Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
258
...
366
>
LethianDream
Цитиране
22 август 2023
Не знам, мен ми е съмнителна още от трейлъра едно време, скипвам мощно и я чакам догодина в EA Play
The_Doctor46
Цитиране
22 август 2023
LethianDream написа
Не знам, мен ми е съмнителна още от трейлъра едно време, скипвам мощно и я чакам догодина в EA Play
Че тя не си ли е от ден първи в EA Play?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
22 август 2023
Неее, това не е GamePass, след една година пристигат игрите им, или поне 8-9 месеца минимум. Последната игра, която пуснаха в EA Play е FIFA 23, която е почти на една година... Иначе ще има трайъл десет часа в първите месеци...
The_Doctor46
Цитиране
22 август 2023
Сега проверих,вече е налична ,но в EA Play pro.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
22 август 2023
То е само на PC, аз на конзола го ползвам
logout
Цитиране
22 август 2023
Immortals of Aveum има типичния проблем с оптимизацията за РС, на конзолите върви без проблем, но на сходен хардуер на РС имат проблеми. Аз ще я чакам да излезе в ЕА Play понеже в ревютата казват, че за около 20 часа се минава историята. Надявам се Starfield-a да са го изчитили откъм оптимизация за РС, както се хвалят с новата технлогия за осветеността и като гледам колко елементи има по корабите и оръжията, най-вероятно ще е мъка в началото независимо, че надскачам препоръчителните изисквания, ако може да им се вярва на дадените спецификации, понеже се оказа, че са дали доста занижени изисквания за място на SSD-то (според IGN инсталирана играта за РС е 150GB, а не 125GB, докато на конзола е 100GB).
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
28 август 2023
Исках само да кажа добра дума за DLC-то към Metro Exodus Sam's Story. Exodus има две ДЛЦ-та, едното е The Two Colonels, което се изиграва примерно за час и половина - два като имаш едно 30% кът сцени.
Но другото - Sam's Story ми отне сигурно над 10 часа и бих казал, че беше доста интересно. Доста голяма карта, доста неща за правене и места за изследване и историята също си я биваше.

Сега започвам ... Hogwarts Legacy Началото е обещаващо. С включен RT на PS5 графиката изглежда страхотно, но върви на 30 кадъра, поради което със съжаление се налага да превключа на performance.

BloodDagger
Цитиране
28 август 2023
@Rostik79 Hogwarts-а би трябвало да ти хареса, дори и да не си особено голям фен на Хари Потър. Поне за мен не е супер натоварващ open world с един милион глупости в него. Даже в началото ти препоръчвам да не обикаляш много извън замъка докато не се сдобиеш с метла. Относно RT, не изпускаш много ако си го изключил. Последно като я цъках на PC RT настройките не бяха особено стабилни, та аз си я врътнах с изключен RT.
nightwarrior
Цитиране
28 август 2023
На РС като я играх пролетта RT-то беше счупено. Отраженията бяха по-добре без него. Може и с пачове да са го оправили в последствие.
The_Doctor46
Цитиране
28 август 2023
Някой пробва ли Blasphemous 2? Гледах малко стрийм,но ми се стори лесничка за жанра.
Firstduo93
Цитиране
02 септември 2023
The_Doctor46 написа
Някой пробва ли Blasphemous 2? Гледах малко стрийм,но ми се стори лесничка за жанра.

На мен ми се стори рескин на първата част. Само че вече имаш 3 вида оръжия и играта те кара да ползваш различни оръжия във различни места. Примерно има места където се телепортиташ със едни огледала,там трябва да ползваш двата меча иначе не можеш да се портнеш и така. За трудността не знам,не ме е зорил ама съм в началото. Ако те кефи 1-вата част и тази ще ти допадне.

The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2023
Firstduo93 написа
На мен ми се стори рескин на първата част. Само че вече имаш 3 вида оръжия и играта те кара да ползваш различни оръжия във различни места. Примерно има места където се телепортиташ със едни огледала,там трябва да ползваш двата меча иначе не можеш да се портнеш и така. За трудността не знам,не ме е зорил ама съм в началото. Ако те кефи 1-вата част и тази ще ти допадне.
Първата беше чук,ще я пробвам и тази,но по-натам,щото сега септември ще е зает.Lies of P, Phantom Liberty,а се чудя и за Starfield-a още.Да се яви Nighwarrior за отчет.
nightwarrior
Цитиране
03 септември 2023
Не съм я играл колкото ми се иска, че боря някаква настинка като за край на лятото, но от изиграното до момента съм доволен. Бетесда игра си е, с всичките и плюсове и минуси. Левелинга е хибрид между Elder Scrolls и Fallout. Мейн сторито е интересно, без да е нещо невероятно(засега), озвучението си е на място. Графиката е адекватна(както казах не я смятам за грозна), изключваме лицеви анимации разбира се - по-добри са от Fallout, но са далеч от наистина добрите. На моята AMD машина не съм имал проблеми.

Не съм се сблъскавал с нищо сериозно като бъгове(дефакто само на един визуален глич до момента - на първия хъб свят като слезеш в... да каже подземната част и стъпех в изпарения, имаше някакъв фликър, на релоуд се оправи и беше само там).

Качил съм минимални модове - един да премести xp-то да не ми е на средата на екрана(не знам кой идиот е решил, че там му е мястото по дифолт) и един дето прави менютата 120 фпс(по дефолт са оставили 30, както във всяка тяхна игра до момента, пак непонятно за мен защо). Обмислям и един за корекции на демиджа. Като във FO4, на по-висока трудност противниците бият прилично демидж, ама ти тях ги гъделичкаш. Пък аз най-мразя в игри bullet-sponge босове. Иначе ми прави впечатлението че противниковото АИ е наистина пипнато спрямо предишните им игри. Крият се, опитват да те забоиколят - стрелям, скривам се да презареждам и като налетя на противника той се е преместил и вече ме стреля в гръб. Аи-то на спътниците обаче не е мръднало, да не кажа се е влошило.

Ако се кефи човек на Бетесда формулата - Скайрим, ФО4(заради стрелбата особено паралели могат да се правят с нея, но експлорейшъна го усешам повече по скайримски, не знам, странно е), я препоръчвам. Хубавото е че след няколко дена я отключват в паса, та човек може евтино да я пробва(ако разбира се не цъкне "демото" дето вече го има из нета, ама на него не зма пачове, модъбилити колко е валидно, някой ако е пробвал може да каже).

Само за болен фен си струва ранния достъп, но за хора обичащи sci-fi и идеята да се реят из непознатия космос, я препоръчвам пък било и на разпродажба.

The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2023
Благодаря за резюмето.Аз така или иначе ще взема пас-а заради Lies of P. Mоже по-рано да го пусна и да пробвам Starfield-a.
Firstduo93
Цитиране
03 септември 2023
На мен ми се видя грозна графиката на старфиелд. Играя на медиум пресет защото процесора ми е слабичък ,дори ботълнеква 1080ти. Изглежда ми като графика на игра от 2012 година. Аз знам че бетесда не разчита графика ама все пак ми се видя зле. Анимациите вече казаха,дървени . Сякаш говориш със роботи а не хора . Играл съм 1 час и още нямам ясна представа . Изглежда ми нещо тип скайрим и фалоут. Мисля че няма да се понрави на всеки играта. Аз за сега съм 50 на 50 ,не съм решил дали ми харесва. Със кораба са гледали да минат на тънко . Цъкаш на въпросната планета ,последва анимацийка и те пуска там . Няма го това да фрий-роамваш във космоса .Само като си близо до някоя планета можеш да се завъртиш малко във определен малък район и да смъкнеш 2-3 кораба.
<
1
...
258
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.