PS: Сега чета, че оценката на играчите на Diablo IV е била 9, а след последния пач е паднала до 2.5
Ето още един пример, как не трябва да се вярва на оценки, ревюта и тн, хората са много емоционални. Разбирам недоволството, но играта в голяма степен си е същата, която на Day 1 се е харесала на всички. За мен тези емоционални вотове са голяма простотия...
Иначе играта по начало не заслужава 9ки, аз си я оцених на 7 и ми се струва че и давам много. След тоя пач е 4ка и то само щото съм фен на поредицата.
Впрочем потърсих, но не виждам някаква връзка с Епик, но установих, че създателите на Remnant (Gunfire Games) са "виновниците" за една от любимите ми поредици Darksiders като наследници на Vigil Games - на практика са същите хора.
Аз плюх по Епик и ако купят ексклузиви, пак ще ги плюя. Не харесвам примерно и че Бетесда игрите ще са ексклузиви за Майкрософт платформите, макар че заради модинга така и така ще ги играя на РС и фактически не ме бърка. Просто никога не съм харесвал похват, вредящ предимно на потребителите. Разбирам защо го правят, но не ми харесва.
О играча е хакнал профила на LethianDream и пише от неговия акаунт. Не мога да повярвам кaкво написа
Аз добутвам паса на D4 до последен лвл за да не ме е яд, че съм го плащал и после Baldarus gate 3 и Starfield докато не излезе нещо заинтригуващо (на BG3 в ранен достъп имам над 100 часа, надявам се да не се издънят с другите две части от историята, за Старфийлда съм без някакви по-специлани очаквания, смятам че ще е разочарование), D4 няма да пусна до излизане на експанжъна с паладина и то на разпродажба.