Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
272
...
366
>
Rostik79
Цитиране
07 декември 2023
Мен точно тези комбота в Бога ме зарибиха и много ме радваха. И може би заради тази страхотна бойна механика + много добре направения анатомичен motion capture на героя после не можах да харесам Уичера, който ми се стори със супер елементарен и дървен бой от сорта на спамиш силен/слаб удар, магийка, повтаряш...

За РДР2 очаквах, че мошениците от Рокстар ще пуснат някой пач за ПС5 и пак да я изиграя, но те изоставиха за мен най-добрата си игра и са впрегнали всички ресурси в инфантилния комерс ГТА6, което е нормално - от там най-много кинти правят.

The_Doctor46
Цитиране
07 декември 2023
Четох,че GTA5 им е донесла 8 милиарда долара до момента,нормално е там да натискат.RDR2 беше малко скучновата,но е класа поне над GTA.Иначе колегите,които са взели Аватар,да пишат по-късно как е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
07 декември 2023
8 милиарда! Леле! Знаех, че правят яко пачка, но не очаквах такава сума. Това е на нивото на мобилните геймки като Clash of Clans или Покемон Го.

При мен малко засечка с Аватарчето. Брат ми я поръча, обаче замина в чужбина за седмица и едва ли ще ми я дадат куриерите на мен и остава за понеделник вече.

The_Doctor46
Цитиране
07 декември 2023
Като имаш предвид,че са инвестирали 2 милиарда в GTA6...До 2025 ще спечелят още и някой друг долар.Инвестицията в GTA5 е била в размер на 256 милиона долара,а до тук са спечелили 7,7 милиарда(ако трябва да сме точни,не баш 8 ,но близо) и ми е чудно дали GTA6 ще бие тези цифри.Иначе GTA5 е втората най-продавана игра в историята,след Minecraft.На трето място е Tetris
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
07 декември 2023
Аз чакам да влезе заплатата утре и уикенда се мятам на Аватара Ще кажа как е в понеделник.

GTA5 шита и Фортнайт ги играят всеки ден, после защо са плачевни на PISA-та малките..

Междувременно Геймспот обяви Балдурса за Игра на годината, нашата класация ще започне в началото на другата седмица, като този път съм подготвил две страхотни игри (супер нови и пресни) за PS5 - Ултимативния едишън на Кибепънка и Миража, надявам се, че ще участвате повече народ

nightwarrior
Цитиране
07 декември 2023
Те участващите са обичайните заподозрени +/- някой объркал се. Аз почти съм си го измислил топ-а, ама пак ще помоля да не участвам за награди (имам ги игрите, реално по-добре да отидат в някой не играл ги).
Mitko6000
Цитиране
07 декември 2023
LethianDream написа
Междувременно Геймспот обяви Балдурса за Игра на годината, нашата класация ще започне в началото на другата седмица, като този път съм подготвил две страхотни игри (супер нови и пресни) за PS5 - Ултимативния едишън на Кибепънка и Миража, надявам се, че ще участвате повече народ

И аз сега го тегля Аватара.

Иначе за играта на годината, за Киберпънка бих се метнал (имам базовата игра на PC, но не и Phantom Liberty). Миража вече го имам и го изиграх отдавна. А ако има някой който не си харесва копието на Аватара за PS5, на драго сърце бих участвал и за него. В момента ще я цъкам нея на PC, но да се опъна пред телевизора ще ми е по-удобно, в този случай.

logout
Цитиране
08 декември 2023
BG3 сие игра на годината и заради разочароващите големи заглавия, които излязоха, примерно Страфийлда и D4. Само не знам защо Спайдермен 2 не взе някоя награда, още не съм и до средата, но поне на мен ми е приятно разтоварваща след работа и графиката е на ниво. Ще ви чакам с мнения за Аватара, че ми е интересно, аз още не съм я започвал, но ще я играя през Ю+, скоро за игра на Юбисофт няма да дам пари за да си я купя.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
08 декември 2023
Гледам снощи на наградите, Wukong е получил дата на излизане.Имаше още две,три интересни игрици,но на трейлъри не може да се вярва.Alan Wake 2 е събрал доста награди,може даже да са повече от BG3,но главно за режисура и тн.Създателите на Life is Strange обявили нова игра,но по трейлъра е ясно,че ще е за лесбо девойки.Трябва да се следва тренда явно.Може и да е добра де,кой знае.
Mitko6000
Цитиране
08 декември 2023
Spider-Man 2 заслужаваше поне една награда, според мен. За игра на годината, не бих казал (макар и за мен лично да е). Струва ми се че тренда при игровите награди става като при филмовите. Нещо супергеройско ако е, няма да вземе награда, дори и да има повод и номинация.
Rostik79
Цитиране
08 декември 2023
Болдурс Гейт 3 чак и за най-добър мултиплеър награда взели, бре! Даже не знаех, че има мултиплеър, но явно броят кооп-а за това (то реално си е такова, но аз някак си друго си представям за мултиплеър).

Сайбърпънк малко странно са го сложили в категорията Best Ongoing Game. Явно и тук критерият за ongoing игра се е сменил и е достатъчно да пускаш основно кръпки и едно ДЛЦ, за да те обявят за такъв.

Малко ме е яд, че го пропуснах предаването, впрочем. Доста звезди са се включили. Маколи Кълкин, например, хах! И разни метъл банди. Нещо не ми се е отразило във фийда с новините, уж се обучават системите да ми поднасят каквато информация ме интересува, но това са го "проспали"

The_Doctor46
Цитиране
08 декември 2023
Сайбъра доста го подобриха с пач 2.0. Направо си е като нова игра.Не е баш само кръпка.Според мен заслужена награда.
Rostik79
Цитиране
08 декември 2023
Е, промени се, но в резултат на усилията на екипа да закърпи/завърши играта. Докато останалите игри в категорията са си типични ongoing заглавия - имат си road-map на развитието, планирани сезони, кампании ... т.е. промените по тях не са толкова от кърпежи, а целенасочени изменения в геймплея.
LethianDream
Цитиране
08 декември 2023
Трите трейлъра, които си струваха, всичко друго е кочина и помийна яма

1/ Exodus - много як вайб ала Мас Ефект и Ретърнал, задължително се играе това, изглежда ми като по-добрия Старфилд.

2/ OD (Overdose) - психопатът Коджима пак ще направи нестандартна игра, много странен, типичен за него трейлър, не знам защо усещам нещо като The Quarry и Детройта, но сто процента ще го направи уникален експириънс.

3/ Блейд - това ще е мех, ама моите хора от Аркейн и лайно да пипнат, ще го направят като хората. Е, сега точно лайно пипат, марвелско. Оптимист съм, че ще излязат от комиксовите клишета.

Много обичам Dont Nod (по-скоро обичаХ като извадиха ВЕЛИКИТЕ Remember Me и първия Life is Strange), сега обаче виждам гаден и гнусен уок. Опитах се да играя една от последните им игри Tell me Why, в която играеш с транс (!), еми изтъпя ми адски много бързо.. Вървят надолу, а и тези 4 пастърми в новата им лесбо игра не ми вдъхват никакво доверие, може би идеята е да играеш кооп, знам ли...

God
Цитиране
08 декември 2023
За щастие франчайзът Life is Strange вече е в други ръце - Deck Nine.
<
1
...
272
...
366
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.