Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
253
...
366
>
BundyBari
Цитиране
21 юли 2023
Ужас, това някога ме отказа от Fable, тъкмо се кефя, че съм разчистил някоя зона и някой страничен куест ме върне пак там и всички гадове да ги бия отначало, много ми стана досадно. 100% ще я играя, все пак съм си стар Diablo фен, но може и да изчакам значи някой Ultimate Edition с допълнителното съдържание и новите герои. Благодаря за отговорите

PS: Сега чета, че оценката на играчите на Diablo IV е била 9, а след последния пач е паднала до 2.5
Ето още един пример, как не трябва да се вярва на оценки, ревюта и тн, хората са много емоционални. Разбирам недоволството, но играта в голяма степен си е същата, която на Day 1 се е харесала на всички. За мен тези емоционални вотове са голяма простотия...

nightwarrior
Цитиране
22 юли 2023
Ми емоционални не знам, факт е че играта обективно е по-зле. Графиката още е приятна, атмосферата също, сторито е нелошо. Но Necromancer без миниъни(щото ефективни билдове за ендгейм със скелети дефакто няма), безобразни нърфове на всички класове. В момента или играеш роуг(пак скопен но по-малко) или скучаеш. Млатя враговете, аз не че мра, ама и на тях хелт баровете зорлем мърдат. А на една игра като и скопиш геймплея, до степен да не е фън, няма как да е с високи оценки.
BundyBari
Цитиране
22 юли 2023
Съгласен съм с теб nightwarrior , но има и нещо друго... много от геймърите не са "end game" играчи, не играят сезони, дори някои цъкат само офлайн (което вече е все по-трудно) В това число влизам и аз, кефа ми от ARPG игрите се изчерпва с това, да си мина няколко пъти кампанията с различните герои и то след дълги почивки, за да позабравя самата игра. И такъв играч като мен, ако влезе сега в сайт за ревюта и не е чел много инфо за играта, ще си каже "Тя не става за нищо" с тази оценка и ще я чака на намаления, а същата игра би му донесла голям кеф, при положение, че както ти казваш графика, атмосфера и стори са на добро ниво. Това ми беше идеята, а не, че не заслужават ниските оценки с глупостите, които правят, но аз примерно, ако съм й дал "9" на старта, сега с този пач бих свалил на "6" да речем
nightwarrior
Цитиране
22 юли 2023
Коментирах ендгейм-а, щото там се усеща повече. Ей сега си левелвам геройче и то и то е скопено. Те вчера близард си правиха подкаст, в който самите си признават "грешки" и уж "такъв пач повече нямало да има". Като през цялото време се правят на ощипани девойки. Един вид изненадани, че като скопиш всички билдове, играчите ще са недоволни. На Q&A ги питат "колко некромансера със скелети са били убер Лилит (дефакто ендгейм боса), оня като политик отговаря на въпрос, който никой не ги е питал. Били искали да направят играта да има много избори и възможности да си билдваш, а не само няколко билда да са ефективни. Ма вместо да фикснат счупените и така да внесат разнообразие, те ги счупиха всички.

Иначе играта по начало не заслужава 9ки, аз си я оцених на 7 и ми се струва че и давам много. След тоя пач е 4ка и то само щото съм фен на поредицата.

BundyBari
Цитиране
22 юли 2023
Да, идеалния вариант е всички билдове да са сравнително ефективни и всеки да играе както му харесва и да има мотивация да ги пробва, но уви много трудно се постига. Иначе аз днес стигнах на D2R до Баал с един уж добре развит некромансер и ме счупи от бой, после респектнах всички точки, и си викам "Е сега ти разказах играта" и пак ме счупи. По спомени като съм я играл преди на PC беше супер лесно, но явно има много промени по баланса, направо не ми се вярваше какво се случва с мен.
logout
Цитиране
24 юли 2023
В D4 са се опитали този път сезоните да имат някаква история (кратка, но поне има нещо на което да стъпи), но паса е напълно малоумен, пепелта за отключване на "специалните" бонуси за сеона веднъж я отключваш в паса, след това трябва да достигнеш определено ниво за да можеш да я вземеш. Вчера отидох на Ашава на 2-ри тиър - те са и вдигнали кръвта двойно, 7-8 минути млатиш като малоумен, нито е интересно, нито е предизвикателно, да не говорим, че след нерф-а на дропа не си заслужава губенето на време, единствения който умира беше един 5-лвл, който незнаеше за какво е там (да не говорим, че отровните петна на Ашава правят по малко щети от тъпите мухи по картата, 2-3 от тях ако те наплюят и си долу). Да не говорим, че голямата механика със сърцата, която щяла да промени геймплея, до момента почти не виждам смисъл от нея, единствените две сърца, които са ми допаднали за момента е едно, което остава клонинг след евейд и едно, което вдига скороста на атака, останалите са тотално безполезни (примерно след критикал хвърля 2-3 гранати с дмг 90 или ги удря с електричество с дмг 250 и стън за 1-1,5 секунди, явно за да гъделичка мобовете и да умират от смях 0.о)
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2023
Аз взех Remnant 2 в събота, ultimate изданието,което отключва играта 3 дни преди релийза.Поиграх малко и видях,че в Epic Games Store е с 50 лева по-евтина!Същото издание.90 кинта срещу 140 в стийм.Веднага проверих колко съм играл и излезе,че съм под 2 часа.Взех си парите обратно и сега ще я взема в Epic-a.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
24 юли 2023
Късмет, и аз съм се прецаквал така
The_Doctor46
Цитиране
24 юли 2023
lyubohar написа
Късмет, и аз съм се прецаквал така
Да,аз също съм имал и други случаи,но никога с такава разлика.Не знам защо е толкова по-скъпа стиймската версия.Може би Epic са замесени по някакъв начин в играта.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
25 юли 2023
Е нали ЕПИК щяха да съсипват гейм индустрията с ексклузивите си, що така предавате геймърското кредо (поне така се пенявиха някои хора, а някои още се пенявят по адрес на ЕПИК).

Впрочем потърсих, но не виждам някаква връзка с Епик, но установих, че създателите на Remnant (Gunfire Games) са "виновниците" за една от любимите ми поредици Darksiders като наследници на Vigil Games - на практика са същите хора.

nightwarrior
Цитиране
25 юли 2023
Ми то срещу това не мисля, че някой е бил против. Даже когато започнаха с ексклузивите и изкуственото местене на игри от Стийм точно за това говорех. Като не могат с фийчъри(понеже да се учиш от чуждия опит явно е много трудно), да предложат по-добра цена. Тогава потребителя сам си решава дали да набие по-голямата сума е Стийм или да спести и да си я вземе в Епик. Да, сто процента ще има хора, които пак ще предпочетат Стийм по някаква причина, но имат възможност да избират. С купуване на ексклузиви избора е орязан.

Аз плюх по Епик и ако купят ексклузиви, пак ще ги плюя. Не харесвам примерно и че Бетесда игрите ще са ексклузиви за Майкрософт платформите, макар че заради модинга така и така ще ги играя на РС и фактически не ме бърка. Просто никога не съм харесвал похват, вредящ предимно на потребителите. Разбирам защо го правят, но не ми харесва.

The_Doctor46
Цитиране
26 юли 2023
Отпуска съм та поиграх стабилно Remnant 2. Който е харесал първата,ще хареса и тази.Тук обаче не се променят картите,когато умреш,само определени гадове,се появяват или изчезват.По-специалните.Геймплея е прост,но в същото време супер забавен.Има някои промени с първата при билдовете . Историята е зле за сега,но едва ли някой играе соулс подобни игри за история.Играя соло на nightmare,което не е много добра идея Играта е адски трудна.Умираш от два три удара,а босовете те уан шотват за норматив.Личи си,че е правена с мисъл за ко-оп,поне на високите трудности.Само едно нещо не ми харесва и то е доста сериозен минус.Едно,че те бият като бясно куче,друго,че чекпойнтовете са супер раздалечени,а гадовете са наистина много и повечето случаи не може да изтичаш като при ФРОМ ските игри,трябва да се биеш на някои места ами шефовете са bulletsponge.Най-мразя bulletsponge глупости.Трудна ,но нечестна в същото време,не като ФРОМ.Толкова ли е трудно да копираш най-добрите. Материалите за ъпгрейда се намират трудно и не може да вдигнеш левъла на оръжието бързо.Абе прецакан си отвсякъде.Надявам се натам да може да се поназобеш.
LethianDream
Цитиране
31 юли 2023
D4 за мен е супер игра, но аз никога не съм бил фен на втора и трета част и ми влиза чудесно. Както каза Бари, играя го с всичките класове само за кеф и историйка на хардкор, няма да достигна никога сигурно до ендгейма. Играта е много добра, изобщо не четете маниаците, както си говорихме с Псето на срещата- точно рескиннато Диабло 3, доста по-мрачно и яко като атмосфера.
Дотук за мен Д4 е Игра на годината, да видим Старфилд дали ще може да й стъпи на малкото пръстче
darkblue
Цитиране
31 юли 2023
LethianDream написа
D4 за мен е супер игра, но аз никога не съм бил фен на втора и трета част и ми влиза чудесно. Както каза Бари, играя го с всичките класове само за кеф и историйка на хардкор, няма да достигна никога сигурно до ендгейма. Играта е много добра, изобщо не четете маниаците, както си говорихме с Псето на срещата- точно рескиннато Диабло 3, доста по-мрачно и яко като атмосфера.
Дотук за мен Д4 е Игра на годината, да видим Старфилд дали ще може да й стъпи на малкото пръстче

О играча е хакнал профила на LethianDream и пише от неговия акаунт. Не мога да повярвам кaкво написа

logout
Цитиране
31 юли 2023
darkblue написа
О играча е хакнал профила на LethianDream и пише от неговия акаунт. Не мога да повярвам кaкво написа

Аз добутвам паса на D4 до последен лвл за да не ме е яд, че съм го плащал и после Baldarus gate 3 и Starfield докато не излезе нещо заинтригуващо (на BG3 в ранен достъп имам над 100 часа, надявам се да не се издънят с другите две части от историята, за Старфийлда съм без някакви по-специлани очаквания, смятам че ще е разочарование), D4 няма да пусна до излизане на експанжъна с паладина и то на разпродажба.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
<
1
...
253
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.