Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
252
...
366
>
Rostik79
Цитиране
19 юли 2023
Инсталирах Call of Duty: Black Ops Cold War, че я пуснаха в каталога (иначе нямаше да дам пари) и поцъках малко. Графиката е приятна, но вика асоциации със статичните картинки като фон на куест-игрите - красиво, но статично и с почти нулева интерактивност. Физиката е нула. Самият геймплей ми се струва, че също ще е някъде там. При това след като я инсталирах и я пускам, но гедам, че по подразбиране се теглят само мултиплеър компонентите, а сингъл-мисиите ги няма и тепърва трябва да се теглят. След инсталацията зае над 250ГБ обем, баси! А сингъл историята се минава за 5-6 часа, т.е. на едно неделно сядане.
bojosan
Цитиране
20 юли 2023
250 gb ебаааси ужаса, направо се отказвам..
logout
Цитиране
20 юли 2023
Blizzard отново се издъниха на старта на Сезон 1 на D4. Като гледам как излизат новите ААА заглавия, очкавам Starfield да е пълно с проблеми първите 3-4 месеца. Добре, че BG3 реално от 2 г. я тестват в ранен достъп и там поне не се очакват много бъгове, поне ще има какво да се играе няколко месеца.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
21 юли 2023
Гледах едно меме днес. Девовете на близард коментират новия ъпдейт:
- The people asked for end game, we've listened and decided to end the game.
Rostik79
Цитиране
21 юли 2023
Как са се издънили Близард?

Впрочем това за бъгави и недоиизпипани големи заглавия на премиерата го има от много години, просто забравяме. Спомнете си Скайрим, GTA5, Диабло 3, Dishonored 2 ...
Starfield със сигурност ще отнесе хейт от хейтърите като излезе и ще завалят пачове, но аз очаквам да е яка игра.
Ето цитат от статия от 2015-та, където говорят за бъгавостта на игрите:

"In the last few years, however, games that are broken at launch seem to be a regular occurrence ..."

logout
Цитиране
21 юли 2023
Чакане за влизане по над 20 мин, безкрайни лоадинг скрийнове, в зоната за лвл 6 куеста от сезона вчера не можеше да се влиза, не можеш да излезеш от града, крашове, казаха, че ще са отключени алтарите, телепортите и допълнителните точки - аз съм от тези "късметлии", на които не са отключени и вчера ми отговориха от съпорта, че ще разследват проблема, телепортирам се от дънджъна в града, след 10 мин лоадинг скрийн се оказвам отново на същото място, без да съм мръднал. Очаквам да видя какво ще е мнението за батъл паса, понеже за платена игра, според мен, това е подигравка, ако е на Имортал-а съм съгласен, но в този вариант на платена игра ...
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
nightwarrior
Цитиране
21 юли 2023
Аз технически проблеми не съм имал(засега). Батълпаса го имам защото бях взел делукса заради ранния достъп.

На мен проблем ми е как нърфнаха повечето билдове безобразно. Хората бяха измислили как да борят досадно дългите куулдауни, близард и това нърфнаха. Говорят за баланс, но любопитно всеки от нърфовете те води към по-бавно напредване по чудния battlepass и season journey. Дали пък няма нещо общо, че продават "ускорен" бапълпас, който е надграждане над обикновения и ти помага да скипнеш 20 нива. Не знам, хем ми звучи много конспиративно, хем не мисля че са толкова малоумни, че да не знаят какво правят.

darkblue
Цитиране
21 юли 2023
Rostik79 написа
Как са се издънили Близард?

Първо пуснаха пач с който нървнаха нещата много кофти, играенето с магиосни стана почти невъзможно. Намалиха дмг, резист дмг, увеличиха на мобите и те свалят с 1 удар дори и от разстояние. Увеличиха кулдауните на магиите с ненормално мн време и напрактика до сега игрането ми отиде на вятъра, понеже доста от итамите ми имат кулдаун. Примерно падна ми един бртален медальон и исках да сменя единия аспект и да сложа кулдаун.. ролвам, не се пада.. ролвам.. парите стават все повече за ролване... ролвам.. не се пада .. вече бях стигнал по 5 милиона за рол. Това е мега тъпото нали че иска адски много пари, та ролнах там за 14 милиона и се падна кулдауна и с последния пач с ми се изпикаха на всичко. За да вадиш пари трябва да фармиш дънджани и да продаваш итъмите.. влизам в дънджана, отнемаше ми към 10 мин за дънджан НМ100, излизазах с инвентар и половина итами. Сега след пача едно че мн трудно минаваш дънджана с сорката, еднио че се удвои времето ами на всичко отгоре излзиаш с 15 броя итъма. Нали се сещаш какво е това, двойно повече време за всичко. Без това играта е проблемна те още я осраха. Никой не е казал че искам с 1 копче да избия дънджана но за билда си и итамите бая време съм вложил и съм си заслужил това да ги пребивам, пак се пазя, не е като да играя и да гледам филм със субтитри. Левел 100 си (макс) и ти падат итами с итъм пауър 600, 700... тук таме с 790.. а то трябва да са 800+. Другата тъпня: Пада ти итъм с IP 700 и аспекта ти дава да кажем 150 % крид дмг... пада ти итъм паур 800 и гледаш аспекта му пак с толкова - 150 % крид дмг или да кажем там + 2,3 % повече, това си е подигравка. За резистите че не работят изобщо няма да говоря. Сега с последния пач кат осраха всичко и се изцепиха то в новия сезон ще сте силни.. е ти ебеш ли са ако не исма да играя сезони какво? ще ми седи насран героя в реалма завинаги. Като пуснаха сезона снощи вече @logout спомена какво се случи. Вчера за един ден рейтинга им спадна на 2.3. Просто близард са на умирачка и карат на инерция.

Rostik79
Цитиране
21 юли 2023
Ясно, добих представа. Значи вместо пачовете да оправят, в случая влошават гейминга...
logout
Цитиране
21 юли 2023
@darkblue Даже не ми се пишеше за пача, нямам време да пробвам някои от нещата. Простотията, която направиха мобовете да са 5лвл под твоя си е направо подигравка, не знам само на по-ниските лвл-ли дали и найдмеър сигилите са ги нерфнали, понеже можеше да влизаш в НД с по-висок лвл мобове и е някакво спасение, сега не знам дали става. Дропа е осезаемо по-малък. Новите сиджили с новите "бонуси" можеш да ги слагаш и заменяш с нови, но не можеш просто да ги махнеш. Това за статовете си беше и преди, аз вече ако не ми падне нещо уникално даже не ги и гледам. Аз ще се пробвам да добутам паса до последния лвл, но по-скоро приключих с D4, не виждам и за какво да фармя на 100 лвл за да стоя в играта, стимула е нулев.
The_Doctor46
Цитиране
21 юли 2023
Споко,пичове.Сега като Майкрософт завърши сделката за придобиване(мисля,че се чака само едно одобрение от UK,със Сони вече се разбраха) на Активижън,всичко ще се оправи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
21 юли 2023
Взимам ся Ремнант 2 и се мятам, тва Д4 за сега съм пас, ако чуя добри отзиви може да се върна.

@nightwarrior "
Дали пък няма нещо общо, че продават "ускорен" бапълпас, който е надграждане над обикновения и ти помага да скипнеш 20 нива. Не знам, хем ми звучи много конспиративно, хем не мисля че са толкова малоумни, че да не знаят какво правят"

Май май са си тъпи, някви елементарни фиксове ми говорят ще бъде в сезон 3 оправено, ти ебеш ли са , такова тъпо нещо да ти трябва 9 месеца.... то тва ако им е трудно не знам за другите неща. И май си е точно така , искат да си взимаш батъл паса, за да може да става по бързо. Аз нямам проблем с това да го взема ама да знам че си заслужава, а не да ми правят някви тъпотии за да цоцат пари.

BundyBari
Цитиране
21 юли 2023
Здравейте! Още не съм започнал новото Diablo 4, изчаквах стратегически да оправят сървърите и бъговете, то пък взеха, че ме изненадаха на старта и играта била ОК, та сега я развалят...
В тази връзка имам един за вас може би глупав, но за мен важен въпрос. И в тази игра ли, подобно на предишните, ако изчистиш от гадовете някоя зона си остават мъртви, докато не излезеш от играта. Или иначе казано, съживяват ли се гадовете като минеш в друга зона и после се върнеш в предишната, че това много го мразя в игрите.
darkblue
Цитиране
21 юли 2023
постоянно се спаунват, не са като другите
nightwarrior
Цитиране
21 юли 2023
В дънджъните ресета е по-различен. Иначе не само смяна на зонатa, дори в същата да си, се респоунват. Избия някви обикновени жалкари, вляза в дънджъна, изляза те пак там.
<
1
...
252
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.