Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
254
...
366
>
LethianDream
Цитиране
01 август 2023
Не ми е хакнал профила, просто не съм болен маниак като вас двамата и за мен играта е ток
Veluvian
Цитиране
03 август 2023
Diablo 4 си е боядисан D3, колкото и да мислят, че са направили нещо различно. Не съм пипал тройката, но е достатъчно да знам как е издържана в модерните нео-wow стандарти. Цъкам я, всъщност попаднах на 2 3 интересни странични куеста, което ме изненада, историята в самото начало все едно е писана от дете, което едва сега се учи 2-3 клас да пише преразказ, после като се заформя някакъв лор започва да добива някаква форма. Като цяло е забавна да се играе, това е добрата част.
НО! Слаб инвентар, повечето предмети са за боклука, много от оранжевите легендарни предмети са за боклука!, масово недоволство от това. Не съм я превъртял още, но реакциите са като цяло, че след 60-70 левел, вече ставала скучна. Аз минах 50ти, да видим. Едно е ясно дори и към този момент, D4 не е игра, която да се играе вечно и едва ли ще я докарат дотам. Просто става за изиграването, светът е изграден хубаво, като графика, арт и локации.
Дървото с уменията е сякаш една крачка напред, по - гъвкаво, че може да си махаш и добавяш нови умения и билдове, което е супер. Но доколко са общо билдовете... не знам.
Сега я пооставих малко, че започнах Resident Evil 4 remake. Супер е разбира се римейка. Преди 4 години това беше огромна революция за Capcom, но сега, просто е добра игра, да същата велика игра, в комфортната зона за японците. Нищо ново демек.
lyubohar
Цитиране
03 август 2023
Мен много ме изкефи Resident Evil 4 remake, но аз съм сравнително нов за серията, играл съм само римейкове и Village. Малко към края вече изпуснаха стомните - можеше да е с 2-3 часа по-кратка и да пропуснат една от зоните. Финалният бос също беше meh, но като цяло е супер.

За Дебилото не тръпна хич аз...3-ката я играх 2 часа навремето (в нощта на пернишкото земетресение) и си продадох целия Близ акаунт - толкова разочарован бях. Имам Дебило 2 римейк до средата и не смея да почна 4, че да не ми развали кефа от преиграването на 2

logout
Цитиране
03 август 2023
То да беше рескин на D3 щеше да е по-добре. Но дропа на предмети е покъртителен, просто няма смисъл да фармиш, след определено ниво ти пуска с едни и същи нива на сила, които са доста под нивото ти или близо до него (а ако си ги ъпгрейднал до 5 лвл, може и да не ги смениш до смяна на тиъра). Иначе парагон системата и тази за скиловете е приятно нововъведение, какато и това, че силния билд зависи в голяма степен от легендарните статове на предметите. Някои от уникалните предмети наистина сами по себе си могат да променят ефикасността на целия билд или да направят някой друг скил смислен в билда. За съжаление нововъденията са малко за парите, които искат за играта. PvP зоните са подигравка, сега за сезона иска да събереш 10 000 от валутата, която пада там, обикаляхме с един случайно срещнат, без да се бием, само изпълнявяхме куестове и биехме шампиони и ги събрахме за няма и половин час. Да не говорим, че има локален чат, който никой не гледа и дори и да пишеш използват само емициите от колелото (предполагам, че на тези с конзолите въобще не им пука за чата).
Много е дразнещо и когато си в найтмеър дънджън около локациите за босове или евенти и някой започне да си прави парти - започва да кани който му хареса и ти понеже си на близо кани и теб, което за мен е пълна малоумщина и въобще не би трябвало да се случва.
Батъл паса е бъгнат на някои. В клана има хора, които не могат да си клаймнат фрее ийтемите, а са с премиум пасс. На мен за сезона не ми брои отворените хартед честове, както и убитите световни босове, не че е болка за умиране, понеже изпълняваш другите неща от сезона и наградата накрая са две титили, които никога няма да ползвам, но все пак са ми взели пари за това.
Явно много хора са ревнали и за вдигането на нива на батъл паса, понеже от два - три дена вдигам забележително по-бързо нива в него и ще взема 90 лвл в него преди да направя 75-ти на героя. (сезонния даже няма да го мъча до 100-ния).
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
03 август 2023
Супер е играта, изобщо не ги четете двамата юнаци Лог и Дарк с милионите чaсове, това са бели кахъри и дреболии за маниаци, които друго не играят
За лежерно играене без нерви е прекрасна, историйка си има, главен бос като хората-даже ми е симпатична тая патица Лилит В PvP зоната стъпих случайно и избягах с триста оттам.
Любо, чудесна е четворката, рескинната тройка, но точно както трябваше да бъде- мрачна и брутална. За мен класи дори над прехвалената двойка, която по НИКАКЪВ НАЧИН не ме зарибяваше по начина, който го направи D4.
Игра на годината дотук, да видим Балдурския гейт и Старфилд дали ще успеят да я задминат, съмнявам се, че ще успеят.
The_Doctor46
Цитиране
03 август 2023
Стига бе,хора,колко пъти сме го дъвкали това. Римейк се прави за новите играчи и за хрдкор фенове като мен. Същата игра,запазени добрите елементи,с модерна графика.Не знам какво ново е очаквал колегата Veluvian.RE4 беше страхотна,римейка също.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
03 август 2023
LethianDream написа
Супер е играта, изобщо не ги четете двамата юнаци Лог и Дарк с милионите чaсове, това са бели кахъри и дреболии за маниаци, които друго не играят

хахахахаха, ще ми паднеш един ден като почнеш да се оплакваш от някоя игра . Ти ме имаш в стеем, виждаш че не играя само диабло

@logout - после ако не забравиш драсни няколко реда как е BG3

logout
Цитиране
03 август 2023
Гледам, че Старфийлда на Геймскома в края на август ще е само с презентация и няма да дават да се пробва, а излиза реално на 1-ви септември, очаквам или да го отложат поне до нова година или да е много бъгава игра при излизането. За сметка на това ще има игрално демо на новия Сталкер, хората поне не ги е страх да покажат реалната игра.
BG3 като гледам колко различни неща има от ранния достъп имам чувството, че играта ще излезе все едно има включен експанжън (само в първата част, която беше достъпна с ранния достъп, има добавено с 1/3 повече съдържание според тях). Лариан, за разлика от други, поне си уважават хората закупили ранния достъп за РС на играта, като им дават безплатен ъпгрейд към дигитал делукс версията.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
lyubohar
Цитиране
03 август 2023
LethianDream написа
Любо, чудесна е четворката, рескинната тройка, но точно както трябваше да бъде- мрачна и брутална.

Ще я тествам със сигурност, просто при мен това май е едно от заглавията, при които като изиграя една игра и все едно съм изиграл всички. Така се е случило, че е било Д2.

През годините нито ново диабло ме е грабвало, нито някой от клонингите, включително супер-харесваните. Изчерпан ми е жанрът с една-единствена игра.

Но каквото и да си говорим - музиката и атмосферата на Д2 са ненадминати, и не само сред Диабло-игрите.

darkblue
Цитиране
04 август 2023
@logout това не знам дали си го гледал ама избухна. Графиката е яка, светкавицата на мага е многоо над над диабло 4. Огненият бос с брадвата беше брутален. Това за скиловете и стафовете дет се сменят мноооого добре, да не говорим и за пасивните скилове.

logout
Цитиране
05 август 2023
Не съм го гледал, тя може и да излезе тази година - началото на другата и D4 тотално ще умре. Тъжно е F2P продукт да е по-добър и с повече възможности и съдържание от ААА игра.

Вече навъртях над 10 ч. на BG3. Оказа се, че ранния достъп е бил на най-висока трудност и като започнах на нормална трудност ми се стори много лесно. Вече има възможност да развиваш двойни класове с всичките предимства и недостатъци на това, не става да зобиш всичко на максимум и да минаваш като танк. Пълна свобода на действие, повечето ситуации можеш да ги минаваш с говорене, с бой или като се промъкнеш като крадец. Избора на раса и професия дава допълнителни възможности/негативи, общо взето от Dragon age Origin не съм срещал така добре интегрирана подобна система. Дори с дребни детайли са си поиграли, примерно ако носиш факла за да си светиш и минеш през едни лиани, които са живи и пълзят по теб и те спират, те се запалват и не те задържат, но за сметка на това се подпалваш самия ти. Тяхната си ситема от DS1 и 2 за ползване на всико като възможно предимство е развита още. Графиката, според мен, е подобрена спрямо ранния достъп. Интерфейса е развит, всичко е направено по-ясно, обяснено както трябва и не се налага да се чудиш кое за какво беше и какво зависи от него. Маговете вече могат да учат магии не само от скролове, но и от стафове, като стафовете се разрушават при процеса. Общо взето са се вслушали в много от нещата, които им бяха писали във форума при ранния достъп и са се опитали да ги подобрят и вкарат в играта. Приятна добавка е опцията за "карма" на зарчето, като го включиш не можеш да влезеш в дълги серии на силно или слабо хвърляне (пак опцията е с негативи/позитиви - ако не си я включил е хубаво да влезеш в серия на силни хвърляния, но става проблем като влезеш в такава само със слаби и не и се вижда края ).
Не можах да разбера защо билда на играта стои постоянно под картата и на анимациите, на анимациите е особенно дразнещо, понеже е с много голям шрифт и вади очите. Бъгове още не съм срещал, но гледам, че има доста които се оплакват, че не могат да запазват играта.
За мен това трябва да е GOTY и една от най-добрите D&D игри излиза до момента, но за съжаление продукта е нишов, а и Лариан не наблягат много на маркетинга и да дават пари на журналисти и няма да им го дадат. Също така играта не нито чисто продължение на BG, нито е рескин на Divinity, нещо смесено между двете и за хардкор фенове на двата франчайза това ще е проблем и Лариан ще търпят критики и негативиза това. Но за метка на всичко останало в момента това е пример как трябва да излизат ААА игрите - без микротранзакции, не е необходимо постоянно да си онлайн, много съдържание, добре направена и с много малко бъгове, вслушване в критиката на феновете. За съжаление, най-вероятно, подобно нещо може да ни се случи отново след години.

lyubohar
Цитиране
05 август 2023
Билдът дразни много наистина. Мен ме дразни и колко много процесор яде, особено на лаптоп е доста сериозен проблем. Вероятно се разкомпресира нещо през цялото време. Съгласен с повечето ти коментари, ти очевидно си по-запознат с целия жанр от мен, но не съм съгласен за Divinity - играта започва буквално като Divinity 2. И там си на кораб, на който се запознаваш с първия си спътник, и там корабът се разбива и попадате на остров - можеха малко да разнообразят историята, поне в началото да не е съвсем същото. Иначе е чук играта дотук.
logout
Цитиране
05 август 2023
При мен процесора стои на 30-40%, но е декстоп. Ще намериш много общи неща с Divinity, все пак ползват основата, даже ако хванеш да се заглеждаш само във визуалните елементи ще кажеш, че е Divinity в BG вселената За това писах, че ще търпят много критика и от двете страни.
lyubohar
Цитиране
05 август 2023
Визуално е ясно, все пак същата компания е. Но историята да е структурирана почти по същия начин (поне в началото) не би трябвало да е оправдание. Не е голяма критика, но все пак се забелязва. Има и доста дребни неща, като споменатата версия на играта на всички филмчета.

Открих и други, доста по-сериозни бъгове - в една битка видях един съюзник да стреля по моб, който е мъртъв от 2-3 хода поне. Не съм изненадан, защото и Дивинити излезе в това състояние, но според мен играта иска поне още няколко месеца работа.

darkblue
Цитиране
06 август 2023
<
1
...
254
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.