Now I'll go back to being "another white asshole" and not giving Remedy money 😊🖕
Forspoken все повече ми харесва като комбат, не знам защо странно ми напомня на някаква извратена комбинация от Алиса в страната на чудесата и Horizon: Zero Dawn. Стабилна игрица ще излезе, както коментирахме и на срещата - с енджина на Final Fantasy Утрепаха ме някакви тежко въоръжени рицари, ама аз като никога направих спийдрън към основните мисии, а явно трябва повечко да се пообикаля, докато вдигнеш левъли и магии.
Starfield я продължавам с някаква странна смесица от кеф и огорчение. В градовете нещата са супер, има интересни куестове и неща за правене, но основната история е такава брутална скука, все едно е писана от ИИ.
Мега дървените сайдкикове/ компаниъни- всички се държат, все едно са на някаква тежки наркотици, ебали са ги негри и са на път да си сложат въжето на врата. Мерси, ама няма нужда Ако искам дуум усещане, ще си пусна Интерстелар и някоя песен на Май Дайинг Брайд, няма да играя видеоигра Та, много смесени чувства за Старфилда. Сигурно ще я довърша с кански мъки, ако не ми писне в даден момент
Голямата положителна изненада през уикенда - страхотната Thirsty Suitors. Като нищо ще ми влезе в класацията за Игра на годината. Много брутален уейк като история- лесбийки и прочие лайна, но като е направено яко, по никакъв начин не ме дразни- даже една от най-яките битки е между главната героиня и някаква дебелана, с която са били гаджета като тийнове и са направили банда Изключително як геймплей, при който имаш каране на скейт, което е някаква много готина смесица между SSX, Rollerdrome и разните Тони Хоук игри, и битки срещу бивши гаджета, които са някаква извратена, но много приятна версия на Персона игрите. Готвиш разни индийски манджи с майка си- дал макни, чикън чат и т.н., които използваш после за възстановяване на кръвта си. Но всичко е страхотно измислено и направено и грам не ти става скучно- дотук това е приятната изненада в моята класация. Препоръчвам с две ръце!
Сега ми се доигра CONTROL и си я инсталирах да поцъкам и заглавието пак ме кефи, даже повече отпреди. Отделно и самата история е много добра.
И аз съм я преигравал 3 пъти. Нямам търпение за втора част.