Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
247
...
366
>
Mitko6000
Цитиране
09 юни 2023
Много ясно! Лаптопа вкъщи го оставих, но за сметка на това, отвреме навреме изваждах Витата за по някоя бърза ретро игра.
Rostik79
Цитиране
13 юни 2023
От любопитство си инсталирах добрия, стар Skyrim на ПС5 да видя как е. Преди това погледнах, че в Стийм последно съм я играл 2014-та година (дееба как минаха шибаните години!) и очаквах бързо да загубя интерес, но откарах 4-5 часа без изобщо да усетя. От тях сигурно 1 час поне прекарах в четене на книгите от света.
Оказа се, по-зарибяващо, отколкото очаквах.
Прегледах и модовете, обаче ми се сториха жалка работа, в сравнение с тези, които има за ПЦ. Повечето са някакви дребни модификации по самата игра, добавени сгради, компаньони, предмети, но по отношение на графиката, каквото предимно търсех, беше много слабо. Основно ре-конфигурации на съществуващите неща. Примерно сменен цвета от светлината на свещите. Няма нови текстури, нов тип реалистично осветление, тотални преработки (total overhaul), няма качествени ENB модове.
Навремето в СТИЙМ я бях накачулил с десетки такива модове. Разбира се до момент, в който прецаках играта .

Освен графични, липсват (или не намерих) хубави immersive модове. Спомням си, че преди имаше мод, примерно ако вали навън дъжд, като влезеш в къща да продължаваш да чуваш приглушено дъжда навън (иначе просто звукът изчезва), да се образуват локви при дъжд, да натрупва сняг по покривите и прочее.

Чак се чудя дали да не я сложа пак на компютъра и да отделя няколко дена да я модвам с най-яките фотореалистични модове, със скоито дори и днес играта става много приятна визуално ...

lyubohar
Цитиране
18 юни 2023
Опуках Цушимата, чук е...Повечето ми мрънканици от по-рано се опровергаха с течение на времето и я препоръчвам с 2 ръце. Беше ми първата игра на новия PS5 и визуално е wow, въпреки донякъде бедните текстури. Даже сега обикалям и досъбирам някакви глупости, което е доста нетипично за мен - явно доста ме е грабнала.
nightwarrior
Цитиране
19 юни 2023
На Цушимата се преглъщат лесно текстури те, предимно заради арт стила. Ако бяха гонили реализъм щеше повече да се набива на очи.

@Rostik79, за жалост на playstation е най-орязана откъм модове(технически най-орязана е на Switch, където официален Мод съпорт няма, но неофициалния е внушителен). Просто Сони не искат да разрешат много много бърникане.

Ако искаш сериозно да в пипнеш, на РС си е най-добрата опция. Особено ако разгледаш Nexus колекциите. Има какво ли не - от основ и неща и фондове, през имърсив неща, та до цели overhaul-ове. Може Nexus да има доста проблеми и други алтернативи да са доста по-сериозни, но нищо не може да се сравни с newbie-friendly подхода на нексуса.

Rostik79
Цитиране
19 юни 2023
Пробвах уикенда OUTRIDERS - не че не ми хареса, но и не ме зариби достатъчно. Управлението с контролер е едно от нещата, които не вървят добре с тази игра, където е желателно прецизна стрелба. Иначе формулата е почти 1:1 с Дивизиите, на които доста часове навъртях (обаче на комютър) и понякога пак ми се доиграва.
В крайна сметка основно цъках Skyrim и малко безметежно стреляне във Far Cry 5. Все стари игри.
LethianDream
Цитиране
19 юни 2023
Уикенда аз пък се върнах към The Outer Worlds, че са направили ъпгрейд за PS5. Супер си ми влиза тоя фантастичен сетинг, даже доста повече ме радва от постапокалиптичния мрак на Fallout.
Старфилд-а явно ми се очертава задължителна за игра през септември
Outriders имат някакъв ъпдейт, не съм я пускал скоро, там е като дивизията, както правилно отбеляза, Рос. Избор от много оръжия и в комбо с уменията стават яки неща, но историята куца много зловещо, все пак става за губене на време, не е съвсем безинтересна.
Charcharo
Цитиране
21 юни 2023
https://www.sapphirenation.net/why-you-should-try-the-riftbreaker

Нова моя статия за игра, която много харесвам!

LethianDream
Цитиране
21 юни 2023
Довечера почвам Диаблото, ще си направя дебела друидка и ще я кръстя Пам Велидис
Ще гледам максимално да я разголя и да хвърля тлъсти свински телеса в дънджъните
lyubohar
Цитиране
21 юни 2023
Aliens Dark Descent - това пробва ли го някой? Squad-based RTS, звучи right up my alley
Mitko6000
Цитиране
22 юни 2023
1 година по-късно, реших да се върна към Avengers, само че този път на PS5. Доста фън ми е. Геймплея остава леко монотонен след няколко часа, но на кратки сесийки си е супер. Също така, след последния ъпдейт и спирането на разработката на ново съдържание, са махнали микротранзакциите и са отключили цялото съдържание от стора за всички, което наистина подобрява fun factor-а, поне за мен. Това е и доказателство, че поначало не трябваше да се захващат с тия лайна. Но поне сега, като цяло, играта е добра, според мен.
Rostik79
Цитиране
22 юни 2023
Чат-пат и аз го заглеждам Авенджърса, изглежда забавно наистина да постреляш ей-така.
Аз си инсталнах RAGE 2, да я видя как е, но още не съм я пробвал. Първата като излезе преди години имаше някакъв хайп, играх я малко, но така и не ме зариби. Стори ми се дървеняшка и куца някак си. Mad Max обаче (на същия разработчик като Rage 2) много я харесвам и се надявам да има и тук същия почерк, макар да има по-дебилен вид тази игра.

Митак, ако я играеш авенджърите повечко, може и аз да се включа, ако нямаш против - аз съм Rosticus79 в мрежата на Сони.
Впрочем от години не съм играл с други хора, само соло. Просто защото не ми е фън да играя с произволни непознати хора, а и е твърде ангажиращо. Навремето с едно приятелче навъртяхме стотици (може би хиляди) часове заедно на Warframe, Left4Dead2, Borderlands2 и на двете дивизии.

darkblue
Цитиране
22 юни 2023
LethianDream написа
Довечера почвам Диаблото, ще си направя дебела друидка и ще я кръстя Пам Велидис
Ще гледам максимално да я разголя и да хвърля тлъсти свински телеса в дънджъните

Кажи какъв ти е тага, ако те срещна на PVP зоните да не та закачам

LethianDream
Цитиране
22 юни 2023
Пам Велидис ми е героинята, 11 левъл ДЕБЕЛ друид е, тага ми е май същия като ника - LethianDream. Няма да ме срещнеш в PvP обаче, и аз като Ростик основно цъкам соло, само на Фифата чат-пат с други хора.
Рос, ще те адна довечера или утре след срещата на форума
Любо, само гледах трейлър, изглеждаше доста добре, някакъв тип XCOM в хорър космоса...
Цитирам част от ревю в Стийм - "XCOM 2 and Red Solstice 2 baby"
lyubohar
Цитиране
22 юни 2023
И аз така го усещам, свалих 'демото' да го тествам и ще споделя.
darkblue
Цитиране
22 юни 2023
LethianDream написа
Пам Велидис ми е героинята, 11 левъл ДЕБЕЛ друид е, тага ми е май същия като ника - LethianDream. Няма да ме срещнеш в PvP

нямаш избор ще ти се наложи да минаваш от там

<
1
...
247
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.