Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
255
...
366
>
logout
Цитиране
07 август 2023
На Старфийлда ми е интересно каква ще е физиката в космоса, сложили са като статистика тежест на кораба, но ако пак се управлява като самолет в атмосфера ... NPC-тата изглеждат грозни дори и на напудрените клипчета Направил съм преордър, но все по-малки са ми очакванията към играта, единственото хубаво на това е, че по-малко ще се разочаровам (не като с D4) и ще имат възможност да ме изненадат приятно
Иначе нищо революционно до момента, като се погледне реално, не че ще могат да измислят нещо ново. Като махнем модификацията на кораба останалото ми прилича на смесица от Fallout (строенето на базата, избор на профил в началото, избора за развиване на умения), Elder Scrolls (дано избора в диалозите да са поне на ниво на Oblivion's, крадене, пак избор на профил в началото, избор за развиване на умения), No Man's Sky (за планетите, произволните места на станциите по тях, строенето на база, копаенето за ресурси, поне не са направили едно оръжие за всичко, а поне разнасяш арсенал, както се вижда от клиповете - прилично количество), X Rebirth (това с уменията на потенциалните NPC-та за екипаж отбелязани със звездички си е направо копи/пейст от тях), Freelancer 2/Starpoint Gemini/Elite Dangerous (за насочаване на енергията на кораба по различни системи и ползването на енергия).
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
darkblue
Цитиране
07 август 2023
И аз съм така с Старфийлда, но дано да сме изненадани приятно накрая.

Като спомена Oblivion's

logout
Цитиране
07 август 2023
Това когато стане готово ще го оценят само стари геймъри като мен Не знаех, че има подобен проект, а и доста работа са свършили по него.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
07 август 2023
Представям си Бетезда да изцепят един римейк от нищото на Обливиън и как ли ще се почувстват хората, които от 10 години отделят от времето и парите си за този проект.

Аз тези дни се сцепвам на Jedi Survivor. Играта наистина е огромна и почти във всяко отношение е подобрена, спрямо Fallen Order. Голямо съдържание, зони за изследване, що-годе интересна история (макар, че има какво да се желае), развита комбо-система, нови механики и т.н..
Има сериозен проблем, наистина, с производителността, както доста се обсъждаше. На ПС5 в performance режим сече яко, особено на откритите местности без графиката да изглежда чак толкова нечовешка. На места някои текстури са откровено грозни, лицевите модели и анимации са доста зле. Даже бих казал, че графиката е по-надолу, отколкото на примерно Valhalla, но тя е стабилни 60 кадъра. Може за конзола да е даунгрейдната графиката, но доколкото чета и на PC има сериозни проблеми с производителността и само с HI-end машина може да си спокоен, което би било ОК, ако графиката наистина изглеждаше така, че да изисква стабилно желязо.
Въпреки това, заглавието е много добро и ме задържа с часове.

The_Doctor46
Цитиране
07 август 2023
Рос,аз съм с топ енд машина и на места падаше под 50 кадъра.Не ми се мисли за по-слабите.Щом още не са я оправили,ужас.Красива игра,но нищо,което да дърпа толкова ресурс.Има много по-красиви.На мен лицевите анимации си ми бяха ток.Въобще не бяха зле.Не са за пример,но чак зле едва ли.Може пък и да съм позабравил. Колкото до Starfield,очаквам де е супер бъгава,за другите неща ще се види,но когато една игра се опитва да е твърде много, обикновено се проваля.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
07 август 2023
Rostik79 написа
Представям си Бетезда да изцепят един римейк от нищото на Обливиън и как ли ще се почувстват хората, които от 10 години отделят от времето и парите си за този проект.

Никак, творението им ще е по-добро от на Bethesda версията

logout
Цитиране
08 август 2023
Близард се опитват да минимизират щетите от предния си пач на D4, в новия са нерфнали демиджа на мобовете и са вдигнали този на всички класове (махнали са префиксите на найтмеър дънджаните за точене на ресурси и бакстаб демиджа, срещу които явно имат най-много оплаквания), увеличили са мобовете в найтмеър дънджаните, увеличили са кръвта на босовете "за да можете да използвате повече скиловете си при битка с тях"
darkblue
Цитиране
08 август 2023
хич ги няма близард. Гледах един стреемар, прави там батъл паса до края и взема това легендарното сандъче и някъв много се кефи. Отива в града ... отваря го и баааааааам падат 3 жълти предмета. Последва смъртоносно отчайваща тишина.
LethianDream
Цитиране
08 август 2023
darkblue написа
хич ги няма близард. Гледах един стреемар, прави там батъл паса до края и взема това легендарното сандъче и някъв много се кефи. Отива в града ... отваря го и баааааааам падат 3 жълти предмета. Последва смъртоносно отчайваща тишина.

Хахахахаха, епик фейла Браво на Близчетата, мен ме върнаха обратно в играта с D4, не съм очаквал, но да не се повтарям
Извинявам се за лейм въпроса, но, колеги, има ли по-висок айтъм от леджендъри и падал ли ви се е някога/ независимо дали говорим за Д2/3/4?

BundyBari
Цитиране
08 август 2023
LethianDream - В Diablo 2 и 3 имаше сетове от предмети и особено в 3-тата част върху това се градяха билдовете, защото като събереш и носиш всички предмети от съответния сет и даваше много яки бонуси. В новото Diablo 4 това беше една от основните критики в играта, че сетовете били премахнати и в edngame няма тръпка, да се луутва за предмети
LethianDream
Цитиране
08 август 2023
Бънди, мерси за инфото, общо на D2 и D3 имам три пъти по-малко часове, отколкото на D4 (за два месеца) Четворката ми е много по-семпла и разбираема от другите части, голям кеф ми е да я играя
darkblue
Цитиране
08 август 2023
LethianDream
чакай, чакай, ти на коя трудност играеш ? Кой тиер ?
LethianDream
Цитиране
08 август 2023
Слабаче съм аз, нали писах и по-горе, че играя за кеф, в момента на втория тиер- Ветеран, но съм 25 ниво, дребосъче, не като вас откачалници
logout
Цитиране
08 август 2023
Трябва да му е пуснало и един скрол, с който без пари да си нулира дървото и парагона. Слушах, че се говорят за някакви над 60 000 000 злато за това на максимален лвл.
@LethianDream като стигнеш над 60 лвл ще усетиш разликата (не знам с новия пач кога ще е, но тям някъде рязко започваш да имаш проблем с мелетата и както си безсмъртен, изведнъж почваш да внимаваш, особенно ако не си с оптимален билд). Като ти падат Легендарни предмети с над 250 - 300 по-малко сила/армор отколкото са ти падали в началото около 50 лвл, страшно мотивиращо е, или на 72 лвл моб да ти дропне легендарно с 2 сила/армор отгоре на предмета паднал 50 лвл, както казваха на рекламата на МастърКард "Незабравимо!".
С тези часове, които описваш, нормално да ти хареса играта, аз на D3 съм минавал над 70 от сезоните на максимум. Тука вече съм зарязал играта докато не излезат безплатни батъл паси.
nightwarrior
Цитиране
14 август 2023
През уикенда цъкнах малко(твърде малко) Baldur's Gate 3 и съм впечатлен. Играл съм предишни на Larian, та имах очаквания, но това ги надмина. Сложих 2 прости мода(един за камерата и един да се движа с wasd), не че без тях не може, просто на мен ми е по-удобно с тях и всичко заспа. Тия дни мисля да се разцепя на нея и вероятно ще ми е основната игра поне до Armoured Core(ако не и до Starfield, в случай че пропусна mech-ите). Ясно е че не е за всеки, ама ако някой се кефи на RPG с походови битки, играта е доста добра.

Кефи ме играта със заровете. И в други игри съм фейлвал или преминавал някой скил чек, ама друго си е типично в DnD стил да ми трябва десет, пък аз мощно да метна 1. Или "якото" усещане да метнеш 9 при нужни 10. Един вид толкова близо, пък тъй далеч...

<
1
...
255
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.