Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
259
...
366
>
nightwarrior
Цитиране
03 септември 2023
Ми аз съм я пуснал на ултра, само съм разкарал film grain и motion blur. Не знам колко разлика правят preset-ите, но не мисля, че е грозна. Даже за пръв път в тяхна игра сенките не ми правят впечатление колко са зле. Избрали са малко по-анимационен стил на графика(като във FO4), който може да не е по вкуса на всеки, но това е друго. Иначе и горе казах, анимациите(включително лицевите) са ги надградили спрямо предните си игри, но все още са доста зад добрите в индустрията.
darkblue
Цитиране
03 септември 2023
За сега и аз съм 50 / 50 до момента не ме грабва мега яко. Картата много ме натварва , каква е смотана.Поне в градовете да беше както трябва.
tenga
Цитиране
04 септември 2023
Вчера врътнах Assasins Creed Origins на PS5. Отне ми около 23 часа. Преди години я бях почнал на PS4, но бях играл 4-5 часа и я бях оставил. Сега реших да я дръпна, защото е безплатна в каталога и доста ме грабна. Честно казано отвореният свят е доста жив и графиките за игра на 6 години също доста ме изненадаха. Историята също не беше зле. Междувременно съм пре-ордърнал Mirage, надявам се силно да не е подобна на Origins, тъй като не ми се играе пак същата игра със сменени герои и история. Ще видим..
Firstduo93
Цитиране
04 септември 2023
Odysey и valhalla бяха рескин на оригинс ,доколкото помня. За мираж-а не знам как ще е ама на мен не ми се струва добре за 4рти път да пробутат същата игра.

И е крайно време да видим принца на Персия ,как не им писнаха тия асасини не знам.

Аз след black flag спрях да играя асасините и им изгубих бройката и историята. Дотегнаха ми бая.

lyubohar
Цитиране
04 септември 2023
tenga написа
Вчера врътнах Assasins Creed Origins на PS5. Отне ми около 23 часа. Преди години я бях почнал на PS4, но бях играл 4-5 часа и я бях оставил. Сега реших да я дръпна, защото е безплатна в каталога и доста ме грабна.

Безплатна ли е? Или може би това е следващото ниво на PS+, аз имам най-ниското...
LethianDream
Цитиране
04 септември 2023
Дуо, изиграй Origins, смениха концепцията в нея и доста повече радва спрямо старите Асасини.

Тенга, Миражът ще е по-скоро връщане към оригиналния Асасин като концепция, демек добре забравеното старо, няма да бъде като Origins, гаранция.

tenga
Цитиране
04 септември 2023
Надявам се наистина да е различна като концепция. Играта е безплатна за Play station plus EXTRA.
Сега съм изтеглил Returnal, искам да я пробвам и после съм набелязал Lost Judgment, и двете безплатни.

Преди Origins врътнах Alan Wake Remastered, но не мисля че бих я запомнил с нещо кой знае какво.

Rostik79
Цитиране
04 септември 2023
lyubohar написа
Безплатна ли е? Или може би това е следващото ниво на PS+, аз имам най-ниското...

Има я в EXTRA нивото, както и Одисеята. Даже и Валхалата май беше по едно време, но я свалиха от каталога.

lyubohar
Цитиране
04 септември 2023
Ясно, мерси.
The_Doctor46
Цитиране
04 септември 2023
За Миража имам някакви леки надежди,че ще е прилична,защото се връща към старата концепция,която беше много по-добре за този тип игра според мен.Иначе Ориджинс е последния асасин,който изиграх докрай.Одисеята и Влахалата ги изтрих около средата,но ги играх и двете на абонамент доколкото помня.Адска скука.Ще изкажа и едно непопулярно мнение-любимия ми асасин е Unity,после следва двойката и накрая Black Flag.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
04 септември 2023
Възобнових си Aliens: Dark Descent след като пуснаха нов пач и оправиха проблема, който ме блокираше. Играта си е чук, макар и все още да си има няколкото фрустриращи аспекта. Единият (death clock) са го оправили, ама май само на нова кампания.

Доста силна година за XCOM-подобните игри се получи - първо силен Midnight Suns, после силен Aliens, а скоро излезе и българският Jagged Alliance 3, за който също има отлични отзиви.

ivan1
Цитиране
06 септември 2023
Играя една и съща игра вече от години, а сега забелязах, че тя е станала достъпна безплатно и за мобилни устройства. Говоря за War Thunder. Разбирам, че този форум може да не е най-подходящото място за обсъждане на подобна игра, но просто се изкефих, че вече я има и за телефон
BloodDagger
Цитиране
06 септември 2023
The_Doctor46 написа
Ще изкажа и едно непопулярно мнение-любимия ми асасин е Unity,после следва двойката и накрая Black Flag.

За мен Unity е може би най-завършеният асасин откъм механики, структура и цялостно усещане. Ако Убисофт я бяха пуснали в по-завършен вид, мнението ти изобщо нямаше да е непопулярно . Наскоро си я пусках и просто не можах да повярвам, че това е игра на почти 10 години. Надявам се Багдат в Миражът да е поне наполовина толкова добре реализиран като Париж. Black Flag на мен също ми е на 3-то място, като първите 2 места заемат AC2 и Brotherhood, няма как.

nightwarrior
Цитиране
06 септември 2023
ivan1 написа
Играя една и съща игра вече от години, а сега забелязах, че тя е станала достъпна безплатно и за мобилни устройства. Говоря за War Thunder. Разбирам, че този форум може да не е най-подходящото място за обсъждане на подобна игра, но просто се изкефих, че вече я има и за телефон

Що да не е подходящо. Тук за всякакви игри говорим и спорим

Иначе за Юнити, просто я пуснаха прибързано. Оттам хората и скочиха на нож, първо заради бъгове/гличове и т.н. та чак взеха да се заглеждат в героя Арно, който уж е рескиннат Ецио... Което аз лично не виждам. Аз я пусках в началото на годината като подмених машината и също бях впечатлен. Даже си я оставих инсталирана та да я изиграя, ама... все няма кога.

Firstduo93
Цитиране
06 септември 2023
Unity не бе харесан заради бъговете.После я оправиха ама така и никой не я оцени . Беше и излязла след една от най-силните асасини black flag. И си отнесе хейта като пич ,къде заслужено къде не. Аз сега се чудя дали да не пробвам ac china която е 2д. Четох разни ревюта ,някъде я хулят ,някъде я хвалят ..

При юнити се създаде някакъв хейт snowball ,който нямаше как да спре ,дори играта да е оправена с пачове.

<
1
...
259
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.