Сега чакам МК 1 на 14 септември. След малко пусна един преордър . Фен съм на играта от малък.
V-rising е доста зарибяваща игра със вампирска тематика. Нещо като диабло само че има сървайвър + билдинг .Правиш си къща ,биеш босове + има и пвп,крафтинг,талант система. Играта е чук .
Тотален пас съм за МК, римейк..Гледах, че Мегън Фокс играе няква вампирка, която не се сещам да я имаше в единицата, смятай какъв римейк е това
Видя ли крафтинг и сървайвъл, бегам с двеста, батенце, така че мощен скип и за V-rising
Колеги, аз вече наистина не знам, в мен ли е проблема, как, как, обяснете ми, гърмят с деветки и десетки сайтовете за игри безумна тъпотия като Sea of Stars- издържах цифром и словом 13 минути и я изтрих..безумна тъпня, добре, че беше безплатна в каталога на Сони, иначе щях да режа вени, ако дам и една стотинка за тоя ретро боклук Ако искам ретро игри, МАМЕ-то ми ги осигурява и то много по-добри...
Аз си я харесах, малко след релийз на РС я цъках и нямах особено бъгаво преживяване, но тия тълпи и колко жива беше, много помещения от сградите, през които можеш да минеш, графиката ако щеш... Още те сами не могат да си бият постижението.
Ee, тука се изказа малко неподготвен: https://imgur.com/NDJzbto
Вампир ревютата и дават 6 или 7 . Във метакритик около 70 . И да не гледам ревютата знам че не струва.
Лиу Канг става владетел на времето и връща времето назад но това не значи че историята ще се развие по същият начин както е бил през годините. Вече ще е различно.
Текена какво е ,8 игри едно и също. Дори не променят бойните анимации на героите. Текен от 94-та същите анимации като текен 8 дето ще излиза след 30 години. Само дето графиката е подобрена. Айде не ,мерси ....
И аз не съм фен на крафтинг и сървайвър тип the fores,valheim . Ама V-rising е добре направена и не струва кой знае колко пари.
Бланка е супер и аз го харесвам ама мисля че бъркаш игрите
Хм, за МК1 не знам защо мислих, че е ребуут/римейк на класиката от 90те, но явно съм бъркал
Демек това е Бързи и яростни 4, който беше кръстен "Бърз и яростен"
Претоплена манджа, ама не точно
За V-Rising, следя за намаление и ще я пробвам, мерси.