Опциите предлагат доста геймплей-настройки - включително можеш така да настроиш играта, че почти да си в God-Mode. Съответно може и да го направиш и по-трудно. Почвам с дефолтните настройки и ще видя кое как ще се отразява.
Лошото е, че хем ме сърбят ръцете за още соулско, хем не ми се ще да почна нещо и да го оставя доникъде. Имам да изиграят Lords of the Fallen и Nioh 2(и на двете съм стигнал доста напред, но не съм ги минавал). И за дветес си мисля че трябва да ги почна от начало, щото нищо не помня ни от механики ни нищо, пък и двете едва ли ще ги мина преди да дойде петък, когато ще имам очи само за Догмата... Страх ме е че пак ще почна някоя и ще я оставя доникъде.
Имам една соулска с VR aбонамента, може пък на нея да скоча, тъкмо да се изпотя малко.
ЛЕКИ СПОЙЛЕРИ! Смятам да покажа един голям кур на Сонми/ Сонгбърд (може да ми го яде под вода) и докрая с Рийд- за родину и Сталину (Путину/Майерс). Па и черничка ми е героинята (вдъхновена от блек айкънс като Уитни и Риана), не върви да вървя срещу Вуду бойс (директно паркиране на юмрук в главата на агента на НетУоч) и черни мутри като Рийд. Блек Лайвс Матър!
И аз чакам Догмата с интерес, дано не разочарова!