За РДР2 очаквах, че мошениците от Рокстар ще пуснат някой пач за ПС5 и пак да я изиграя, но те изоставиха за мен най-добрата си игра и са впрегнали всички ресурси в инфантилния комерс ГТА6, което е нормално - от там най-много кинти правят.
При мен малко засечка с Аватарчето. Брат ми я поръча, обаче замина в чужбина за седмица и едва ли ще ми я дадат куриерите на мен и остава за понеделник вече.
GTA5 шита и Фортнайт ги играят всеки ден, после защо са плачевни на PISA-та малките..
Междувременно Геймспот обяви Балдурса за Игра на годината, нашата класация ще започне в началото на другата седмица, като този път съм подготвил две страхотни игри (супер нови и пресни) за PS5 - Ултимативния едишън на Кибепънка и Миража, надявам се, че ще участвате повече народ
И аз сега го тегля Аватара.
Иначе за играта на годината, за Киберпънка бих се метнал (имам базовата игра на PC, но не и Phantom Liberty). Миража вече го имам и го изиграх отдавна. А ако има някой който не си харесва копието на Аватара за PS5, на драго сърце бих участвал и за него. В момента ще я цъкам нея на PC, но да се опъна пред телевизора ще ми е по-удобно, в този случай.
Сайбърпънк малко странно са го сложили в категорията Best Ongoing Game. Явно и тук критерият за ongoing игра се е сменил и е достатъчно да пускаш основно кръпки и едно ДЛЦ, за да те обявят за такъв.
Малко ме е яд, че го пропуснах предаването, впрочем. Доста звезди са се включили. Маколи Кълкин, например, хах! И разни метъл банди. Нещо не ми се е отразило във фийда с новините, уж се обучават системите да ми поднасят каквато информация ме интересува, но това са го "проспали"
1/ Exodus - много як вайб ала Мас Ефект и Ретърнал, задължително се играе това, изглежда ми като по-добрия Старфилд.
2/ OD (Overdose) - психопатът Коджима пак ще направи нестандартна игра, много странен, типичен за него трейлър, не знам защо усещам нещо като The Quarry и Детройта, но сто процента ще го направи уникален експириънс.
3/ Блейд - това ще е мех, ама моите хора от Аркейн и лайно да пипнат, ще го направят като хората. Е, сега точно лайно пипат, марвелско. Оптимист съм, че ще излязат от комиксовите клишета.
Много обичам Dont Nod (по-скоро обичаХ като извадиха ВЕЛИКИТЕ Remember Me и първия Life is Strange), сега обаче виждам гаден и гнусен уок. Опитах се да играя една от последните им игри Tell me Why, в която играеш с транс (!), еми изтъпя ми адски много бързо.. Вървят надолу, а и тези 4 пастърми в новата им лесбо игра не ми вдъхват никакво доверие, може би идеята е да играеш кооп, знам ли...