Освен графични, липсват (или не намерих) хубави immersive модове. Спомням си, че преди имаше мод, примерно ако вали навън дъжд, като влезеш в къща да продължаваш да чуваш приглушено дъжда навън (иначе просто звукът изчезва), да се образуват локви при дъжд, да натрупва сняг по покривите и прочее.
Чак се чудя дали да не я сложа пак на компютъра и да отделя няколко дена да я модвам с най-яките фотореалистични модове, със скоито дори и днес играта става много приятна визуално ...
@Rostik79, за жалост на playstation е най-орязана откъм модове(технически най-орязана е на Switch, където официален Мод съпорт няма, но неофициалния е внушителен). Просто Сони не искат да разрешат много много бърникане.
Ако искаш сериозно да в пипнеш, на РС си е най-добрата опция. Особено ако разгледаш Nexus колекциите. Има какво ли не - от основ и неща и фондове, през имърсив неща, та до цели overhaul-ове. Може Nexus да има доста проблеми и други алтернативи да са доста по-сериозни, но нищо не може да се сравни с newbie-friendly подхода на нексуса.
Нова моя статия за игра, която много харесвам!
Митак, ако я играеш авенджърите повечко, може и аз да се включа, ако нямаш против - аз съм Rosticus79 в мрежата на Сони.
Впрочем от години не съм играл с други хора, само соло. Просто защото не ми е фън да играя с произволни непознати хора, а и е твърде ангажиращо. Навремето с едно приятелче навъртяхме стотици (може би хиляди) часове заедно на Warframe, Left4Dead2, Borderlands2 и на двете дивизии.
Кажи какъв ти е тага, ако те срещна на PVP зоните да не та закачам
нямаш избор ще ти се наложи да минаваш от там