Като спомена Oblivion's
Аз тези дни се сцепвам на Jedi Survivor. Играта наистина е огромна и почти във всяко отношение е подобрена, спрямо Fallen Order. Голямо съдържание, зони за изследване, що-годе интересна история (макар, че има какво да се желае), развита комбо-система, нови механики и т.н..
Има сериозен проблем, наистина, с производителността, както доста се обсъждаше. На ПС5 в performance режим сече яко, особено на откритите местности без графиката да изглежда чак толкова нечовешка. На места някои текстури са откровено грозни, лицевите модели и анимации са доста зле. Даже бих казал, че графиката е по-надолу, отколкото на примерно Valhalla, но тя е стабилни 60 кадъра. Може за конзола да е даунгрейдната графиката, но доколкото чета и на PC има сериозни проблеми с производителността и само с HI-end машина може да си спокоен, което би било ОК, ако графиката наистина изглеждаше така, че да изисква стабилно желязо.
Въпреки това, заглавието е много добро и ме задържа с часове.
Никак, творението им ще е по-добро от на Bethesda версията
Хахахахаха, епик фейла Браво на Близчетата, мен ме върнаха обратно в играта с D4, не съм очаквал, но да не се повтарям
Извинявам се за лейм въпроса, но, колеги, има ли по-висок айтъм от леджендъри и падал ли ви се е някога/ независимо дали говорим за Д2/3/4?
Кефи ме играта със заровете. И в други игри съм фейлвал или преминавал някой скил чек, ама друго си е типично в DnD стил да ми трябва десет, пък аз мощно да метна 1. Или "якото" усещане да метнеш 9 при нужни 10. Един вид толкова близо, пък тъй далеч...