Трябва пак да си я инсталирам. Но май не е пачната за ПС5 и върви на 30 кадъра
Обаче си спомням, че ми се стори със съвсем прилична графика за тогава, когато играта вече е била на 5+ години и вече бяха излезли хоризонти и Ред Дед 2, ГоУ..., че и други два-три Асасина след нея. Не случайно и до днес влиза в разни класации за игри, които графично са остарели добре. Същото важи и за Синдиката.
Иначе, историята бива, светът е доста обширен и красив за времето си, и корабните механики са доразвити от 3. Определено са имали нещо с морските битки. Казвам "имали", защото Skull and Bones изглежда трагично.
И да, знам че много хора мразят 3-ката, но на мен ми е втората любима игра от поредицата след 2-ката. Просто, след 2ката, трябваше директно да минат на 3, вместо да разтягат локуми с Ецио. Brotherhood ми беше мега скучна и безлична, докато Revelations, беше още от същото, но с по-добра история, и Истанбул (доста се кефя на този град и в реалния живот).
Толкова се зарибих, че други игри не ми се играят вечер след работа Ето, този месец влязоха Sifu и Immortals-a в Плюса и ме мързи дори да ги свалям, камо ли да ги играя..
Мен си ме кефи играта, но и аз играя само офлайн. Режимът MyNBA който споменах, е офлайн. Дори и активен плюс нямам. Единствено ще се случи да играя малко мулти, ако пуснат безплатен уикенд на плюса за всички или ако играя на PC. Но да, колкото и да хейтя тази схема, не отричам, че е успешна. За всеки влак си има пътници, нали така?
Не ми е за загубите. Просто, онлайна не е моето нещо. Мен си ме кефи сам да се потопя в геймплея на играта, в света и историята. Ако ще цъкам онлайн, то ще е само co-op с хора които познавам, защото тогава само ми е забавно. Онлайн игри, цъкам само на PC. Не само защото е безплатно, но и защото там имам познати и приятели с които да цъкам.