Искаш да кажеш, че оценката ти на база 2-3ч. игра е била прибързана и интуицията ти те е излъгала??????????? Почвай Witcher 3 пак според мен...
Да, за Старфилда в началото повече ме грабна, за съжаление май няма да задържи вниманието ми..
Ако я почна от сейфа Уичъра сигурно ще ми разкъсат анала, докато се чудя кой бутон за какво беше след поне 5-6 месеца от предната "игра". Затова я почвам отначало, поне да си припомня нещата, припомням си ги и се отказвам
Иначе не знам, то както е тръгнало, това в с косата очите може и да е реалистично. Червенокосите почти са изчезнали(страшно малък процент са), четох някакво изследване, че понеже генът за руса коса е рецесивен, до 200 години щял да бъде заличен. Това изследване е старо и едва ли ще доживея да видя, ама Старфилд не е сефтето.
Във любимият ми мас ефект, от Bioware точно това обясняваха(мисля че и в книгите за мас ефект беше обяснено), затова и повечето "бели" там не бяха баш бели, а мургави. Тя нали и Миранда се отличаваше щото била ГМО.
Сега дали Бетесда са имали това предвид, или са си гонили agenda, не знам. От една страна клоня към второто, от друга съм склонен да мисля че просто така е станало. Харесвам игрите им, ама са уникални идиоти все пак.