То ясно че от warzone правят най-много пара, ама много гнусно го навират.
Най-яката е експанджъна на CoD 1 - United Offensive. Направо ми падна ченето като играх за първи път сингъла, а пък мултито колко съм го цъкал по разни сървъри, направо би ме било срам да кажа колко часове съм навъртял стига да знаех.
След CoD4, което е апогеят на поредицата - реално след тази игра CoD стана мейнстрийм, на мен играта взе да ми омръзва. Обективно погледнато последното CoD (даже и не знам как се казва ) може да е в пъти по яко от първото от преди 20 години (еби му майката, кога минаха ), ама всичко е доста банално и няма нищо невиждано че да ахнеш
Все така е мега-бавна и с дървени битки, да се знае Но минах на "story" трудност, направих няколко ъпдейта също в тази посока, че да не ме тормозят с битки. Тоест в момента я играя по-скоро като atmospheric/horror walking simulator и, ако човек се пречупи да я приеме като такава, е доста приятна.
Environment загадките, свързани със събирането на collectibles, са доста приятни и изискват обикаляне и гледане. Сменянето на историята за всяка сцена + смяната на осветлението дават също доста разнообразие, поне при Алан.