Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
257
...
366
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 август 2023
lyubohar
Цитиране
14 август 2023
nightwarrior написа
То има мод, с който да обикаляш с цялата тайфа, ама ме притеснява да го сложа, че предполагам безобразно ще счупи баланса.

Знам, така играх Дивинити 2 и беше чук. Но реших да не рискувам и аз

@Dandelion - Still The Best Romance Choice - супер е така, но аз не съм от тия за съжаление, OCD-то ми не позволява

LethianDream
Цитиране
14 август 2023
Аз даже не знам какво е сейфскръм, сега ще седна да проверя какво е
За съжаление, не намирам в Гугъл, Любо да даде подробни обяснения какво е
А, то било скъм бе
Изясни ми се, да си лоудваш постоянно сейфа като кучка като настане проблем
lyubohar
Цитиране
14 август 2023
Скъм, да, може да съм го написал с краката си някъде
Rostik79
Цитиране
15 август 2023
След преобладаващите силно позитивни оценки за Baldur's Gate ще взема и аз да я включа в списъка, макар че не ми изглежда моето нещо, а за конзола ми се струва, че ще е много тромаво изпълнение с всички милиони иконки и бутони из менюто.
Играта има интересна интеграция с Twitch, впрочем - можеш като зрител да преглеждаш информация за партито или за мисиите. По едно време имаше диалог и пред героя имаше няколко избора за отговор, при което стриймърът пусна на екран гласуване от зрителите. Помислих, че е външна функция, която самият стриймър си е направил, но се оказа, че е инструмент от самата игра - вотът на зрителите се изобрази директно като проценти в самия интерфейс на играта.
The_Doctor46
Цитиране
15 август 2023
Аз мощно скипвам де що е turn-based и вчера завърших една доста приятна игрица.GYLT.Отнема около 5 часа ,а ако целиш да откриеш всичко,около 6-6.30.Трябва да е хорър,но за мен си е чисто приключенска.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
16 август 2023
Много сладурска изглежда, малко ми напомня на Little Nighmares и Lost in Random. Ще я пробвам със сигурност. Да, хорър е за малките, които играят такава игра за първи път, за нас, преживелите RE, Алан Уейк, Evil Within и брутални хоръри ала Amnesia си е живо приключение
The_Doctor46
Цитиране
16 август 2023
Аз съвсем случайно попаднах на нея и я взех заради изключително положителните ревюта.Наистина има вайба на посочените от теб игри.Доста приятна,с невероятна атмосфера и пъзели,но леснички.Има 3 възможни края,два лоши и един добър.Аз без да искам,отключих добрия,защото не претупвам игрите.Обикалях навсякъде и открих де що може.Првпоръчвам,а и е евтина.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
21 август 2023
Цъкам Observer - System Redux. Мега-болен криминален сайбърпънк психо-хорър, доста ме кефи до момента. Помага, че точно в момента чета книгата на Филип Дик, по която е правен Bladerunner, а играта също е Bladerunner-инспирирана, даже Рутгер Хауър е в ролята на главния персонаж.
Rostik79
Цитиране
21 август 2023
Аз я играх до някъде и по някаква причина я зарязах. Не, че не ме изкефи - има страхотна атмосфера, а даже и графика. Трябва да я довърша ...

А има една игра с подобно име - Observation. Пак е някаква инди сай-фай игра с психопатска история, която много ме изкефи. Интро-музиката беше писана от някой музикант от Nine Inch Nails, ако не се лъжа.

lyubohar
Цитиране
21 август 2023
Аз и двете тия ги играх навремето и ги зарязах на средата, но Observer я бях запомнил с по-добро и реших да ѝ дам втори шанс, и съм доста доволен Тази беше с едни камери в една станция и ми беше малко прекалено quirky
Rostik79
Цитиране
22 август 2023
Тези дни преигравам Metro Exodus на PS5, след като преди няколко години я играх на компютъра и бих казал, че графиката на тази игра е топ. Отделно, че геймплейно също много кефи. И тъй като тъкмо приключих и Jedi Survivor, бих казал, че визуално Метрото е класа над Джедая, нищо че е 4 години преди нея и е стабилни 60 кадъра, докато Джедая много силно дропваше и е пълна с графична гличове. Хем е с Unreal 4, който разработчиците би трябвало вече много добре да познават.
LethianDream
Цитиране
22 август 2023
Immortals of Aveum май ще излезе адски боклук, направо скъсват играта в Стийм.
Поредното студио, което ЕА ще изнасили, убие брутално и ще остави вкочанения му труп на бунището.
То още трейлъра беше покъртителен, така че никаква изненада, че играта не става.
Замислих се тези дни, че колкото е по-голямо студиото, толкова по-алчни сякаш стават шефовете му и сценария и диалозите нерядко са плачевни. За да правиш нещо истински добро, трябва големината на студиото да е по-малка и играта по-нишова като соулсовете или Уичъра.
Днес смятам да седна и да пробвам GhostRunner, че отдавна ми виси в библиотеката с игри, а сега в края на октомври се задава и втора част.
The_Doctor46
Цитиране
22 август 2023
Повече я хейтят заради това как върви,не толкова заради качеството на играта.Даже ревютата на медиите,които са по-отрицателни,споменават,че има и добри неща.Може да не е чак боклук.
The_Doctor46
Цитиране
22 август 2023
<
1
...
257
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.