бил с тях, нищо че бяха по-силни, затова и бой съм ял
Иначе редовното беше- взимам си жетони, сядам да играя, съберат се приятелчета да гледат и идва някой голям тъпак и ме избутва от аркадата след като съм пуснал жетона.. В началото се дразнех, после открих, че има някои игри, които не им харесват като Golden Axe II и почнах яко тях да играя GA II: Revenge of the Death Adder и досега обожавам да я играя на МАМЕ емулациите, абсолютен култ.
Битките са meh, особено мелето; събирането на предмети е много old-school - купища излишни боклуци и всяко нещо трябва да се чете, като във Fallout 3/NV е.
Разните там импланти, които са крайъгълен камък на сайбърпънк жанра, не вярвам 20 години по-рано да са били направени по-добре, отколкото в Cyberpunk например, така че и тук не очаквам нещо да ме изненада.
Откъм атмосфера и вайб не мога да кажа след толкова малко игра, но сетингът е до болка познат от много игри (Prey, Alien Isolation, Dead Space), повечето от които по-нови, така че не вярвам да се впечатля кой знае колко от атмосфера/horror vibe.
Графично е горе-долу ОК, но все пак изглежда като игра 2 поколения назад. Всичко е прекалено шарено (предполагам така си е в оригинала).
Лично за мен това е по-скоро remaster, отколкото remake. Но някой фен от времената, когато оригиналната игра излезе и беше "wow" за времето си, вероятно ще се изкефи много.
Сега го цъкам !