Що се отнася до DualSense-а, аз също съм супер доволен от него. Вече 6 месеца го ползвам за всякакви жанрове игри и не се оплаквам. Даже съм очарован. Единствения минус е батерията. Не е 2 часа, по-скоро около 6-7. Не е зле, но пак държи по-малко Dualshock 4 и най-вече 3 където по 12-13 часа можеше да се играе без да се зарежда. Разбирам защо е така, но все пак си е минус. Въпреки това, винаги вибрацията и haptic feedback са включени. Добавят си към изживяването, наистина.
Абе като цяло смятам, че играта е стабилна и e добро включване в иначе доста силната за гейминга 2019та година, когато излязоха (сега погледнах):
Sekiro
Control
Resident Evil 2 (remake)
The Outer Worlds
Outer Wilds
Death Stranding
Star Wars: Fallen Order
The Division 2
Disco Elysium
A Plague Tale: Innosence
В първата лъка и капаните са ти схемата, melee атаките бяха крайно безсмислени. Във втората малко са ги пооправили, но пак в едно 80-90% от времето ще го прекараш с лък/прашки или там както му викаха и капани.
Дано да греша и да ти хареса повече двойката, но ще се изненадам.
Съответно има и примери за обратното като GoW 2018, където смениха доста концепцията на играта и механиката и старите фенове бяха "ама то това не е год оф уор, развалиха играта".