Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
248
...
366
>
LethianDream
Цитиране
23 юни 2023
Доколкото разбрах от Псето вчера на срещата, PvP зоните не са задължителни, така че няма да ми се наложи да минавам
darkblue
Цитиране
23 юни 2023
Ако няма да си разкриваш цялата карта ДА, ако няма да събираш алтарите на лилит ДА. Има брони за фешън, ако не те кефят такива неща да, не ти е задължителна. Но като пуснат сезон едно, една част от яките неща ще са от pvp шопа.
LethianDream
Цитиране
23 юни 2023
Бе кой ще ти се занимава с козметики, дреме ми на оная работа за тях, да пускат каквото искат, ще си мина кампанията и това ще е
darkblue
Цитиране
23 юни 2023
LethianDream написа
Бе кой ще ти се занимава с козметики, дреме ми на оная работа за тях, да пускат каквото искат, ще си мина кампанията и това ще е

НУУУУБ

Mitko6000
Цитиране
23 юни 2023
Rostik79 написа
Митак, ако я играеш авенджърите повечко, може и аз да се включа, ако нямаш против - аз съм Rosticus79 в мрежата на Сони.
Впрочем от години не съм играл с други хора, само соло. Просто защото не ми е фън да играя с произволни непознати хора, а и е твърде ангажиращо. Навремето с едно приятелче навъртяхме стотици (може би хиляди) часове заедно на Warframe, Left4Dead2, Borderlands2 и на двете дивизии.

Ще го имам впредвид, макар че рядко цъкам онлайн на плейстейшън, тъй като рядко взимам плюса. Освен това, оригиналният ми сейф от PS4-ката отдавна го няма, и гледах всички герои са с начални нива, тъй че ще трябва поне главната история да мина отново, преди да се метна. Мерси, все пак.

Иначе, и аз мултито не съм го пипал, особено след като съм гледал клипове на произволни играчи и е голямо мазало. Последно време, единствената игра, която играя в co-op с един приятел е Ready or Not.

LethianDream
Цитиране
23 юни 2023
darkblue написа
НУУУУБ

Даже и кампанията не съм сигурен дали ще мина Все пак ще играя със сигурност доста повече отколкото на цветното лайно Диабло 3. Ама само на тиер Едно ще стоя и няма да мърдам, демек нуубската трудност

lyubohar
Цитиране
24 юни 2023
Пиграх малко Aliens: Dark Descent. Доста е трудна, дори за Xcom ветеран като мен и на нормална трудност. Изнесоха ме на втория objective на първата карта още (след туториала) .

Има интересни механики - стрес и стелт, напрежението е постоянно. Трудно е да се мине една карта наведнъж, но картите са перманентни и можеш да се върнеш и да довършиш друг ден. Всичко си стои, включително портативните картечници и скенери, които си поставил. Разбира се, отлагането и минаването на повече дни също има гадни последици - като във всяка xcom игра

Самите битки са в реално време, което не е точно Xcom. Но времето се забавя, за да избереш какво да правиш докато към теб летят няколко гада. Доста е напрегнато постоянно . Стелтът е странен, свежда се до таймер преди да те видят, в рамките на който трябва да се скриеш. Доста нетипична механика за игра с изометричен изглед. А последиците са важни, защото ако те видят, започваш да стреляш и всички гадове наоколо се втурват към шума. При твърде много такива ситуации, агресивността на "кошера" постепенно се вдига, и като стигне High общо взето означава, че трябва да се изнесеш от картата и да се върнеш друг ден, защото иначе нямаш шанс повече.

Хубава е играта, яка alien атмосфера и постоянен стрес. Но има бъгове и неполирани неща. Нищо game-braking засега, но силно фрустриращи недомислици. Пример: избираш си ъпгрейд на войника, което е доволно важен момент в толкова трудна игра, и върху надписа с описание на ъпгрейда стои друг надпис от UI-а и не можеш да прочетеш почти нищо

Rostik79
Цитиране
26 юни 2023
Аз пък се скъсах да играя Borderlands 2. Баси яката игра - оценявам я отново. И е остаряла добре като за 10+ годишна игра - може би заради стила на графика. Исках да я пробвам с контролера как се играе и се е получило добре.
Сега ще пробвам и Borderlands 3 с дуалсенс-а.
LethianDream
Цитиране
26 юни 2023
Третата част не е толкова яка, нито като видове бойци, от които да избереш героя си, нито като история- доста по-дебилно детска е спрямо предните две части. Саундтракът обаче си е същия здрав чук.
Аз приключих през уикенда The Outer Worlds на HARD трудност и Road 96, и двете много любими игрици.
Тръгнах да играя и Диабло IV, ама нъцки, хакнали са ги и като видях как ми бави елементарното влизане в профила, директно се отказах.
LethianDream
Цитиране
26 юни 2023
Rostik79
Цитиране
26 юни 2023
Аз я изиграх BL3 почти още като излезе на компа (тъкмо си взех тогава нова видеокарта и получих код за играта като бонус) и да, играта отстъпва по почти всички показатели на двойката, но въпреки това пак е забавна за игра. Поведението и звуците на оръжията са страхотно направени, например. Иначе хуморът вече е насилен и инфантилен, както казваш; злодеите са някаква жалкари, спрямо перфектния Handsome Jack, който за мен е един от най-добрите злодеи в игри изобщо, историята е безлична, даже почти не я помня. То и на двойката не е кой знае каква, но самият диалог е много добре пипнат и всяка реплика си е на мястото, плюс отличния voice-acting на буквално всеки един персонаж. Малко се увлякох в хвалене на играта, но ми е една от любимите за последните 10 години
LethianDream
Цитиране
26 юни 2023
Не само на теб, примерно единицата е първият шутър, който ме запали за жанра на стари години. Нищо преди нея не бях играл и колкото и грубо да звучи, добре, че не бях, иначе нямаше въобще да играя шутъри, ако бях играл някоя от класиките Улфенщайн или Дуум. Новият Дуум от 2016-та (преди Eternal) го пробвах, издържах точно 15 минути, преди да я изтрия- тъп като гъз Трябва да те добавя в PSN да разцъкаме BL2 някой ден, че съм я позабравил
The_Doctor46
Цитиране
26 юни 2023
Тройката е по-слаба наистина,но има едно предимство пред всички останали BL игри,а именно -геймплея.Според мен най-добрия в поредицата.На мен друго ми е чудно,що за извратен мазохист трябва да си,да играеш динамичен шутър с контролер.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
26 юни 2023
Идеално се получава с контролер, вече всичко играя основно така, има си тригърите за шутинга, много по-добър е реализма спрямо мишката, сега за точното прицелване- ебал съм го, не играя компетитив така или иначе да го търся това.
То въпроса ти беше към Ростик, но да си кажа и аз
The_Doctor46
Цитиране
26 юни 2023
Реализъм?Летиан,pls Много пъти съм казвал,да цъкаш FPS с контролер е като да ядеш кисело мляко с вилица,става,но не е препоръчително
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
248
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.