И е крайно време да видим принца на Персия ,как не им писнаха тия асасини не знам.
Аз след black flag спрях да играя асасините и им изгубих бройката и историята. Дотегнаха ми бая.
Тенга, Миражът ще е по-скоро връщане към оригиналния Асасин като концепция, демек добре забравеното старо, няма да бъде като Origins, гаранция.
Преди Origins врътнах Alan Wake Remastered, но не мисля че бих я запомнил с нещо кой знае какво.
Има я в EXTRA нивото, както и Одисеята. Даже и Валхалата май беше по едно време, но я свалиха от каталога.
Доста силна година за XCOM-подобните игри се получи - първо силен Midnight Suns, после силен Aliens, а скоро излезе и българският Jagged Alliance 3, за който също има отлични отзиви.
За мен Unity е може би най-завършеният асасин откъм механики, структура и цялостно усещане. Ако Убисофт я бяха пуснали в по-завършен вид, мнението ти изобщо нямаше да е непопулярно . Наскоро си я пусках и просто не можах да повярвам, че това е игра на почти 10 години. Надявам се Багдат в Миражът да е поне наполовина толкова добре реализиран като Париж. Black Flag на мен също ми е на 3-то място, като първите 2 места заемат AC2 и Brotherhood, няма как.
Що да не е подходящо. Тук за всякакви игри говорим и спорим
Иначе за Юнити, просто я пуснаха прибързано. Оттам хората и скочиха на нож, първо заради бъгове/гличове и т.н. та чак взеха да се заглеждат в героя Арно, който уж е рескиннат Ецио... Което аз лично не виждам. Аз я пусках в началото на годината като подмених машината и също бях впечатлен. Даже си я оставих инсталирана та да я изиграя, ама... все няма кога.
При юнити се създаде някакъв хейт snowball ,който нямаше как да спре ,дори играта да е оправена с пачове.