Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
251
...
366
>
LethianDream
Цитиране
05 юли 2023
Ростик, няма да откажа един XCOM в тая вселена на пастърмата Алой, ще се получи много здрава игра, Любо и той като фен ще й налети веднага. Или хардкор игра като Darkest Dungeon с тактически битки. Обаче всички дечица ще писнат на секундата, че си искат играта от трето лице, която е копие на новата Лара Крофт, само че с машини Нововъведение не е и няма как да бъде умряла бордова игра, която беше толкова скучна, че не можах да издържа и една-две игри, нищо общо със страхотния Орлог във Валхалата (от който беше копирана идеята).
Tenga, зависи си от човека, мен ми беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скучно да играя първия GoW 2018 след много добрия Horizon Zero Dawn от 2017. С мега тъпотията "боййй" на всяка крачка като за малоумници..
The_Doctor46
Цитиране
05 юли 2023
И на мен винаги са ми били странни изказвания от типа на 'още от същото",когато става въпрос за поредица.Особено ако това е едва втора част.Е,какво да е.Обикновено се правят малки промени,понякога успешни,понякога не толкова,но в същината си,играта не се променя.Все едно друг жанр да я сложат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
05 юли 2023
Да, студиата не искат да рискуват и правят обикновено втората част да изглежда като DLC. Третата ще е DLC на втората, вечния кръговрат в живота.
Както каза и Псето на срещата - Диабло 4 е рескиннато Диабло 3
Модерен комерсиален свят, какво да се прави
lyubohar
Цитиране
05 юли 2023
Поне откъм история винаги може да се развие нещо, дори геймплеят да е същият. Доколкото съм чел за втория Horizon (не съм го играл), историята е по-слаба от първата. Така че на това основание и аз бих мрънкал, моето мрънкане е като я пропуснах изцяло

Иначе с копието беше тегаво, да. Но не могат да ме накарат да стрелям с лък в движение докато бягам, това не е моето просто Битките ми бяха много скучни.

BloodDagger
Цитиране
05 юли 2023
Аз общо взето се изкефих еднакво и на двете Horizon игри. Първата определено има по-силен сюжет, но пък втората я бие по всичко останало - геймплей като цяло, отворен свят, графика. Определено е повече от същото, но както бях казал още миналата година - напълно очаквано беше.
Иначе, почнах да разцъквам най-накрая Final Fantasy XVI и за около 2 часа останах с добри впечатления, които ще споделя по заръка на Lethian по време на бирите. Сюжетът изглежда да е интересен, светът ме кефи много - дарк фентъзи атмосферата е найс. Графиката също е ъпдейт спрямо FFXV, не огромен, но все пак играта почва с епични сцени още първите минути. Това, което ме впечатли най-много, е комбат системата. Много се доближава до тази на Devil May Cry и е доста по-динамична и real time спрямо тази в 15-ката, която си е мудна. Игрицата не е open world, но до колкото знам ще е пълна със side content, което за мен означава половин година да я изиграя . Това, което много ми се искаше, е да беше излязла и за PC . За момента няма адекватна VRR поддръжка и performance режима е малко нестабилен; аз я цъкам на quality и ми е леко тегаво с тези 30 fps за момента, но почнах да свиквам.
The_Doctor46
Цитиране
06 юли 2023
Аз първия Horizon си го играх с кеф.Доста стабилна игрица .На високите трудност,всички джаджи имат смисъл.Геймплея си ми беше забавен.Не мога да коментирам втората поради обективни причини.Колкото до FF16,ще излезе за PC,но вероятно след година или нещо от сорта.Аз също съм на вълна FF,взех си от стийм лятната разпродажба.Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Някаква колаборация между Square Enix и Team Ninja.Всъщност е разработена от Team Ninja,SE е само издател.Взех я заради разработчика,защото съм фен.И тук не изневеряват на стила си,нещо като соулс FF,но доста по-лесна.Комбата е малко хаотичен,но забавен.Историята за сега си е нонсенс,както повечето от поредицата.На мен не ми пречи де.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
06 юли 2023
Страхотната Grime е безплатна в epic. Всеки соулс и метроидвания фен да тегли задължително Ако това не ви е достатъчно - главата ви е черна дупка, а оръжията са живи
The_Doctor46
Цитиране
07 юли 2023
lyubohar написа
Страхотната Grime е безплатна в epic. Всеки соулс и метроидвания фен да тегли задължително Ако това не ви е достатъчно - главата ви е черна дупка, а оръжията са живи
Честно казано,Grime ми хареса даже повече от Hollow Knight.И аз препоръчвам на соулсърите.
lyubohar
Цитиране
08 юли 2023
Ее, това е богохулство вече, но беше много добра, да
The_Doctor46
Цитиране
09 юли 2023
lyubohar написа
Ее, това е богохулство вече, но беше много добра, да
Обективно Hollow Knight е по-добрата игра,спор няма.Просто в Grime ми беше адски кеф да им парирам ударите с "тиквата".
lyubohar
Цитиране
12 юли 2023
Почнах нов сандбокс режим в Anno 1800, след като си накупих няколко липсващи DLC-та. Смело мога да кажа, че в следващите 10-на години просто няма смисъл никой да прави друга city-building игра. Дори любимите ми класически Caesar 3 и Pharaoh се усещат като игри отпреди не 20, а 50 години

Не е случайно, че играта има 13 DLC-та, които издаваха в продължение на 4 години (без да броим визуалните пакове). Толкова много съдържание има и толкова перфектно е направено всичко (да не говорим как изглежда), че не мисля да пипам друга подобна игра в скоро време. Феновете на поредицата отдавна са я короновали за най-добрата от всички и се радвам, че за късмет първата Anno игра ми е точно тя

LethianDream
Цитиране
12 юли 2023
ЦиЦилизацията не е ли по-добра и по-популярна в този тип игри?
Rostik79
Цитиране
12 юли 2023
Това са различни жанрове, Летиан.
lyubohar
Цитиране
12 юли 2023
Да, различни са. Цивилизацията е 4X (explore, expand, exploit, and exterminate), а това е сити-билдър. Но има доста допирни точки. Основна разлика е, че сити-билдърите са в реално време. И фокусът е върху строежа и икономиката, а не завладяването на картата. И да, кефи ме повече дори от Цивилизацията
LethianDream
Цитиране
12 юли 2023
За мен е едно и също- всичко си е стратегия
<
1
...
251
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.