Впрочем това за бъгави и недоиизпипани големи заглавия на премиерата го има от много години, просто забравяме. Спомнете си Скайрим, GTA5, Диабло 3, Dishonored 2 ...
Starfield със сигурност ще отнесе хейт от хейтърите като излезе и ще завалят пачове, но аз очаквам да е яка игра.
Ето цитат от статия от 2015-та, където говорят за бъгавостта на игрите:
"In the last few years, however, games that are broken at launch seem to be a regular occurrence ..."
На мен проблем ми е как нърфнаха повечето билдове безобразно. Хората бяха измислили как да борят досадно дългите куулдауни, близард и това нърфнаха. Говорят за баланс, но любопитно всеки от нърфовете те води към по-бавно напредване по чудния battlepass и season journey. Дали пък няма нещо общо, че продават "ускорен" бапълпас, който е надграждане над обикновения и ти помага да скипнеш 20 нива. Не знам, хем ми звучи много конспиративно, хем не мисля че са толкова малоумни, че да не знаят какво правят.
Първо пуснаха пач с който нървнаха нещата много кофти, играенето с магиосни стана почти невъзможно. Намалиха дмг, резист дмг, увеличиха на мобите и те свалят с 1 удар дори и от разстояние. Увеличиха кулдауните на магиите с ненормално мн време и напрактика до сега игрането ми отиде на вятъра, понеже доста от итамите ми имат кулдаун. Примерно падна ми един бртален медальон и исках да сменя единия аспект и да сложа кулдаун.. ролвам, не се пада.. ролвам.. парите стават все повече за ролване... ролвам.. не се пада .. вече бях стигнал по 5 милиона за рол. Това е мега тъпото нали че иска адски много пари, та ролнах там за 14 милиона и се падна кулдауна и с последния пач с ми се изпикаха на всичко. За да вадиш пари трябва да фармиш дънджани и да продаваш итъмите.. влизам в дънджана, отнемаше ми към 10 мин за дънджан НМ100, излизазах с инвентар и половина итами. Сега след пача едно че мн трудно минаваш дънджана с сорката, еднио че се удвои времето ами на всичко отгоре излзиаш с 15 броя итъма. Нали се сещаш какво е това, двойно повече време за всичко. Без това играта е проблемна те още я осраха. Никой не е казал че искам с 1 копче да избия дънджана но за билда си и итамите бая време съм вложил и съм си заслужил това да ги пребивам, пак се пазя, не е като да играя и да гледам филм със субтитри. Левел 100 си (макс) и ти падат итами с итъм пауър 600, 700... тук таме с 790.. а то трябва да са 800+. Другата тъпня: Пада ти итъм с IP 700 и аспекта ти дава да кажем 150 % крид дмг... пада ти итъм паур 800 и гледаш аспекта му пак с толкова - 150 % крид дмг или да кажем там + 2,3 % повече, това си е подигравка. За резистите че не работят изобщо няма да говоря. Сега с последния пач кат осраха всичко и се изцепиха то в новия сезон ще сте силни.. е ти ебеш ли са ако не исма да играя сезони какво? ще ми седи насран героя в реалма завинаги. Като пуснаха сезона снощи вече @logout спомена какво се случи. Вчера за един ден рейтинга им спадна на 2.3. Просто близард са на умирачка и карат на инерция.
@nightwarrior "
Дали пък няма нещо общо, че продават "ускорен" бапълпас, който е надграждане над обикновения и ти помага да скипнеш 20 нива. Не знам, хем ми звучи много конспиративно, хем не мисля че са толкова малоумни, че да не знаят какво правят"
Май май са си тъпи, някви елементарни фиксове ми говорят ще бъде в сезон 3 оправено, ти ебеш ли са , такова тъпо нещо да ти трябва 9 месеца.... то тва ако им е трудно не знам за другите неща. И май си е точно така , искат да си взимаш батъл паса, за да може да става по бързо. Аз нямам проблем с това да го взема ама да знам че си заслужава, а не да ми правят някви тъпотии за да цоцат пари.