Предполагам е била красива за времето си (макар че погледнах, че и Horizon е от 2017, а RDR2 една година по-късно, а тези 2 игри са поне класа над Origins).
Битките са ОК, нищо кой знае колко вдъхновяващо, стелтът е леко счупен с постоянното "закачане" за близки стени, а мелето е много базово, поне засега (не съм отключил много умения).
Историята е meh, диалозите също, основно на тях разчитах да ме "закачат". От страничните мисии само една ме накара да се усмихна леко под мустак и това беше единствената емоция, която успяха да предизвикат.
Става ли нещо невероятно яко и неочаквано по-натам или горе-долу съм видял същината? В Александрия съм, в самото начало на зоната - тъкмо дойдох и ми дадоха поредната база с поредния шеф за разчистване и ме убиха от отегчение. Да очаквам ли нещо много различно по-натам?
Все пак мисля да не се отказвам тотално от поредицата, защото знам, че последните 3 са от "новите" AC. Демек RPG AC. Все още имам мерак да пробвам някоя от класическите, защото на хартия са повече "моето". Преди време бях пробвал AC2, който се води най-добрият уж, но вече беше много остарял и това ми убиваше мерака, а и не съм особен фен на стелта. Но сега май ще правят римейкове на някои от старите и със сигурност ще пробвам поне да знам, че съм дал шанс
1/ Да играя с женски персонаж - в случая Касандра и женско Ейвор
2/ Много повече харесвам Гърция и Скандинавия и съответно световете им спрямо Египет.
3/ Байек е мръсен и противен мангал
Съответно и на двете съм навъртял поне 100 часа, докато в Египет имам нещо като 30 часа.
Асасина не се играе за сюжет и герои, играе се за кеф и лежерност след работа.
Старите Асасини лично за мен са много по-линейни и скучни, както и са основно стелт, при това тъпо направен
Е, има си конспирация, която се разгръща в хода на играта. Има и един як момент с обрат по едно време, но нищо, за което да се плеснеш по челото.
От трите нови на мен сякаш най-ми хареса последната с викингите, която се сочи и за най-скучната с повтряеми мисии и т.н.. което малко или много си е така, но както съм казвал, тези игри ги играя за релакс и точно тази скучноватост ми идва много добре. А освен това има много неща за правене и изследване, въпреки всичко, дори и в базовата игра.
Историята колкото и да е мех, поне не е написана от напукан на бело японец
Скъл & Боунс сега е копие едно към едно на корабната "част", това и да ми го подаряват никога няма да го докосна с малко пръстче дори