Временно я зарязах и играя A Plague Tale: Requiem, която много добре влиза.
Междувременно през ваканцията изиграх и за трети път God of War Ragnarok (вече на най-висока трудност), макар да не бях планирал. Просто я почнах и така я откарах неусетно докрая.
както и
За първите неща бях абе не е чак такъв bid deal - растенията, по-реалистичния Adjudicator, fat official-a, който ако видите сцената в римейка при Tower Knigt-a все пак се хили, така че поне това е запазено...
И после спомена промените в звука в Tower of Latria.
Oh HEEEELL NO.
Е така са махнали и звука на реката още в 1-1 на моста на Болетария и не разбирам с каква цел, но адски ме подразни като я бях пробвал. Прав е като цяло, че не им е работа да променят оригиналните идеи.
Колко пъти съм го казвал това за разни зони от игри, понякога имам чувството, че някакви тотални имбецили без никакъв социален живот измислят тези нива и... май съм прав
https://store.steampowered.com/app/2351090/Sex_Standing/
Иначе за мисиите, напълно очаквано, то даже имаше една дето се казваше "Мистериозни шумове 2" или нещо подобно. Аз тези страничните просто механично ги движа.
И аз исля да го видя A Plague Tale: Requiem, надявам се да останта с по-добри впечатление отколкото към първата.
Общо взето е директно продължение на първата игра, т.е. има малко нови механики. Геймплеят е почти 1:1. Може би малко по-разнообразни начини има да се мине дадена ситуация. Но атмосферата и историята ми харесват. За тези, които все си мислят, че живеем в лоши времена, е добра илюстрация колко гадни и брутални са били тези векове на войни, липса на хигиена и медицина, мизерия, смрад, изнасилвания, търговия на роби и каквото се сетиш...